Grenade.

Någon som är förvånad över att jag gillar Bruno Mars nya låt?! Hihi!
/em.

Sara & Sunshine.

Här är i alla fall tre av bilderna från i lördags.
/em.

25 december 2010.

Nu var det ett tag sen jag skrev senast! Fick lite klagomål av Sara idag bara för det! Men måste i alla fall godkäna hennes bilkörande ;)

Hon red Sunshine idag! Hoppade till och med lite. Båda två var superduktiga! :P :) Bilder kommer snart. Snart blir det inte så mycket ridning kvar, eftersom hon ska ha sin vintervila i januari. Men sen blir det hårdträning efter det! Så skoj det ska bli att komma ännu längre med henne! :D Och speciellt börja hoppa mer!

Förresten! Jag söker stallplats i Partille/Lerum/Floda?! Någon som vet någon?

/em.


21,52.

Hallå hallå!

Nu sitter jag hemma hos min syster! Och det snöar himla mycket ute! Jag tror dock att jag måste gå och lägga mig snart.. trött! Plus att jag måste rota igenom Johannas garderob också, eller klädhög kanske jag ska säga?!

Jag har också varit i stallet idag. Red Sunshine lite, mycket att jobba på! Men sen är hon ju faktiskt sent inriden, och inte mycket riden. Så egentigen ingen stress, inte heller för att jag inte har något speciellt mål med en deadline, som kanske 4-årschampionatet. Man kanske ska lära henne hoppa innan man börjar fundera på det ;)

/em.


ÅÅH!

Vad jag hatar min data! Den gör inga mellanrum mellan texten här inne! Som ni ser i inlägget där nere! Allt blir bara en stor ful text!
/em.

Overdrive.

Det blir väldigt mycket om hästar här just nu. Men vad gör man?!
Idag jag och två andra i stallet på ängen/hagen precis framför stallet, i snön! Sunshine tyckte det var jobbigt. Hon är lite jobbig. Om hon inte vill göra något, så ska hon inte det. Nä.. men t.ex. ridas över hela ängen, och inte galoppera ut genom ingången! Och rida iväg ifrån de andra i djup snö som är jobbigt. Hon har börjat ställa sig! Hon har förstått att det inte hjälper att frysa och absolut inte röra sig, vilket hon gjorde i augusti. Så nu har hon tagit efter Cosma! Om Cosma tycker något är läskigt när vi är ute och rider så ställer hon sig och vänder efter. Det har Sunshine och börjat prova. Förut har hon i princip inte förstått att man ska lyfta hovarna ifrån marken nästan. Men idag börjar hon komma upp sig lite... inte alls bra! Så nu blir det en ordentlig åtgärd!
Eftersom Sandra sa att hennes mamma också gjorde det när hon började rida hårdare pass på henne, och hon försökte komma undan det! Så martingal på, men inte fastspända i tyglarna, utan i nosgrimman så att den verkligen hindrar henne! Såna dumheter ska hon inte få börja med inte!
Annars är hon väldigt rolig att rida! Hon är väldigt känslig när det gäller allt i ridningen. Kan rida henne bara med sitsen och bena, underbart!! Dock behöver hon få lite mer hoppningen in i ridningen. Men det kommer! Började ordentligt i fredags. Ska alltid ha med mycket bommar så hon fattar att man ska lyfta på bena. Vilket kan vara bra att kunna om man ska hoppa! ;)
Här är Sunshines pappa på yngre dagar, Rex Gotthard.
Något lite äldre bild. Bilden är nog tagen för ungefär 3-4 år sen, när han var 19 år gammal. Lite gråare och lite gamlare. Sunshine är faktiskt väldigt lik honom i kroppen, sen har ju hon väldigt mkt kvar att växa också. Ska se om jag kan få in bilderna som Sandra har på sin data, som hon tagit själv.
/em.

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev här. Men hinner aldrig! Det är ju så mycket i stallet, måste ju ta hand om min lilla häst! Plus att jag har så jobbiga arbetstider, vilket gör att man ändå inte hinner!
Sunshine börjar i alla fall bli väldigt duktig. Det märks att hon rids lite oftare nu, så det är bra! Men det är en del saker kvar innan hon får gå på vintervila om 3-4 veckor. Dessutom att hon måste hoppas mer, mer bommar helt enkelt. Både utan och med ryttare. Men det kommer, förhoppningsviss!
Men nu ska jag fixa klart mig och sen till jobbet. Och sen stallet, usch varför skaffar man häst när det är vinter?! haha.
/em.

RSS 2.0