ROCKET

Hoppade Rocket lite idag! På fri hoppning. Eftersom han annars har tidemanatygel red jag istället med vanligt martingal vilket gjorde att han gick skithögt med huvudet och kunde inte slappna av. Att en häst springer och hoppar över ett hinder tycker Rocket ser jätteskoj ut och vill självklart göra likadant! Otroligt jobbigt att rida honom bland andra, vill verkligen inte att han ska sparka någon! Även om han kanske inte är sura på dom så kanske han sparkar emot min skänkel och då är de lite hårdare än de "försvars sparkarna " han gör mot hästarna. Men red istället på en volt med en bom och ett sockerbitskryss. Hoppade lite i trav när han lugnat ner sig och lite små galopp efter. Men hoppa och hålla på kunde man fortfarande. Han fick in en riktigt bra spark som faktiskt kändes lite!! Sedan har jag ju självklart sträckt mig i jumsken(?) haha eller hur de stavas!
Men tyckte han var duktig ändå. Hade tänkt vara med på varje "fri hoppning", fast de är bara varje torsdag varje ojämn vecka. Men verkligen jättebra för honom med tanke på att han får träna på att koncentrera sig mer på mig och inte på alla andra, och kanske inte sparka mot andra hästar och sen gillar han att hoppa! ^^

Imorgon ska jag rida honom igen,men ska ta de lugnt då eftersom han var helt genomsvettig nästan. Även rida massa nästa vecka för Sara inte hinner. De ska bli skoj =D


Okej jag HATAR grupp arbeten! Eller nej det gör jag egentligen inte, jag hatar dock mina lärare som satte mig i den gruppen. Sen är det ju självklart vem jag hatar och verkligen inte klarar av!

- Emelie.. Emelie! .. Emelie... Emelie.! De är håll i trädet! ... Emelie. Hallå? ... Emelie.. HALLÅ det är hål i trädet! .. Emelie.. Prata med dig är som att prata med en sten.

- Men va bra. Men att prata med dig är som att prata med en bebis.


- Då blir det i alla fal någonting gjort!

- Nej för bebisar klarar inte av att göra något.

- Det gör knappast stenar heller.

- Ja men va bra då kan jag ta bort alla photoshop som jag gjort då!

Dom photoshop är ju nästan allt vi gjort. I alla fall det som är jobbigt.
Jag hatar mina jävla idiotiska korkade klass.

Some people fight, some people fall, Others pretend they don't care at all

Verkligen tagit de lugnt hela helgen, varit hemma hos älskling hela tiden fast han har jobbat :( Men snart är de måndag igen, vilket suger! Jag vill ha lov! och VÅR!! Varför ska det vara så svårt?!
 
Hittade denna vårbilden på min bdb! Usch, jag vill tillbaka till Hawaii! Ligga på waikikibeach och sola i några timmar. Hungrig, går man till kiosken på stranden där dom har världens goaste hamburgare. Inte alls äkcliga utan mer nyttiga. Kanske köpa en vattenmelonslåda och ta med dig till handduken igen. Ta ett dopp då och då. Eller kanske låna en surfingbräda och surfa lite.. Sedan gå till hotellet 100 m bort och duscha, sätta på sig en söt klänning och shopa på gatan precis utanför! Loveli!

Aja tillbaka till verkligheten. Just nu sitter jag och lyssnar på McFly för jag kollade igenom min bdb lite, vilket man då får fram en del McFly texter.
Sitting and watching the world going by
Is it true when we die we go up to the sky?
Men nu måste jag snart gå till affären, för jag ska ju laga mat till älskling! :) hihi
Jag kom ju på att jag fick min lön i fredags! Dock inte hela, bara för två dagar, så nu ska jag spara! (LYCKA TILL!)

ChingChong

Loveli!

8-2 idag. Jag har märkt att jag verkligen får mycket gjort i skolan, fast kanske inte så konstigt när vi har lektioner som typ alltid är över 1,5 timma långa! De känns mycket bra :) haha. Fick självklart för Cia gå lite tidigare så jag skulle hinna med bussen, eftersom jag tydligen aldrig hade frågat henne de(!?), alla i min klass säger de ungefär varje dag. Men sen hade hon väl heller ingen aning om att jag och Frida satt och spelade nästan hela lektionen ^^

Red sedan Rocket. Tänkte rida ut men de var för halt! han vågade inte ens gå på en väg för att den var hal! Han tyckte det var smart att hoppa över den istället (?) Så en lektion i ridhuset. Otroligt många sparkar i galoppen så mycket galopp blev det. han fick faktiskt in två bra sparkar, så om jag skulle haft lite sämre balans så skulle jag nog inte suttit kvar. Han var i varje fall genomsvettig när vi ridit klart. Sen tyckte han ju att de nya ridhusunderlaget var jättemumsigt att äta!! Lite, lite konstig är han allt! haha ^^

Hemma med älskling nu! =) hihi, käkat pizza, och ska ut snart!
11 månader idag. Jag har världens bästa pojkvän! han är bäst <3
Jag älskar dig.


To admit that I'm wrong, and then change my mind.Sorry but i have to move on and leave you behind.

Praktik som vanligt idag! Min klänning är ute i butiken nu.. måste prova den någon dag. och självklart köpa den om jag fortfarande vill ha den :) Har egentligen inte gjort något mer idag än att varit med älskling! Allmänt skön dag egentligen. Men nu måste jag tydligen plugga.. dock går de inte så jättebra! hehe.

ChingChong

Onsdag

Började 11 idag, men kändes dock som jag skulle behöva sova tre timmar till! Redovisade svenskan som gick bra även om Marcus inte kom.. (y) annars vanlig dag, till 4 som vanligt! Träffade Sofia på bussen :) Måste säga att hon är grymt bra! Resten av dagen spenderades med älskling! Även en liten sväng med NessieGumman! De söstaste är dom båda! ^^

En sak till.. Titti och Krantz, ni är bra!

20/1-09

Skolan som vanligt idag. Dock otroligt jobbigt i skolan med tanke på att alla dagar börjar tidigt, tidig lunch och sen eftermiddag med korta raster och långa lektioner. Delvis går dagarna snabbt men man är trött, hungrig och ont i huvudet! Fast man får iaf mycket gjort på lektionerna. Idag har jag gjort en hyftast ful logga till våran produkt, fixat "klart" svenskan som vi ska redovisa imorgon!! Vilket antagligen kommer gå sådär för gruppen (y).. även lite annat.

Idag har jag också varit i stallet och tagit hand om lilleRocket :) Red i ridhuset i typ 1 timma och en kvart! Han va riktigt duktig i galoppen. De känns som han  och vi verkligen kan bli riktigt bra, går bara bättre och bättre för varje gång! Han har dessutom jättehärligt steg, typ iaf.. eller inte härligt men roligt typ. Rolig att rida i alla fall. =) Om vädret tillåter ska jag nog rida ut på fredag, kanske lite kondisträning med Rocket :)

Men nu måste jag fortsätta med svenskan!! -.-

RockePocke

Igår hoppade jag för första gången sen i sommras! Otroligt skoj måste jag säga. Sara var med när jag hoppade på Rocket. Eftersom han blev tömkörd dagen innan så gick han förvånansvärt bra! Då till och med i galoppen. Hoppade ett litet sockerbitshinder, inte alls högt men får ju ta de lugnt i början. Men de var fortfarande otroligt skoj! Bra framåtbjudning och försökte även om det blev fel :) Längtar tills jag får hoppa honom ännu mer! =)

Red ju även i torsdag, dressyr i ridhuset. Gick faktiskt bra, går ju faktiskt bättre och bättre för varje gång! :) Trots att jag faktiskt ramlade av! :o haha, de gick så långsamt att jag nog inte ens han reagera! haha. Men ingen skad och upp igen, Rocket stod snäll och bara kollade på mig. fast han mörkte ju att jag faktiskt ramlade av och testade lite efter, men sen gick de bra igen! :)

ChingChong


15.58 - 16.40

Jag har suttit och funderat på ett "förslag" på vägen hem. Hur jag ska göra .. om jag ska säga det nu eller om jag ska vänta, med tanke på att vi faktiskt inte träffats på ett tag och senast vi träffades fick jag nästa tvinga hit dig. Och de känns ju väldigt bra. Eller om jag bara ska skita i hela grejen. När jag sitter och tänker på det så blir jag bara argare och argare ju mer jag tänker på det. Visst båda skyller väl på varandra men jag har försökt hur mycket som helst men ändå är det som det är.

Om du är villig att kanske ge oss en dag i veckan så kan du väl höra av dig..
Vi var bäst! Vi behöver inte vara det igen men vi kan väl i alla fall vara något?

^^

Skolan nu. Titti sitter breve mig och fattar ingenting.. och själv tycker jag att min annons är skitfulllll! Nu har jag iaf bestämt mig, inget ind val denna terminen. börjar kl 11 på onsdagar och slutar 14 på fredagar, underbart!
Måste fortsätta nu ^^, photoshop (Y)

Skola!

Skolan har börjat på riktigt. Dagen började med ett konditionspass på idrotten. Fy vad det var jobbigt. På Hulebäck gäller de konditionsträning med hinderbana och intervaller efter varje LOV! Eftersom vi nu har så dåligt schema är de lunch.. sallad och två potatisar! Hålla sig på de tills vi slutar 16.15. Lunchen är då 10.30. Inte alls mysigt. Idag hade vi tre stycken nya kurser.. bransch och produkt, naturkunskap och även turism. Sedan också en gammal. Ingen rolig dag, trött ont i huvudet och hungrig!

Men nu är jag i varje fall hemma. Ätit lite och självklart gosat med Tarzan, underbar tjockis som låg och sov i min säng<3 Nu sitter jag här och försöker fixa matten lite. Det går väl sådär kan man väl säga. Gör lite annat istället, kom i för sig på nu att jag skulle göra näthandel istället för att gå in på smhi och kolla vilka dagar som är bästa att rida, haha.. Jag har idag även funderat på hur jag ska göra med ind. valet denna terminen. Eftersom jag har matte som tillval så har jag 50 poäng extra och funderar på att få sovmorgon på onsdagar och sluta kl 2 på fredagar. Med vårat schema denna terminen känns det skönt. Så kan jag även koncentrerar mig på matten?! Jag ska faktiskt ha vg och då måste jag plugga matte när man borde. ^^ Men har iaf inte ig. Nu ska jag försöka att fatta vad jag gjorde fel på mitt G-matteprov och rätta det. GoDluck liksom.

ChingChong

It's a beautiful day.

Igår var jag och red Rocket, älskling var med ;) Mycket framsteg, tränsade i gången och han gjorde ingenting! Sedan var han även duktig nä vi red, försökte testa med att säga emot men då sa jag till och han testa bara kanske två gånger! Blev mesta trava på volten då Mogge hade lektion. Annars var han lugn, fjantade sig inte för något och hoppade och studsade inte.

Idag har jag och älskling varit på Ikea och köpte lite saker. Sedan har jag tillbringat dagen åt att städa hans rum! Inte för att de tagit så långt tid. Men är man snäll så är man ^^ haha.

ChingChong


Torsdag

Idag har jag;
- väntat skitmycket på alla himla bussar!
- kollat vad min nya vår/sommarklänning kostar!?
- ätit semletårta! En en semla lika stor som en tårta! mums
- lärt mig gå på is, med och utan häst vi sidan
- folk har blivit sura på mig
- känt mig skitdålig
- lärt mig vad jag ska göra när Rocket är jobbig

Praktiken idag först och sedan stallet. Stallet var ju jätteskoj! Hela stallplanen och de 100 meterna mellan stallet och ridhuset var en blank isbana! Jag tog ut Rocket men fick gå tillbaka och brodda bakbena också. Pratade med en innan och visste inte om jag skulle rida elr gå med honom. Vald med broddar på alla hovar att rida. Men då ville han självklart inte gå, och en annan kom och tyckte att jag skulle gå istället. Så väntade på henne och när hon väl var klar skulle vi gå till ridhuset. En bil från stallet åkte bakom oss men den har ju inte så mycket bättre fäste så jättestressad för att inte vilja bli påkörd om bilen började glida tog vi oss till ridhuset. Fyra hästar var redan där inne. Rocket som är lite sur och ska kicka lite försökte såklart. Sedan gick två och han blev jobbigare. han sa emot skänkeln mycket och hoppade och studsade. Lyckades sparka in i väggen så att alla hästar blev skiträdda och ryttarna sura på mig. När de två andra hästarna skulle gå ut och det bara var pippi och rocket kvar, blev han lite konstig. Så hoppade av honom medans dom gick ut. Självklart sparkade han även en gång till i väggen! Och sur ryttare igen, fast då lärde hon mig istället vad jag ska göra när han gör så. Fungerade jättebra! =D Tillbaka till stallet kom vi också! Men eftersom han blev lite svettig när vi ridit. Så när jag tagit av tränsa, tidemanatygel och ridtäcke, och han står där med uppknäppt sadel som bara ska dras av så lägger sig hästen istället ner i spånet!! Usch vad det verkligen inte har varit en toppendag! Men men..

Nu ska jag äta .. har inte ätit sedan lunch!!!

-.-

Okej, jobbat idag. Jag och Sofia har ju slitit så mycket... pratat med en trevlig gubbe med massa historier. Fast vi har ju faktiskt soppat garage och gjort alla kök på olofshöjd säkra! Men fy vad vi har frysit! Imorgon är det skola! Elr ifs bara praktik, men på fredag är skolan! Otroligt jobbigt..
Jag ska iaf jobba på SGS i sommar, minst 4 första veckorna. Sedan kanske en sista minuten resa till solen!? Nu ska de sparas pengar så att ska kunna ta körkort också! Tjatta på mamma som gäller för att hon ska köra med mig! =) Vilket dock inte kommer hända.. men men, man får väl ha lite hopp på det iaf.

Nu ska jag sova så att jag är superpigg imorgon!
ChingChong 

Segissöndag.

Idag är det söndag.. börjar skolan på fredag och praktiken på torsdag. Jobba imorgon och onsdag! Inte mycket ledigt. Men igår hade vi skoj hos Titti iaf =) Grattis igen tjejen! Snart kommer jag med ;) bara tre månader kvar.
Men nu ska jag börja spara min pengar, måste fixa ett till konto och sån internetsak, även så att Sara kan få sina pengar lite enklare och så att jag inte ska göra av med pengarna!
Sedan vill jag rida ordentligt, Rocket är ju frisk nu så det går ju jättebra! Men vill börja hoppa igen. usch vad jag vill hoppa!! Sen verkar det ju fungera bättre med oss, jag kan tränsa nu (Y) .. sen ramlar jag inte av när han tycker solljus och droppandet från taket är läskigt och vänder helt om :)

ChingChong nu ska jag duscha!

2009

Nytt år nu, bara tre månader kvar tills jag är 18.. Titti är ju dock det imorgon! Idag har jag köp present till henne ^^ även lite shoppande till mig själv!
Nyår firades iaf hemma hos mig.. älskling och några kompisar, Susanna kom också en sväng, haha.
Nyårsdagen gjordes inte så mycket, förutom en liten sväng till Rocket! Gick väldigt bra denna gången också. Tränsningen gick på första försöket och blev en lite sväng i ridhuset.. bara ledning då! Imorgon blir det lite ridning, och så ska ju Emma komma och se på lille Pållen! haha. Men första ska jag ju till svenska Mässan, My dog och kolla när denna lille söte Nessie tävlar! Duktig är hon ^^


RSS 2.0