Valborg.

Sådär ja! Bara en månad försent inlämnad, men men vad ska man göra!? Haha! Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa mig och dra hem till älskling! Sedan blir det utgång! Någon mer?! :D
Hihi, förresten så har nummerlappen till VårRuset den 10 maj kommit! Läskigt, nu kanske man ska börja träna med? ;)

/em.

Äntligen.

Efter sådär 4-5 år! Nu är mitt grönt kort äntligen snart på väg hem till mig! Underbart är det! hihi
/em.

alot.

Mycket mycket mycket! Idag har jag i alla fall äntligen klippt mig! Men eftersom balen kommer snart så blev det bara topparna, måste ju hålla det så långt som möjligt till balen! ;) Sedan blir det nog klippa det lite till inför sommaren.

Men nu ska jag nog sova, trööött!
/em.


21,50.

Nu är jag hemma igen, eller varit det ett tag. Ska snart börja plugga (Y)
Det blev inte så jättemycket av uteritten som vi skulle haft idag! Nervvrak till häst alltså! Haha! Hon är så töntig, och tycker lastbilar och bussar är jätteläskiga. Så läskiga att man kan ställa sig rakt upp och ramla baklänges, nu hände INTE detta, men har gjort eller nästan (?) iaf. Jag och Jossan kom till grannens paddock, 70 m bort? haha! Fast där var hon också konstig, ställde sig och hoppade upp och ner på stället! Ibland är hon lite pantad den hästen, men hon är bäst ändå! På måndag blir det lite träning i paddocken, hoppning/markarbete! Något förslag? :D
NU, plugga..
/em.

Dvärgen.

Nu ska jag gå in och borsta tänderna och så i mitt nya dvärghandfat! Hej, ja, min mamma förstörde mitt badrum idag!! Inte alls snällt av henne. Nu kan jag lika väl sitta på knäna och tvätta ansiktet! Usch usch! Men jaja, det får väl gå!
/em.

don't.

Då sitter man hemma själv igen, som vanligt..... SKOJ liv man har. Men vad spelar det för roll, vad fan ska man göra annars?! Failure.
/em.

SÖNDAG.

Hm, varför har man så mycket att göra och så lite tid!? Jag hinner ju inte göra de saker som jag måste göra för att jag sagt att jag ska det! Usch! Men snart, om en timma åker jag in till stan för att plugga med Titti. Vi ska försöka få fram någon information om Kompassen, lycka till säger jag eftersom de inte ens hade några kontaktuppgifter på hemsidan! Men vi ska i alla fall försöka få ihop något till redovisningen på torsdag!
Jag ska nu plugga lite till provet imorgon. Skulle egentligen gått på agilityträningen! Men eftersom Nessie ändå inte kan följa med så tar jag det nästa gång, hinner ju verkligen inte!
Jag funderar också på om jag verkligen ska hinna träna på tisdag?! Men måste ju, ska ju träna inför vårruset!!!!
Sen måste jag ju säga Grattis till Sara som gick nolla i Emilios 1meter debut! Och även att det blev en riktigt bra kväll i fredags när vi firade Emelie och Frida! Äntligen liksom ;)
/em.

3 dagar!

Snart börjar det igen! Sista säsongen..
/em.

Kangaroos.

Haha, för er som missat denna ;) haha!
/em.

Onsdag.

Ridningen idag gick ju nästan åt helvete! Haha, bra att man kan rida ibland. Men men, så är det! Sen har jag kommit fram till att jag har en riktigt bushäst! För när man kommer på att man lyckats hoppa ur sin medryttares grepp om tyglen är det bara att sätta av i galopp åt andra hållet! Det kan ju faktiskt vara rätt skoj att ta en sväng ut på vägen ibland.......! Jaja, så kan det gå ibland.
Nu ska jag dessutom göra klart min engelskatext!
/em.

20 april 2010.

Tjeeeena! Mina vadmuskler är så korta som dom kan bli!! Kan ju knappt gå! haha! Idag var ju jag och min syster med på SATS-varvet, lite springning utomhus nu när det är lite bättre väder! Vilket går ut på att man springer en liten grupp ifrån Kungsgatan - Kompassen - Valhalla - Landala - Kungsgatan, sådär ungefär 7 km, det kommer fler och fler också eftersom alla de ställen är de centrala Sats.
Men nu ska jag fortsätta plugga!
/em.

18 april 2010.

Bara för att jag har en supersuperduktig medryttarhäst, som placerade sig i båda klasserna idag! Grattis till Sandra och Cosma! :)
/em.

Häst.

Ridsport på 2an nu!! Perfekt till maten ;)
/em.

Rolig söndag.

[ ] Engelska, argumenterande text
[ ] Info & layout, frågor
[v] Idrott, Utvärdering av träningsperiod
[ ] Småföretagande B, Ullared
[ ] Praktisk marknadsföring C, Ullared
[ ] Praktisk marknadsföring C, Kampanjplanering
[ ] UF, Årsredovisning
[ ] Praktisk marknadsföring C, Köpcentrum
[ ] Religion, Livets mening - döden
/em.

15.

/em.

22,25.

Så nu är jag hemma, det har varit mycket denna veckan, ifrån alla håll kan man ju säga! Idag var jag med Sandra på hoppträningen, passade J när hon red. Jag har fått en ny bästa kompis! haha! Men annars gick hoppträningen bra för dom, hon var riktigt fin och börjar få upp kondisen ordentligt! Det behövs ju nu när hon ska hoppa två klasser på söndag.
Men nu ska jag sova! Upp till skolan, träna och sen blir det en bästiskväll med Titti, vin och godis! :D
/em.

Tisdag.

Jag var ju något nervös i morse när jag var på väg till tandläkaren utan att veta vad jag skulle göra där!! Men som tur var så skulle de bara ta en ny bild! Såå efter tio minuter fick jag åka in till stan för att vänta på praktiken, men hann ju med en frukost på Espresso House!
Praktik idag igen! Vi fick tid, så lärde mig kassan, stod där ganska mycket. Lite roligare ;)
Men nu ska jag dra!!!
/em.

Hoppträning.

Hoppträningen gick bra! =) Vi hoppade ju inte så högt, fast hon höjde åt mig en sista gång. Men jag har ju inte hopptränat på två år ?!!? Skit, att det var så längesen! Så jag behövde få igång allt igen. Och det fick jag hyfsat iaf. Men det är ganska enkalt, när man rider en häst som gör helt korrekt om man själv gör rätt! Det blir ju en annan känsla kan man ju säga. Men lärare verkade gilla henne, eller de flesta :) Konstigt?! ;) haha

Men imorgon blir det dock dressyr! Vad ledsen jag blir!! Vill ju hoppa! :D

/em.


SATURDAY.

Nu börjar verkligen min träningsverk ifrån BodyCombatpasset igår komma! Undra hur mysig den är imorgon då?! Hm, men det går nog bra att hoppa ändå ;) Det är ju mest armarna, och jag ska ju rida med bena, hihi! Ja, som sagt hoppträning imorgon. Dock ingen aning om grupperna eller ngt, ingen som har faktiskt, då jag pratat med några stycken.


Men kan någon ge mig sommar, eller en resa?! Sådär att jag är borta tills den 3 juni?! :) Det hade varit skönt!


Men nu ska jag nog däremot sova snart, upp kvart i 6 imorgon. Frukost på eh?! Nej, för jag tror inte dom öppnar sju på helgen! :'(

/em.


Smygtittttttttt.

Nu är den hemma!
/em.

Bal.

På lördag kommer min balklänning att vara hemma! Lite förvånad över att det faktiskt blev en blå!
/em.

Torsdag.

Så nu åker jag in till stan för att kolla balklänningar!

/em.


22,22.

Härligt väder idag kan man ju säga! Känns dock som att jag inte varit ute något, även om jag har det lite halvt! Började iaf dagen på en lunch med pappa, pratade balklänningarna såklart ;) Sedan in till stan träffa Suss och möta Titti för att åka till stallet med henne, då hon blev min slav idag! Det blev ett litet markarbetespass o paddocken. Cosma är mycket duktigare nu, vågar gå över bommarna med en gång! ;) Vi gjorde en liten bana på 40-50 cm hinder. Dock var hon lite jobbig i början, men blev fin efter ett tag, avslappnad och fin!
Sedan kanske vi ska hoppa över mitt snygga misstag, haha! Cosma svängde åt ena hållet och jag åt andra. Fråga mig inte hur jag lyckades gör ännu ett misstag så jag hamnade på marken! Sedan är det ju så hög fallhöjd också, hon är ju faktiskt 175 cm i manken. Så det känns ju lite även om det inte var ett farligt fall! Men men, hoppas det iaf går bättre på hoppträningen på söndag! ;) haha!

Kvällen avslutades däremot med en mysigt "fika" med Rebecka, Linnea, och även Emma en liten stund. Jag fick också en present! Som jag nu kollat igenom alla recept, mums! Det är en smoothiesbok!
/em.


11,20.

Snart åker jag in till stan! Äta lunch med pappa, sedan träffa Titti och åka till stallet. Tänkte köra lite markarbete idag, för på söndag blir det faktiskt hoppträning för oss! Det ska bli spännande och se hur det går, haha! Men ska fixa i ordning mig snart och gå ut med Nessie såklart, sedan åka!
/em.

Tisdag.

Så nu är jag fixad och klar! Ska in till stan för att träffa Titti och Vic. Sedan tar jag och Titti också en sväng "förbi" Storås, för att kolla om hoppträningen på söndag är något att ha. Självklart också hälsa på alla små söta pållarna där!
Bye bye!
/em.

Today.

Jag måste bara kommentera att det gick så himla bra idag när jag red! Kan varit för att jag red ordentligt för en gångs skull. Så nu är jag glaaad.
Efter ridpasset!

/em.

Påskafton.

Jag och mamma invigde ballkongen i lördags, med mat och vin!
/em.

Måndag.

Igår bar det av till Alingsås Rk, Sandra och Cosma skulle tävla, sin första 120 i år också. Tyvärr var inte Sandra alls nöjd med ritten, fast det blev en nolla. Själv hade jag tänkte filma men hann inte det! Så det får bli nästa tävling istället.
Nu ska jag däremot gå in och duscha och fixa mig, sedan plugga om jag hinner och äta påskmat! Efter det blir det stallet!
/em.

20,01.

Något nytt ifrån Juicy hade ju inte varit fel just nu. Det var ju ett tag sen man köpte en sådan tröja, men en hel dress hade varit nice! Och lite annat fint.
/em.

Lördag.

Eftersom alla i princip är på Elmia idag, vilket jag faktiskt hoppade över i år. Jag lägger hellre de 250 kr på något annat, kläder eller en träning hade passat bättre istället! För de som inte vet vad Elmia är, så är det en bilmässa. Men jag sitter istället i soffan och myser, samtidigt som jag pluggar! Faktiskt börjat med idrottsarbetet, det går ganska bra faktiskt! Men det kan ju vara att jag faktiskt nådde mina mål med det?! ;)
Men men, det är jättefint väder ute, och jag har inte ens klätt på mig än! Men jag ska plugga en stund till sen kanske ta en promenad! Eller kanske sätta mig på balkongen, få lite färg?! haha. Imorgon är det ju faktiskt upp jättetidigt igen, så det blir vila idag!
Sen vet jag inte vad som hänt med min blogg, eller vad det är som gör det!! Det fungerar inte längre att få ett mellanrum mellan styckena!?! Jättejobbigt ju!
/em.

Långfredag.

Jag gick upp 05,25 i morse, första dagen på lovet! Superskojigt, nu är jag däremot pigg.. jag som faktiskt tänkte gå och lägga mig!!! Så att man faktiskt vilar ut sig lite, men tyvärr blir morgondagens planer inte av, men hittat på lite nya. Som är ungefär, hårinpackning, ansiktsmask, nagellack, fika, läsa, plugga så att man slipper göra det nästa söndag ;) Det låter ganska bra, kanske får klämma in städa någonstans där också.
Nä, nu dör datorn snart så passar på att stänga av den. Ska nog börja läsa boken nu!
/em.

sweet.



/em.

21,20.

/em.

RSS 2.0