Over your head.

Postat av: Sara

vilken idiot som skrev det innan! man kan inte passa med alla hästar, visst ska man kunna rida många olika typer med det är ingen som har påstått att du inte kan rida rocket, bara att du inte trivs med honom och det är två olika saker.
Det jag egentligen skulle säga var att du får komma och hoppa Emilio :P nu vilar han i för sig men vi lär ju komma hem på andra lov oxå ;)

2009-12-08 @ 08:28:20
URL: http://saraemjonsson.blogg.se/


Här kan du ju läsa om du känner för det. Kommentar på inlägget Svar., tänkte ifall du skulle missa det eftersom det inte var i det senaste inlägget..

Sara: Vad roligt! Synd att du inte hunnit hoppa Rocket, det hade varit skoj att se. Måste ju också säga att man är ju liiiiiiite avundsjuk på dig Sara!

/em.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tror du verkligen att ägaren till rocket hade tillåtit att dina vänner rider på honom ?! Som sagt de är ingen maskin....

2009-12-08 @ 13:25:16
Postat av: Anonym

Jag tycker du gör helt rätt i att sluta rida hästen om den är för svår för dig, de mår ju både du, ägaren och framförallt hästen bäst av.. alla har rätt att sluta och de e inget att h'nga upp sig på men de ja undrar är varför du hänger ut hästen och hästens ägare på en blogg på nätet där ingen annan än du själv har möjlighet att "försvara" sig eller beskriva sin verision av de hela.

2009-12-08 @ 15:36:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0