Find a better place.

Det är himla varmt ute, underbart! Det vill säga om man inte hade jobbat. Alla kommer vara jättebruna, men tyvärr inte jag, bortsätt från min mage då! haha. Men lite skönt att vara hästfri hela juli månad, bara jobba, sola och ha skoj! Självklart, försöka få mamma att övningsköra med mig också. Annars har jag inte så mycket planer, speciellt inte under mitt "stora" sommarlov, eller lilla semester. Men de tidigaste planerna är att köpa skor!


Min plutt, ser för övrigt helt mongo ut, med vatten i ögonen!

/em.

Sara rider Rockafella!Lite dålig, eftersom den är från min mobil.

/Em.

Sommar!

Självklart har jag badat idag. Men kom på att det var 4 veckor sen jag badade för först gången! Fast väldigt mycket varmare nu kan man ju säga. Sedan är jag inte lika mycket fegis nu heller, även om det antagligen är en person som inte tror det ;)

Just nu är jag helt fast, om jag ska någonstans måste jag gå! Så smart som jag är glömde ju både mitt busskort och bankkort på jobbet. Då min cykel också är på lagning, även om en är klar nu. Ikväll blir det därför tv och godis :) haha!

/em.

Miss Sara.

Sara var med i stallet idag och red Rocket! Inte ägare då, utan Miss Sara Jonsson. Det var väldigt skoj att se. Hon gav mig även lite tips, vad hon tyckte ovs. Tror det var lite bra för Rocket att få en liten dos av Sara ;) Det blev bara tre bilder, kanske inte dom snyggaste! Sara och Rockafella!/em.


Jobb, jobb, jobb.

Nu är det bara 5 veckor kvar att jobba, om jag inte bara ska jobba 4 då. Men idag var det hur jobbigt som helst! Trött som fan och sen blev det varmt. Till slut satt jag på en stol och städade, självklart skrattade jag ju åt allt också! En sak är i alla fall avklarad, och det är att jag hittat praktikplats för nästa år. Vilket blir Gina Tricot i nordstan, vi får se hur det blir. Hoppas jag också får 30 %! :)

Men nu ska jag fixa mig och åka till Pussen's koloni, mys till tusen. Känner att jag verkligen behöver det! Kanske tar en sväng om Sara, känns som det också behövs!
/em.

Throw me around.

Igår träffade jag några av de bästa tjejerna som finns! Något som verkligen gör en lyckligt. Loveli!

/em.


Seas would rise when I gave the word.

Jag är trött och hungrig, funderar på om jag ska gå och äta eller bara gå och lägga mig!? Eftersom jag ska upp tidigt imorgon. Vilket jag kommer göra de närmaste 5-6 veckorna! Vad hade jag gjort om jag inte haft min lilla partner Sofia!? Men nu ska jag tänka positivt för annars blir de bara jobbigt att jobba imorgon. Verkligen, alla tankar måste i princip vara positiva för att det inte ska bli för jobbigt. Men jag får ju i alla fall ca. 100 kr i timman. Så jag är nöjd ändå!

Men idag har jag faktiskt ridit! Jag blev lite nervös på bussen, då massa har undrat om jag skulle våga rida igen! Men det gick bra, Sara var ju med och hjälpte mig. Visade hur hennes tränare har sagt att hon skulle göra. Även om han fick ett litet ryck under passet, då han tyckte något var läskigt. Men det gick bra för mig.

Men nu ska ät, tror jag.
/em.

I'm back in the game!

Nu får jag äntligen sitta vid datan, lite! De senaste veckan har jag i princip spelat kort. Det har ju inte riktigt funnits så mycket mer att göra, förutom att städa också. Vilket jag faktiskt också gjort. Jag har även köpt en ny ridhjälm, och snygg är den med. Eftersom jag köpte en svart John Whitaker hjälm. Så nu vill jag verkligen rida! Det kommer blir lite hårdträning för Rocket nu, ska longera på först. Han är faktiskt tillräckligt gammal att inte behöva fjanta sig och hålla på! En annan sak är ju, fast jag kommer inte riktigt ihåg, men tror att det gick bra när vi hoppade i söndags! haha./em.


Ridhjälm.

Jag får egentligen inte sitta här just nu. Men beställer en ny Höökskatalog, då jag måste köpa en ny ridhjälm och inte får sitta vid datan de närmaste dagarna! Jag ramlade ju av Rocket igår, rätt ordentligt kan man ju säga! Inte för att jag kommer ihåg de som hände precis innan eller 4 timmar senare. Så fick ligga på sjukhuset över natten, med hjärnskakning och en liten hjärnblödning, som inte är någon fara. Så nu blir det ingen data, tv eller läsa. Heller inte hög musik, alkohol eller träning!

Men nu måste jag vila, och hoppas på att katalogen kommer imorgon, så att jag har något att göra! :)
/em

RSS 2.0