Happy.

Min första vecka på gina tricot är nu slut, lite äntligen! Väldigt påfrestande, så det ska bli skönt med bara en gång i veckan faktiskt. Men annars har det varit otroligt skoj. Härliga tjejer, även om det är en del(!) och mycket att göra, vilket gör att man lär sig snabbt, fast inte för att det är så svårt. Men jag ska dit och shoppa med Titti på söndag, hittat en del faktiskt!

Sedan har jag ju haft Rockis sen i söndags. Det har gått bra ibland, verkligen inte en häst jag skulle vilja rida varje dag. Verkligen inte tillräckligt tålamod för det, tyvärr! Annars är han hur söt och bra som helst. Idag är det "sista" gången och då blir det hårdträning i paddocken.

Jag har beställt mina stövlar, nu! 1-4 arbetsdagar! :D
Sen åker mitt as till bästis till Grekland om några timmar.......

/em.

Fairytale.

Söndag nu igen! Men nästa vecka blir det praktik och Rocket heeeela veckan, men lönen kommer ju på tisdag med. Supernice! Annars har helgen varit skoj, speciellt igår ;) haha! Jag har även ridit Rocket i fredags och idag, han börjar verkligen bli riktigt fina. Att rida det vill säga, sen ja.. han ser väl bättre och bättre ut med, som tur är!  Hoppas bara det går bra nu i veckan.

Men nu är det väl sista ni hör av mig på ett tag, praktik 10-17 (hoppas jag!), sedan Rocket som kommer göra att jag inte är "hemma" förens vid 11. Då ska jag sova. Får ju inte glöma att shoppa heller, men det får jag ta på rasterna!

Funderar däremot fortfarande på om jag ska slinga håret!?! Ungefär såhär, typ.


/em.

Let's do it.

Fy fan vad jag är trött hela tiden! Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, trött efter 3 timmar i skolan, då vi inte gjort någonting. Men nu ska jag allt bli lite hurtigare, har för övrigt precis varit ute och sprungit, runt Härlanda Tjärn, som är mellan 2-3 km. Vi har ju även idag valt styrka eller kondition i skolan, som vi ska ha fram till v 6. Självklart valde jag kondition, vilket innebär piptest om 2 veckor. Sedan springa i princip varje torsdag. Det ska faktiskt bli lite skoj! Satsa ordentligt och få mvg i idrott?!

Men nu ska jag gå in och duscha!
/em.


This beat is sick.

Skolan har börjat igen! Det kändes bra först men ja, det blir ju som det blir.. eller något sånt! Susanna var i alla fall jävligt snygg idag! ;);) haha Redan astrött, och skolan har inte börjat på riktigt! Sov i 2 timmar när jag väl kom hem.

Jag har för övrigt läst ut Ps, jag älskar dig. Jag tycker den var väldigt bra, vill se filmen med, fast kan inte gissa på att den är lika bra.

Nej, jag är inte stolt över det. Speciellt eftersom jag idag gjort något som jag inte gillar när folk gör, inte gillar jag heller de som gör det mest. Men jag brydde mig faktiskt inte idag, ingen ork alls.

Men nu ska jag sova, imorgon börjar den riktiga skolan, typ.
/em.

Loveli.

Det känns skönt efter mitt och Susannas 2 timmar långt gympass igår! Inte mycket träningsverk, bara över revbenen där jag glömde strechta. Jag har också köpt nya snygga träningskläder, som tur är. Känner mig faktiskt väldigt pepp på att träna nu! Imorgon blir det en spring tur och sen rida på söndag.

Men just nu är jag hemma, vilket jag kommer vara tills alla kommer hem. För annars blir Tarzan själv! Just nu ligger han dock och gömmer sig för han är rädd för gubbarna som håller på att fixa våran balkong. Annars är det också hans födelsedag imorgon, han fyller 10 år.

Men nu ska jag fortsätta läsa Ps, i Love you, som jag hittade in på min systers rum, eller ja bland hennes saker!
/em.

Film 2/em.

Film./em.

Linus.

Snart ska jag åka till stallet :D Det var ett väldigt tag sen nu! Ska bli skoj!
Idag flyttar min syster också, haha. Det blev lyckat i lördags, vi var på valland! Haha, ja det är 23-24 där.
Igår var vi även hos min mormor och sedan hos min moster. Där vi också hälsade på sötaste Linus, min mosters nya hund! Han är en 11 veckors gammal pappillon. Och helt galen! han bits och hoppar som en galning, filmer kommer också! :DAlldeles underbar är han! :)
/em.

Go och glad! ^^

Det har varit sol i tre dagar nu, solat varje dag, dock inte så länge! Jag älskar det! Och snart börjar det riktiga livet igen.. Rocket kommer hem på söndag, vilket är underbart, min syster flyttar på tisdag och skolan börjar på måndag den 17:de. Jag förstår dock inte vad som hänt med mig, jag har blivit jättetrött och seg.. sen finns det ju andra saker man inte orkar med heller. Men nu ska jag snart till Kungsbacka, och imorgon ska jag ut med min syster, avskedsfest liksom. Därför lägger jag upp en bild  på min packade bror från bröllopet, för att mina syskon blir så goa när de är fulla, goa och glada!!/em.


RSS 2.0