Me, myself and I.

Jag har kommit fram till att jag måste vara lite räddare om mina händer!!! Först bränner jag mig, sedan får jag en hundtass men 5 klor in i handen!! endast bara två märken men de brände när hon precis gått av, och vad gör jag inte när jag dansar då... jo jag har mitt underbara armband på mig som man kan ändra storlek på så det hänger ju självklart en sak och när vi på dansen ska ner på golvet med handflatorna så får jag självklart snöfyrkanten rakt i i handen!!! Usch vad jobbigt, det gör ju ont bara jag skakar handen.. okej inte så mycket längre men igår iaf.

Ridningen!
Idag har jag ridit Móri och Rocket.

Móri som står i säve, faktiskt fint stall, nybyggt stall med 22 boxar + stallägarens egna del på kanske 10 boxar!, ridhus och paddock. Jätteduktig ägare till Móri, alldeles för duktig för en 15 årig islandshäst! Hon hade tagit en angloarab från 70 cm till 130 cm, endast bara genom att förstå att dressyren är en såpass viktig del i hästens arbete och mycket annat!! Men hon älskade sin lilla luvriga ponny. Men han var faktiskt ganska jobbig att rida. han hade otroligt svårt för trav, och mina benmuskler är kanske inte dom bästa nu efter 2 månaders upphåll(!). Men efter att Angelica hade ridit lite och jag fått ett spö gick det mycket bättre. Såg väldigt rolig ut att rida och jättesöt + bra stall! Men det är nog inget jag vill ha.

Sedan efter lite mat bar det av till landvetter! Två stallbyggnader, en paddock och ridhus med hoppträningar =) Ett fullblod på 12 år, lite temperament och så! Men otroligt rädd om sina öron, så otroligt svår att tränas! Men finns verkligen fina hästar i de stallet. Rocket står i en liten stallavdelning med tre boxar, Rocket och en stor häst + lille shettisen Zlatan. Jag red iaf i ridhuset, han var lite jobbig ibland med skänklarna då han hade en tendens att inte lyssna alls men som håller på att jobbas på! han gick helt ok, men jag är otroligt ovan att rida en så häst nu, men en sån jag vill ha! :) pigg men lite saker att arbeta på. Första gången jag galopperade gick de otroligt bra, hörde ägaren och två kompisar verklige "ooh". då han inte är så jättebra uppbyggd än men sen la han av och sparkade bakut! Men jag är van efter Boompen, det krävs lite högre kickar för att få av mig, *ta i trä*. Han hade svårare för vänstergalopp så där blev de ordentlig fart för att han inte skulle fatta fel och den farten ville han tydligen behålla. Sara blev lite förvånad av att han så pigg. Men hon tyckte att jag var duktig och red honom bra, men eftersom han är så jobbig att tränsa så tyckte hon att jag skulle komma en gång till i veckan så jag kunde försöka igen!

Dock när jag kollar på min mobil när jag kommit hem ser jag ett sms från jennie och undrar om jag vill komma och testa Mac. Men tror inte jag ska de, jag vill ha Rocket om de blir så. En häst jag kan hoppa, träna och utveckla, jätteroligt. Men annars om det inte blir Rocket så åker jag till Björlanda och provar Mackensi! :)

ching Chong


Skolan..

Igår sov jag i min EGNA säng för första gången på typ två veckor! Jag saknar min säng. Praktik igår med! Började klockan 10 och fick sluta klockan 2! eftersom jag typ inte hade något att göra då. Inget att packa upp och fixat hela lagret och skickat tillbaka vinterjackor och lagt ut kläder i butiken där de behövdes fyllas på. Det behövs liksom inte vara 4 personer i butiken när den ligger i Allum.

Jag har träningsverk från dansen i onsdags! och kom på att jag har dans idag med! -.- Jobbigt men roligt =D Sedan ska jag ju rida två gånger på söndag så jag lär ha träningsverk på måndag! Men nu sitter jag iallafall i skolan och skriver om Jean-Marie Gustave Le Clézio, fransk författare som vann ett nobelpris 2008 för de som inte visste.

ChingChong


Helgen :)

Nu ska de ridas igen, i helgen ska jag provrida två pållar =)
Rocket - en 12 årigt fullblod i härryda/landvetter.
Móri - en islands d-ponny som går som en vanlig ponny.




Vill helst rida fullblodet då! haha, men skadar ju inte att prova båda. jag får träna och hoppa med båda, eventuellt tävla med! Loveli =)

Chingchong

Säger allt.


Mm loveli.. Bull & Knull.

Sitter i skolan nu, vill gå hem!

Lala.

Såg att jag blev utmanad av Susanna.

Regler:
Sätt in dessa regler & länka gärna den som utmanade dig.
Berätta 8 saker om dig själv både alldagliga och knäppa.
Utmana 8 st i slutet av inlägget igenom att skriva deras namn och länka dom.
Låt dom få veta att dom är utmanade!

1.  Jag är otroligt känslig, vilket de bästa redan visste
2.  Jag kan blunda och gå vidare i många tillfällen, men om det kommer upp något med de hade det antagligen varit bästa att inte nämnt det.
3.  Jag skulle aldrig kunna döma min absolut bästa vän, krulltotten<3 spelar ingen roll vad hon gör.
4.  Jag är med människan jag vill tillbringa resten av mitt liv med!
5.
  Jag stör mig ofta ordentligt mycket på min familj...
6.  Jag vill ha en söt häst som jag kan tävla!
7.  Jag har varit i paradiset och vill tillbaka.
8.  Jag saknar första terminen i 1:an, den var så problemfri

Jag utmanar: EmelieLång, FridaKrull, Titti.. Alla som vill!

Hawaii!



Jag vill tillbaka nu, fast de är lite mysigt med snö också! ;)

9 månader!

Mysig men kall dag idag! Varit med världens bästa älskling hela dagen :) Var lite på liseberg, köpte ett übersött halsband till Nessie =) Rosa men röd hjärtan ;) haha!

you're my sun when the rain is falling
you're the moon when the night comes
you're the air that I am breathing
you're the one that makes me believe in destiny

Jag älskar dig! <3

Loveli !

Jag har tänkt lite.. egentligen vilken mes jag skulle varit om jag inte haft mina syskon. Jag är ju ändå skitkänslig annars, kan typ gråta för vad som helst(!) och är sjukt blyg och minus två helvetetssyskon hade jag inte synts ju! Att bli slagen med en slev så den gått sönder, hm.. aa jag vet inte riktigt om jag vill fortsätta .. ni kommer ju tro att dom är helt sinnessjuka! Vilken man ibland tror, jag har iaf lärt mig att inte lyssna på vad någon säger! Bara fortsätta som vanligt utan att bry mig. De är jag jävligt glad för! För att bli hotad med kniv kan ju ibland vara lite läskigt ;)

Sen har jag jävligt tur, har verkligen världens bästa människa mitt liv <3 23/2-08 hihi

Helg

Mysig pepparkaksbakning igår. Jag, Frida, Emelie och Titti åkt hem till Krullet vid 2 när vi slutet för dagen. De inhandlades två pepparkaksdegar och rosa glasyr på vägen! Jättefina blev dom, dock han inte glasyret stelna, menmen. Sen saknade ju även två stycken, tycker jag.

Men nu tycker jag att det ska snöa lite till. Jag får nog prata med Rebecka om det <3

Vinter! :D

Pondus idag! Hade inte alls mycket att göra, fick börja med att lägga jeansen på lagret i ordning, packade sedan upp Tommy Hilfigerkläder och strumpor som jag hängde ut i butiken ;) och sedan brände av prislappar av Marlbro Classic kläder som ska skickas tillbaka! Sedan var det slut för dagen, haha rätt skön dag! Men varit med min älskling hela dagen sen, loveli <3 Fick iaf reda på att Jennie antagligen hittat en bättre med mer unghästvana, bara jobbigt att hon inte sagt de tidigare! Men har fått svar av en annan tjej med en islandshäst(!) men den går som en vanlig häst som tur är. Hon verkar gilla mig och jag vill rida!! Så ska prova iaf, den behöver mycket träning också som jag älskar! Tyvärr kan man inte tävla än men kanske hinner tävla något innan 2010, då jag är för gammal. Förhoppningsviss!

Men imorgon är det en ny dag! Börjar 8.20 och slutar 13.45! Megaskön. dagen kommer sedan fortsättas i Tuve hos FridaKrull. Traditionen pepparkaksbakning med Emelie, Frida, Titti och Josefine, mums! :)

ChingChong


Dagen innan dagen innan dagen!

Jag var i skolan hela 3 timmar förre hela min klass. Dagen började med dans klockan 8, tre stycken på lektionen! På uppvärmningen vet jag inte ritkgit vad jag gjorde, fattade verkligen inget. haha. Men dansen gick faktiskt bra, stolt! Nu gäller det bara att komma ihåg den tills på onsdag. Resten av dagen var bara massa datorarbete, projektet. Eftre skolan fick jag åka till vårdcentralen och reda ut min faktura, den var fel och då menar jag helt fel.

Idag har nog varit en av mina otursdagar. Först fick jag tandkräm över hela tröjan, krockade med två människor, ramlade i en trappa(!) plus att jag nästan stukade foten då, missade lunchen, stukade nästan foten på dansen, gjorde fel på uppvärmningen eller snarare kunde inte memorera den! Antagligen lite mer..

Imorgon är det praktik and I'm loving it! Veckorna går så himla fort då =D

Tisdag

Härlig dag idag! Den började med matte, som jag ligger lite efter i.. ojdå! Sedan bar de av till stan där jag åt lunch med Frida och Emelie, helt okej lunch på Le Croissant i Terminalen. Efter det gick jag vidare till H&M på kungsgatan för att göra ett arbete med Linda och Josefine. Snabbt och rätt enkelt trots att vi inte fick fota varken inne på H&M eller Zara. Halv 1 var vi klara, jag kollade lite på stan men åkte hem efter en halvtimma, hemma halv 2, underbart!

Jag fattar ingenting!! Är det inte gratis att gå till vårdcentralen om man är under 18?!
Jag har fått en fraktura på 200 kronor för att ungdomsmottagningen skickade mig till en riktigt "läkare" på vårdcentralen eftersom jag inte vet om jag kan äta p-piller! Vad är de liksom!?!

Måndag

Svinkallt ute! Men det är mysigt när de är mörkt och kallt, plus att det snart är jul! =D
Jag fattar inte vad som hänt med min arm!? Jag brukar ha samma i vänsterarmen men sen igår har de gjort ont i högerarmen lite då och då. Det började igår när jag skulle bära min katt, haha han är aktiskt inte så tung! Sen kom de tillbaka imorse när jag skulle flytta på älsklings hund, Nessie. Haha, hon är ju lite tyngre. Eftersom vi sedan spelade handboll på idrotten blev de inte så mycket bättre. Jag har iallafall ont i typ muskeln elr något, precis mellan axeln och armbågen.
Men som sagt dagen började med idrott sedan bara massa block! Jag har iaf nästan skrivit klart artikeln, måste bara låna en bok. Lite jobbigt, därför gjode jag inte så mycket sista lektionen..


Jag visste vad jag skulle säga. Men...
jag orkade inte.
och jag ville inte för tillfället.
Det kändes jävligt skönt och bra!

16 november

Tjääna!
Latissöndag,  idag har jag inte gjort någonting! Härligt! Suttit lite vid datan, kollat på TV, provat min nyårsoutfitt och gosat med min underbaraste FettoKatt <3 Jag har då gjort ett bantningsschema till min tjockis, hur mycket han ska ha och endast två gånger om dagen! Han har började med det den 1 november ooch han har faktiskt blivit smalare! Kan man tänka sig?! Nog inte många som kan, haha!

Snart börjar One tree hill och Gossip Girl! ^^

Om en vecka, 9 månader <3 Älskar dig!


Lördag!

Inte så lyckad fredagkväll, tyvärr. Kvällen innehöll 90:or killar och ett fåttal tjejer som jag inte vet hur gamla dom var. Tjejerna spelade jenga! Skoj?! hm.. inte så värsta. Dom går med världens sämsta ursäkt haha. två tjejer kommer igen, Susanna du vet vem en är iaf! Sen körde jag, älskling och g med samma ursäkt som tjejerna. vi åker till McDonalds! Haha.. Men var med älsklingen iaf!

Idag har jag inte gjort mycket alls, varit med älskling. Träffat Anders och Chrille i hamnen, kollade på den båten.. Sedan TriumfGlass! Mums, fick världens största mjukglass av en i Hp3:an! haha.. Fast hann även med en lite sväng till allum och sedan hem :) Sitter vid älsklings data nu, absolut ingen aning va som händer typ.. Men jag ska iaf åka till Mackensi i veckan istället för i helgen. :D

ChingChong

Äntligen fredag!

Upp tidigt i morse, kändes som jag inte sovit någonting när jag vaknade. Jobbigt! Dagen började med matematik B, underbart! ett måste att plugga i helgen, ännu en jobbig sak. Dagen fortsatte på bra, Min slampa kom och hälsade på också! :D Tråkigt utan henne i klassen, JA! Men riktigt duktig idag, klar med EU-uppgiften och valt författare! Jag har även pga. att jag var på hawaii i tre veckor, måste var kvar i skolan idag när alla andra går hem pga vårat ind.val uppehåll, själv är jag med en annan danspartner kvar i danssalen och kollar balett! Analysera den, jätteroligt. Men eftersom jag är så duktig, vad gjorde jag när jag kom hem? Jo skrev hela analysen. Slipper göra den tisdag kväll nu iaf.

Fast lägligt tills jag slutade, slutade även underbaraste Susselipuss! Tyvärr när jag kom till stan märkte jag att jag inte absolut har någon koll på mina pengar -.- Inte ens 100 kronor kvar denna månaden. hm.. vad har jag köpt? Ett par skor.. hm.. fikat!?! mocha latte?! Ja, usch nu får jag nog skärpa mig tror jag.

Sitter iallafall hos älsklingen nu. han duschar och jag låtsas vara honom och snackar med hans kompisar på msn! :D haha ^^

Chingchong!


Pondus

Praktik idag, Pondus i Allum. Helt okej dag, orkade inte riktigt men fanns inte så jättemycket att göra, fast skönt att börja 10 för det. Får däremot en ny handledare nästa vecka.
Träffade Susanna istan sen, vi åkte till stallet ;) Skitbra medryttare Sandra har hittat! Hon fattar inte ens att hästen har ett eget träns och lånar ett för litet! Men iaf ingen mer Boomp längre. Men ändå absolut ingen lust att rida en häst som igen som ägaren inte tar hand om ordentligt. Men hoppas att det går bra i helgen hos Jennie & Mackensi! Underbaraste häst som finns, hoppas!

Nu måste jag iaf plugga matte tror jag!?

Resursdag!

HEJ!

HP-dag idag i skolan! Hela handel, massa fjortisar tillsammans i ett klassrum, underbart.. ;)
Hade så roligt som det kan låta, tårttävling. Nej tårta är inte gott!
En iallafall helt speciell dag, men men.. jag överlever! En sak är säker, jag vill tillbaka till Hawaii!
Fick som tur var en pratstund med Frida Krull på vägen hem, uppskattad!
Självklart fika med Susannabäst på espresso house en stund. Hon hittade åter iaf något hon gillade! haha

Men nu ska jag gå och laga mat till min älskling! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0