Here we go.Bye bye, nu åker vi! :D
/em.

14.08.10.

Nu är det inte långt tid kvar. Ska snart hoppa in i duschen, fixa det sista och sen sova! Hehe! :D Allt är nästan packat och klart! Kameran laddar och sånt dära. Och eftersom jag raderade alla bilder nu, fick jag ju tid att lägga in bilderna som jag tog på Sunshine i veckan. Bebisen och en på de stora också..

Rex Sunshine. Börja gå riktigt bra med henne nu, synd bara att jag ska åka bort!


De allra minsta?!... 175 och 180? Ja ungefär sådära små. Bästisar.. eller ja ibland iaf.


See you in 2 weeks!!! :D
/em.


21,55.

Så nu har äntligen den nya headern kommit upp! Eftersom jag inte kommer ihåg hur man fixar det andra, så ser den lite konstig ut just nu.. men men! Jag har ju andra saker att tänka på !

Idag har jag varit i stallet efter jobbet. Gosat med och ridit Sunshine, vilket gick bra även idag! Hon är så himla cool, för hon kan verkligen bli superstressad eller något liknande, men efter ett tag blir hon coollugn, står och sover. När hon vant sig så lugnar hon ner sig jättemycket, nästan så att hon blir lite för lugn!

Men nu ska jag duscha och fixa klart inför utbildning imorgon! :)
/em.


Från och med du.

Så här ser det ut för mig just nu! Datan, musik och vinet framför mig. Som tur är fick jag ta mammas flaska som låg i kylen! Måste ju säga att vissa dagar har man riktigt flyt.. Tackat nej till ett jobb, fått erbjudande om en jobbintervju och fått ett annat jobb. Plus att jag kommer vara grym på det! Bättre kan det nästan inte bli...
...eller om man inte snart ska hoppa in i duschen för att fixa sig för kvällen. Efter ännu en jobbvecka, men vilket gör att det bara är en kvar och sedan två veckor i Turkiet!!! Det rullar på ganska bra just nu, något som jag är otroligt lycklig över!
Imorgon ska jag börja göra om mitt rum! Och efter det kommer jag ha det snyggaste rummet någonsin! Inget rosa på väggarna iaf.. svart!(?!) lite förvånande när det gäller mig, men det är snyggt. Och guld såklart! Snyggt snyggt! Men har fortfarande en del detaljer kvar att fundera över... roligt!
Morgondagen fortsätter med en sväng till stallet. Cosma och Sunshine ska ridas, en var för mig och Sandra. Får se till att ta en snygg på Sunshine också..
Oj nu blev det ett långt inlägg, men duschen snart och sen partyklänningen!!
/em.

Kiss and tell.

Just nu känns det väldigt bra, det går bra! Sommarjobbet är bara 6 dagar kvar, sedan blir det Turkiet i 2 veckor!!! :D Sedan så... ;P Det ska bli spännande!
Men nu ska jag åka till min syster, så hej så länge!!
/em.

Måndag.

Ännu en ny jobbvecka.. men nu är det bara två kvar ! Och sedan två veckor i Turkiet! :D
Men var ju också tvungen att gå tidigare ifrån jobbet eftersom jag skulle ta Tarzan till veterinären. Lilla Gubben har varit lite sjuk, men fick lite smärtstillande och det ska förhoppningsvis bli bättre!
Imorgon blir det jobb, arbetsintervju och stallet!
Vi ska fortsätta på Sunshine, som jag satt på igen i söndags! Framsteg, haha! Och rida Cosma såklart, den underbara hästen! :)
/em.

RSS 2.0