Dizzi.

I lördags var min mosters 4 månder gamla papillon hemma hos oss. Underbart söt är hon, Dizzi! Bilder kommer när jag hittar sladden till mobilen. Jag vill fakstiskt också ha en hund, en liten då. ^^ Men nu är jag hos älskling med Nessie istället. Jag är sjuk, skrittade 20 minuter på Rocket igår för jag orkade inte mer. Det känns bra, men ska ju bli frisk till lovet nu ;)


Fix you.

Sitter hemma och ska plugga egentligen och städa lite. Men nej, det orkar man inte. Skrev essä på 2,5 timma igår! Den blev ju nog superbra! Eller inte det minsta. Snart är det lov som tur är :D Ska förhoppningsvis på stan imorgon! Köpa skor! Sedan även rida vilket gör att jag måste vara i stallet vid 9 eller något sånt!! Hoppas det går lika bra som det gjorde i torsdags!! Hoppade med Rockis, märkt att han går mycket bättre när han hoppar med andra nu! Vilket är lite jobbigt, när han är själv vill han knappt gå fram och så blir han sur när man använder skänklarna för mycket! Men han hoppade riktigt fint ibland, jag har verkligen inte vant mig hur han hoppar när han hoppar bra. När han hoppar bra så hoppar han otroligt mycket med ryggen. Underbar känsla! Men nu ska jag göra mig i ordning!

Jag saknar mina fenestratjejor.



Kärlek till dom sötaste tjejerna i hela världen.

Maria, Anne, Linnéa, Rebecka, Susanna, Sara och Emma & Hanna som inte är med på bilden.

-2.

Hänt mycket sen förra torsdagen! Jag har ramlat av Rocket IGEN, fått min lön, haft tjejmiddag, blivit 18!, sista matlagningskursen, shoppat underbar väska <3 , de har även snöat nu när det är meningen att det ska vara vår och lite annat. ^^

Jag hade mysigt på tjejmiddagen iaf, och massa gott. Min specialltårta (eftersom jag inte gillar tårtor), kanelbullar, ostkaka, brownies och cheesecake! Vad fattas liksom?! Fick massa söta saker också, speicellt uppskattat var presentkortet på Elisabethskolan, jag tror det blir massage ^^

Ja, Rocket ramlar jag ju tydligen av hela tiden... Men jaja, jag får skylle mig själv ^^ Det gick iaf bra och han sprang inte iväg, eftersom vi var ute. Och imorgon ska vi hoppa =D Men idag var jag med en gammal kompis, Catharina. Fikade och shoppa. Ja, jag har ju fått lön, fick 1000 kronor mer än vad jag borde :S  Tror jag iaf. Jag hittade en väska i mammas tanttidning för någon vecka sedan från NYPD. Vad är det? Men nu finns den i några affärer i stan. Köpte dock en annan model, men söt är den. Även en lite tröja från gina tricot. Men nu måste jag plugga!!


Love, love, love.

Nu sitter jag hemma hos älskling efter en praktikdag. Varit i butiken eftersom alex var sjuk och Allisson tyckte det va lite jobbigt. Det kom däremot in två stycken som var höga, gjorde de inte precis lättare för henne. Annars var jag och Christin på lagret och lyssnade, lite sjöng schlagerlåtar, haha. Och Allison hade problem att bestämma om hon skulle flyga till London ikväll eller inte!?! Eftersom Alex nu är sjuk, och han skulle ha åkt med. Hon kom på att hon lika väl kunde åka själv, hon längtade ju trots att till att sitta i de alla parker, läsa bok och dricka en latte i solen, sen självklart SHOPPA! Ja, vem vill inte de!?! Vissa har ju verkligen problem.. usch! 
Efter åkte jag hem åt lite av mina bullar jag bakade igår och rensade mitt rum, vilket innebär slänga massa gamlagamla tidningar och skruva ner en jätteful bokhylla! Äntligen! Imorgon ska de städas, och handlas och så inför lördag ^^ Men nu ska jag plugga turism och kolla på Criminal minds senare!

I'm still standing for hope and glory.

Just nu står världens gulligaste hund och "klöser" med framtassarn på min arm och voffar på mig lite då och då. Hon vill ha ost! Så underbart söt. Hinner nog tyvärr inte gå ut med henne för ska göra klar bransch och produkt saken. Som jag ändå inte kan göra för har inget skrivmojs på datan. Vaknade för övrigt till att solen sken! Loveli. Och igår red jag ut på Rockis när det var solnedgång. Mysigt! Ska nog rida ut på söndag med och köra lite konditionsträning i galoppen, något som behövs!

Men nu ska jag börja skriva så jag kanske hinner gå ut med den lilla kaninen ^^

1 vecka.

Det känns som jag inte har någon tid över till något. Fast ändå massa. Nu är det iaf en vecka kvar ;) Lördag ska bli otroligt mysig med massa sötisar. Loveli! Nu ska jag väl gå och lägga mig snart, efter en hyfsat lång dag. Men inte så jobbig. Laggade massa god mat idag med. Kanske något som ska göras på lördag, men får se! Men matte imorgon kl 8, förhoppningsvis så Baby Goodbye! ;)

Hope and glory. ;)

Okej, matlagningskurs igår. Vi gjorde fisk, vilket innebär att jag istället äter potatis och räksås. Mums! Eller något sånt. Plus att de blev räkmacka för mig till förrätt eftersom jag heller inte äter svamp. haha. Nu sitter jag iaf uppe!?! Klockan är 06,50 och jag har tänkt helt fel. Gick upp en timma för tidigt, och skyndat mig så jag skulle kunna plugga lite till provet jag inte gjort än. Men nu har jag i varje fall gott om tid på mig! Det är ju tur! Ungefär sådär.

Red Rockis i lördags och Sara var med :) Jag fick "lära mig att rida" på Rocket då. Himmla jobbigt men bra för min ridning kan man säga! Nu ska jag försöka få kontroll på den också. Jag kanske ska få en gratislektion av hennes kompis med, ännu bättre. På torsdag ska jag hoppa honom, antagligen bana mitt på dagen. Får se om någon vill följa med. Annars vet jag inte riktigt hur jag ska göra ^^

Men nu ska jag väl börja läsa i boken så att det går bra på provet!

:)

Idag hände det! Jag ramlade av Rockis pga. av hans jävla sparkar. Tänkte testa att vara mjuk i galoppen, de funkade i början men sen ville han inte mer. Sedan är jag ju så pass smidig när jag ramlar av också, det vet ju Susanna iaf. Jag måste verkligen lära mig att ramla av innan jag skadar mig ordentligt. Men Sara ska komma imorgon och se om hon kan hjälpa mig. och för att kolla hans hov, han tappade en sko idag. Så kängan åkte på, dock satt den inte så bra, eller så var det bara jag?! Aja, men nu måste jag gå ut med Nessie för jag tror hon har kissat i sängen!!!

Tyst tillräckligt.

Bara två ord. Lata & inkompetenta.

Inte bajs men ...

Dagen började med en morgonpromenad med Nessie gumman! :) Otroligt härligt och behövligt för båda två. Blev en långpromenad med älskling och Nessie senare med. Resten av kvällen spenderades i Billdal med de underbara Fenestraflickorna! Otroligt härligt. Det var väldigt längesen nu och känns verkligen som de behövs oftare! Vi åt god mat, kollade melodifestivalen och spelade ett skoj spel, vilket jag och Susanna tyvärr sög på men roligt hade vi! =D Kärlek till er tjejer! :D

Tyvärr kan ju inte glädjen hålla i sig hela kvällen men så kan det vara..

RSS 2.0