Winter wonderland.

Så, snart ska jag åka till älskling och mysa och kolla på film! Men det tog mig ungefär 6 timmar att faktiskt åka till gymmet! Måste däremot säga att det var duktigt av mig att faktiskt åka alls. Innan var jag jätteirriterad och orkade inte med något, när jag kom ut ur gymmet var jag på mycket bättre humör och pigg! Riktigt skönt. Och jag sprang 6 km idag, haha, jag tänker inte säga tiden, för det blir ju nästan pinsamt! Men det börjar i alla fall bli enklare att springa kan man ju säga!

Ge mig en utlandsresa till värmen tack!


/em.


I wanna go.

Vaknade för ungefär en timma sen, sovit ungefär 11 timmar! Haha, skönt! Snart ska jag också försöka ta på mig träningskläderna och bege mig till gymmet! Då blir det en stund på rullbandet.

/em.


Mr. T.

Eftersom det är ungefär -15 ute, så har Tarzan tråkigt! Han vill inte gå ut när det är såhär kallt! Därför måste man hitta på nya saker att göra, eller bara ligga på köksbordet, där man inte får vara och aldrig är, förutom om man inte har något att göra alls!

/em.


It's for people like you.

Min bror är nere och köper godis, yeay! Hihi! Snart börjar filmer, har inte riktigt bestämt vilken vi ska kolla på!

Jag vet inte riktigt varför jag lägger upp denna, fick lust! Jag och Brownie, en ponny ifrån Nääs, 70 cm. Jag kom även på att det är den enda hoppfilmen jag har kvar, eftersom det var den enda som faktiskt låg på min youtube...


/em.


19.28.

Jag är riktigt trött nu, även om jag sovit i 2 timmar precis! Så det blir en lugn kväll ikväll med.
Dansen i morse var rolig, det var ganska lätt och skönt på en lördagsmorgon! Efter åkte jag ju och provred, det var riktigt skoj! Nu har jag ju inte ridit på en månad och det var iskallt! Hästen var jättesöt, varmblod men inte lik det! Tog en sväng på en äng precis bredvid stallet, härlig häst! Definitivt en häst som passar mig bättre! Han var pigg och glad, arbetade bra det lilla vi red, även om jag inte kunde röra mina fingrar! Men det var skojigt, nu har jag två till att provrida bara!

Men nu ska jag fortsätta kolla på tv!
/em.


2010-01-30.

Nu åker jag och tränar, dans, sen ska jag provrida en medryttarhäst! Haha, wish me luck!/em.


They always did the best they could.

Hemma ifrån skolan nu, skönt! Jag har träningsverk i hela ryggen, lite jobbigt. Så om man vill gå på att pass som man få väldigt mycket träning på, BODYCOMBAT! Det är riktigt skoj också! Det är i alla fall väldigt skönt att jag ändå inte kunde provrida hästen idag, hon hade tyvärr blivit sjuk, så idag ska jag vila! Så det får vänta till på onsdag, längtar!

Bebisen sitter i fönstret, precis som en riktig katt, haha!


/em.


Torsdag.

Idag, eller verkligen just nu har jag jätteträningsverk ifrån igår! Usch, det är jättejobbigt eftersom det är hela ryggen, haha! Och jag kommer inte kunna vila förens fredag nästa vecka. Det är ju test på torsdag, vilket gör att jag måste springa en del, fast det som tar upp mest tid är ju att jag ska provrida tre hästar, medryttar då! Självklart ska jag ju vara med nästa vecka på Satscycling & core, bodycombat och SatsDance nu på lördag! Det är fullt upp, hehe. Men det ska bli riktigt spännande imorgon, främst hur jag ska komma upp på hästen...175 cm! Haha, speciellt med träningsverk liksom. Men vi får hoppas på det bästa!

Men nu ska jag kanske fortsätta plugga inför provet imorgon, och även packa mina ridgrejer!
/em.


The day.

Så nu är jag HEMMA! Sitter/står just nu och skriver på fältuppgiften i praktisk marknadsföring C som ska in imorgon. Nej, jag har inte kommit så långt än, men jag ska ju bara skriva rent det. Nu är jag i alla fall rätt seg. Idag har jag ju varit på mitt första BodyCombatpass! Det var jätteskoj och jobbigt. Jag tyckte heler inte det var så svårt som alla har sagt, man kom in i det snabbt.

När jag tog en liten sväng på stan idag, för att jag skulle göra fältuppgiften, så lyckades jag istället shoppa lite på rean! Jag köpte en stickad koft på MQ, för 299 kr på rean.Sedan även grattis till min storebror som fyller 21 idag!

/em.


2010-01-27

Jag orkar inte!

/em.


Äntligen.

Jag blev för en stund sen klar med engelska, äntligen kan man ju säga! Plus att den blev så lång som den skulle, det vill säga 7 minuter. Fast det är ju när jag pratar bra, så vi får se hur det blir imorgon. Det gick ju däremot ganska bra senast jag redovisade, men men. Nu ska jag i alla fall snart sova, tidig dag imorgon, engelska kl 8!

/em.

Tisdag.

Nu sitter jag "äntligen" vid datan efter en dag på praktiken och sedan träning! Först SatsCycling och sen SatsCore. Jag gillar dom passen! Men imorgon blir det BodyCombat, haha! LYCKA TILL! Men nu måste jag plugga!!!!!

/em.


2010-01-25./em.

Their world.

Usch, nu känner jag att jag är väldigt trött! Men nej, nu ska jag skriva engelska igen. Det har gått lite framåt men inte helt klar... ungefär halva kvar! Annars har det varit skola idag igen. Det känns verkligen onödigt att vara i skolan när man nästan inte gör något, lär sig gör man i alla fall inte! Men nu har jag i för sig en del att göra denna veckan, redovisning, inlämning och prov!
Jag tog även en sväng förbi Sats, och sprang lite. Börjar komma igång lite, och konditionen är verkligen något jag behöver tills nästa torsdag, haha! Då är det testet i skolan igen och jag ska ha föbättrat mig!!! Lycka till säger jag!

/em.


Godnatt.

Nä, nu måste jag gå och lägga mig. Susanna har ju hållt mig uppe ett tag. Men ska faktiskt upp ganska tidigt imorgon.. kl 7! Haha, GOD NATT!
/em.


Bond, James Bond.

Nu kollar jag på Johan Falk, såklart! Haha! Och eftersom det är skola imorgon, så lägger jag upp en bild på halva vår UF-grupp! Så här skoj har vi när vi arbetar!/em.


Sötnosen!Gamla gubben! Nej, vadå? Åldern spelar väl ingen roll?!


Här ser han riktigt gammal ut iaf!

/em.


Bajkal.

Så nu har jag tränat och varit i stallet. Bajkal var riktigt söt, men även lite dum, haha! Vi släppte honom i ridhuset. Men sedan på väg ut ur ridhuset prejade han ner mig! Haha, jag trodde jag skulle dö... haha, nä men däremot bli trampad på rätt rejält! Men det gick bra ändå. Men frågan är ju hur länge en 27 år!!!!! gammal arabponny ska behöva galoppera runt i ridhuset för att han inte ska flyga i luften så fort han kommer utanför?!

Men nu måste jag plugga! Lägger in dom snygga filmerna sen!
/em.


Morgon.

Nu åker jag snart för att träna! Måste däremot packa nu, massa saker som ska med. T.ex. termobyxor! Annars blir det ganska kallt i stallet sedan efter träningen!

/em.


I'm only human, and that's my saving grace.

Idag har jag och marcus familj varit i Karlskoga över dagen! Riktigt jobbigt, det kan ju bero på att man har åkt bil i 6 timmar.. otroligt ont i rumpan nu, haha! Men det har för övrigt varit väldigt trevligt, jag tycker faktiskt Karlskoga är ganska charmigt... hm, ja eller något sånt!

Men nu måste jag sova för jag ska träna imorgon och sen med Titti till TVÅ stall, först till Bajkal och sen till Penny!
Sen måste jag ju kommentera att jag älskar min pojkvän otroligt mycket, massa månader idag. Även påpeka att jag fyller 19 år om två månader! ;D
/em.


19,30.

Nu ska jag säga hur långt jag har kommit med pluggandet... INGENSTANS! Eller JO, jag har öppnat ett dokument och skrivit typ rubriker, även öppnat google och sökt på stress. Det går riktigt bra för mig, jag får nog sitta uppe hela natten ungefär.

Måste ju lägga upp denna braiga låten med Leighton Meester, ingen har väl missat den?! Det var ett tagsen jag lyssnade på den nu, typ glömt av den! Men det är väl bra det eftersom jag annars hade spelat sönder den! Fast det har jag nästan redan gjort, men det var förra året typ...


/em.


FREDAG.

Nu är jag hos älskling efter träning och skola! Jag simmade faktiskt 800 m, men tycker det är så himla tråkigt! Så tyckte det var duktigt av mig... fast nu sitter jag dock och äter en Ben & Jerry's! Haha, men jag ska faktiskt börja plugga nu! Jag vet inte riktigt hur, men vår engelskalärare tänker tyvärr inte riktigt hela vägen... eller något sånt. Som min pappa skulle sagt, hon har inte alla hästarna i stallet! Nä, usch vad elakt. Men vi ska på onsdag redovisa i grupp, 4 st, om stress. Hela redovisningen ska vara 30 minuter lång.. Ja, men hur mycket lektionstid har vi fått på oss att göra det då? Jo, nämligen en timma idag! Så nu sitter jag här och ska skriva min del av stressredovisningen på engelska, vilket ska vara mellan 5-7 minuter ungefär. Alltså bara min del!!

/em.


Spring blossoms you to me.

Så nu ska jag snart gå och lägga mig! Jag tycker faktiskt jag börjar bli riktigt duktig, sen är det ju väldigt skönt att sova. Eller ja, förutom att jag nu märkte att klockan var mer än vad jag hade tänkt, haha! Men jag ska ju gå upp vid 7 imorgon eftersom jag ska åka och simma! Ännu duktigare, haha! Jaja...

Men för att jag för en gångs skull ska angagera mig i något http://www.namninsamling.se/index.php, skriv upp ditt namn! Om du gör det bidrar du till att ridsport ska bli en friskvård, alltså behandlas som alla andra idrotter. Kom igen!!

Sen undrar jag ju vem det var som hade kommenterat?! Ja, hon heter så... sen har jag ingen aning om resten! (?) Jag är vääääääääldigt nyfiken av mig..........! Haha!


Sen ska jag väl kommentera att jag vill ha vår och sol! Därför lägger jag ut denna übersnygga bilden på mig ifrån San Fransisco, haha!

/em.


21 januari 2010.

Nu sitter jag i soffan med datorn i knät och kollar på Wallander med min bror! Jag har dock ingen aning om vilken.. Men snart ska jag åka hem till älsklingen. och sedan kolla på Made in Sweden också, det får man inte glömma!! Jag vill däremot att min pappa ska ringa!! Ring nu,nu, nu, nu!

Till Sara!
Ja, det hoppas jag med! haha, men det låter så, så hoppas på det! Men vi får se hur det går.


Jag och gamla Ville, ifrån en tävling på Storås.

/em.


Häääääääst.

Riktigt härlig dag i skolan idag, 9 - 13.30! Härligt, ännu bättre med tanke på hur mycket träningsvärk jag har i bena!!!!!!!!!!!! Haha! Men ja, jag har även svarat på en medryttarannons... plus att min pappa precis ringde och sa att det finns en medryttarhäst till mig. Fast det roliga var ju att det antagligen är samma häst! Haha, men alltid lite bra med förtur! Med tanke på att det var ett sto på 10 år, 175 cm (GILLA GILLA GILLA), hopphäst, man får träna och tävla plus att det är GRATIS! ME like it! Jag har ju nu bestämt att jag inte ska rida en häst bara för att, utan den ska vara bra, allt ska vara bra. Men det ser bra ut nu kan jag ju säga!

/em.


Våååår.

Nu har jag varit inne lite på Gina Tricots hemsida. Jag hittade en del i tisdags under praktiken. Måste säga att dom ser inte alls lika fina ut på bilderna!!/em.


Onsdag.

Jag har inte hunnit sitta våd datan på ett tag, sen har jag inte heller fått tillgång till det!! Men ja, igår köpte jag och min syster gymkort på Sats! Vi var även med på SatsSpinning och SatsCoure. Eller hur det nu stavas! Sedan var jag även och sprang lite idag. Någon kommer ju ha träningsvärk imorgon!! Plus att jag har idrott imorgon! Men vem klarar inte av det? Haha! Men nu ska jag snart kolla på TV och ta det lugnt tror jag!

/em.


We are the world.

Jag tror inte riktigt vi ska kommentera mitt mående idag... hm, men jag skyller på Susanna! Haha! Men jag har i alla fall inte gjort någonting idag, bara tagit det lugnt! Och imorgon är det skola igen.. usch usch! Men nu orkar jag inte skriva mer!

/em.


Scary.

Jag är bara tvungen att lägga upp denna länken! Emelie la ut den för några dagar sen... det är en ganska hemsk film! Jag tycker däremot inte det är så farligt att kolla på den. Men ja, kolla själva! Jag måste däremot varna er om ni är känsliga!! http://donotfeed-dieting.blogspot.com/2009/07/horrific-diving-accident-leaves-kid.html

Men nu ska jag snart äta pannkakor!!
/em.


Tarzan.Det roliga är vid 0:45./em.


Torsdag.

Skola, skola, skola! Det känns så otroligt onödigt att vara i skolan när man inte ens gör så mycket där! Men men, vi fick i alla fall sluta tidigare idag, pga. att en lärare var sjuk. Så jag begav mig till stan för att träffa min syster, eftersom Titti var sjuk så vi kunde inte åka till stallet! Men jag och min syster tog en sväng till Göteborgs Universitet, eftersom min syster ska börja plugga om en vecka. Sedan en fika på Condeco, mums! Det blev även en liten sväng på stan, kollade efter balklänning! Nu har jag lite bättre idé på vad jag ska ha för model på klänningen m.m.! Vi kollade även lite gym! Jag kommer att skaffa gymkort på SATS, det är inte alls dyrt just nu! Månadsavgiften för studenter ligger på 295 kr, då ingår ett simkort på vallhalla, OCH det gäller på alla SATS i hela Göteborg. Sedan kostar startavgiften BARA 250 kr nu i januari! Så det blir det nog. Men sedan har var 3 veckor på sig att bestämma sig innan det blir bindningstid! Så nu är jag riktigt pepp inför det, träningen börjar på tisdag!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Made in Sweden, och sen PLUGGA!
/em.


10,05.

Nu sitter jag i skolan och har info & layout, precis gjort en beställningsmall. Riktigt skoj! Eller inte... Men i alla fall, så har jag problem... Jag vill ha en egen häst!! Snälla kan någon köpa en till mig?!

/em.


Asos.com.

Jag har precis kollat lite på asos.com! Jag vill verkligen ha vår och sommar, plus att jag vill shoppa massa fint!/em.


Onsdag.

Lång dag idag, 8 till halv 4. Men måste säga att den gick riktigt bra och kändes inte alls lång. Men det kan bero på att sista två timmarna är UF. Vi har haft ett litet uppehåll men är back on track igen! Idag kollade vi igenom alla necessärer, eftersom det var vissa som var sönder! Sedan har vi börjat planera inför vår redovisning som vi ska hålla inför hela handel.

Efter tog jag och Susanna en liten sväng på stan, eller ja... vi satt på espresso house och sedan en sväng in på MQ, Åhléns och apoteket! Men nu ska jag börja packa inför imorgon, ska ju med Titti till stallet! Måste ju ha med termobyxor, kommer dö annars!! Jag har dessutom kanske hittat en ny häst... eller medrttarhäst. Men vi får se!

/em.


Run to the hills.

Jag var aldrig på praktiken idag. Vaknade upp med ont i halsen, något jag inte haft på mer än en vecka. Eftersom jag i princip varit sjuk sedan den 27 december, så tänkte jag att det var bäst att vara hemma. Så att jag skulle slippa stå inne på Gina förkyld med konstig röst, haha!

Så istället har jag umgåtts med Nessie. Vi var ute på promenad och träffade på Sigrid, haha! En jättesöt mops, eller någon blandning tror jag att det var! Jag undrar varför alla mopsar har så konstiga namn, som t.ex. Nessie andra mopskompis Reine! Men jag tycker i alla fall att dom är otroligt söta, kan nästa tänka mig att ha en sån!

/em.


Måndag.Lång dag i skolan idag, ändå fick vi sluta tidigare. Det är jobbigt med tanke på att vi inte slutar förens tjugo över fyra på måndagar. Inget man gillar kan man ju säga, plus att det ändå känns som det är otroligt onödigt att vara där eftersom vi knappt gör något ändå! Men men... imorgon är det praktik igen! Nya tag där med, även om det inte börjar så bra då jag inte kan prata ordentligt. Jag vet inte om jag ska gå, men ska nog göra det och be om att få vara på lagret eller något, haha!

Efter skolan har jag i alla fall tagit det otroligt lugnt kan man ju säga! Jag har bara legat och kollat på tv hela eftermiddagen! Men jag är ju faktiskt sjuk! Nu ska jag däremot gå och lägga mig snart, fast det blir nog ett tag till antar jag!
/em.


23,15.

Jag åkte som sagt tillbaka till My Dog. Kollade på Nessie och Costin i bäst i gruppen, vilket Costin blev etta i. Så han var med i best in show, där han kom på delad sjätte plats! Riktigt fin är han när han springer runt där inne! Jag åkte sedan för att möta Susanna i stan! Dock skrattade hon åt mig, precis som Marcus också gör! Jag tycker dom är riktigt elaka! Kan faktiskt inte hjälpa att jag knappt har någon röst just nu och därav låter som en 5-åring! Haha, nä men det låter faktiskt ganska skoj.....

Men nu ska jag snart sova, ska upp tidigt imorgon med...
/em.


My dog.

Kom precis ifrån My dog, så nu är jag ganska trött, eftersom jag är sjuk! Jag har knappt någon röst, och ingen hör vad jag säger när jag pratar i telefon. Haha! Men ja, först såg vi Tindra på utställning. Sedan krockade det med utställningarna, vilket gjorde att jag fick springa med Chévron! Det gick ju inte bra alls, inte på något sätt. Eftersom hon är lite seg när hon springer, eller iaf med mig, så fick inte fram henne alls, mycket bättre senast när jag sprang med henne i danmark, men då tycker jag inte ens det var bra sprunget av oss. Sen kunde jag ställt upp henne bättre, men hann inte öva eftersom det var i sista minuten i princip! Hon fick ställa ettor(?), vad det nu innebär! Men det var ingen av pointrarna som fick något mer än det, så domaren var lite sträng. Men Nessie och Costin gick däremot vidare, så det blir finalen om någon timma!

/em.


8 januari 2010.

Myskväll ikväll med Let's Dance! Första gången jag kollat på det, jag börjar bli en riktigt tv4tönt! haha! Men, men, vad ska man göra åt det?! Måste säga att jag inte riktigt vet vem som jag tycker är bäst.. Jag ska snart gå och lägga mig, ska ju upp tidigt imorgon! Jag ska möta Sara inne på Svenska mässan vid halv tio, eftersom det är My Dog! Men jag ska ju åka bil in, med två pointrar och en vizsla! Det kommer hela helgen var 6 hundar hemmas hos Marcus. Tre stycken vizslor, två pointrar och lilla Nessie!


Nessie, Marcus, jag och Chévron, som är den ena pointern!

/em.


FREDAG.

Det blev en lyckad kväll igår med, måste jag säga! Sara var lika galen som vanligt, och där på Emelie med, haha!
Men nu är det helg igen efter en skoldag. Jag klarade av att gå upp i morse, även om det var otroligt segt. Fast mest eftersom jag kände mig sjuk igen, kunde knappt prata! Nu känner jag mig däremot ganska pigg! Tog även en sväng på stan efter skolan, och kjolen som jag spanade in på Åhléns i mellandagarna var nu på rea och fick följa med hem!

/em.


Sticky.

Plattången är inkopplad och jag har dushat, så jag är ren, haha! Jag är riktigt pepp för utgång ikväll, speciellt eftersom jag suttit inlåst sen i söndags!!! Det är ju även roliga människor som ska med, vilket antagligen leder till massa skratt och dans! Just nu sitter jag däremot hemma hos älskling, utan honom. Jag har stökat ner hela hans rum.. hoppas han inte blir för sur när han kommer hem och ser det, haha! Jag kommer däremot ungefär se ut som jag gjorde på nyårsafton. Förutom skorna, klarar inte av att gå i så höga klackar så länge, det blir därför ett par lägre!/em.


Min prins.
Haha

Jag sitter för övrigt och funderar på hur jag ska kunna raka mitt ben, när det bara är massa sårskårpor över hela?! Från när jag riktigt snyggt gick omkull i snödrivan på nyårsafton, någongång sådär mellan kl 2-4! Haha! Bara kör på en benet och baksidan på andra, eller något liknande, haha!

Men nu måste jag fixa mig, för ska "snart" på lunch med pappa!
/em.


Torsdag.

Ja, jag är fortfarande lite sjuk. Men det har aldrig stoppat mig?! Ikväll ska vi fira Titti, igen! ;) Fast denna gången ute, på Sticky! Det ska bli riktigt trevligt, frågan är ju bara hur man ska ta sig hem... eller orka ta sig hem i kylan! Dessutom gå upp till skolan imorgon! Men jag ska göra det! Dessutom utan att bli ännu sjukare. Hmm, ja det funkar kanske.

Jag har ju faktiskt redan börjat min morgon med en kopp TE(!!!), vilket jag tycker är otroligt äckligt. Jag drack 1/4 av det. Samtidigt som jag satt i soffan och läste ut min bok. Boken, Live to Win - Låtarna som skrev mitt liv, av Andreas Carlsson, var bra! Den var otroligt lätt att läsa måste jag säga, och när man sätt honom prata i Idol känner man verkligen att det är han som skrivit boken. Nästan så man hör honom säga vissa uttryck i den. Så för er som också gillar självbiografi, borde ni läsa den tycker jag!/em.


Take it.

Jag får verkligen panik! Jag har verkligen ingen aning om vad jag ska göra sen?! Men NU ska jag ta reda på det! Eller något sådant liknande! Jag ska i alla fall försöka, men det kan ju ta tid. Det finns så himla mycket jag vill göra, men vissa av dom veta jag nästan att jag inte klarar av.../em.


Måndag.

Jag mår mycket bättre idag som tur är! Men ska inte gå ut förens på torsdag, eller om jag hinner bli frisk innan. Och jag är redan tillräckligt utråkad! Plus att vi inte har någon mat hemma! Frågan är ju hur detta ska gå?! Haha!/em.


17,22.

Jag kan inte gå ut en sekund utan halsduk, för då vaknar jag upp dagen efter med jätteont i halsen! Kan det bli jobbigare?! Så nu ska jag bli frisk, igen! Och snart kommer älskling hem med lite "mat" till mig, eftersom jag inte ätit på hela dagen..

/em.


Happy Birthday!

Hemma från Tittis födelsedagskalas nu! Mycket trevligt, bra jobbat Titti! Bildern kommer så småningom från Josefine :) Och eftersom Titti faktiskt fyller år idag... GRATTIS sötunge! <3

/em.


How do you walk with your head held high?

Jag är riktigt hungrig! Men orkar verkligen inte äta, tror vi tar det i stan istället.. mycket godare! :D Men jag ska snart åka in till stan med Susanna, för att köpa present till Titti! Undra vad jag ska hitta på bara... En liten tanke har jag nog. Men den jobbigaste fråga, vad ska jag ha på mig ikväll?!

Men nu måste jag fixa håret!
/em.


First day of the rest of my life.

Nytt år, nya möjligheter! Jag har bestämt att detta året ska bli det bästa! Mycket som kommer hända, lite planerat och lite som finns i tankarna, inte minst studenten!! Förutom vår minst sagt lyckad nyårsafton, eller vad säger du Sara!? Haha, hjärtat då! Så börjas året med att fira underbaraste Titti imorgon som fyller 19 år, min sötnos börjar bli riktigt stor nu, hihi! Förslag på present?

Några grejer jag har lovat att "göra"..
- träna minst 3 gånger i veckan
- ha roligt!
- gör det till det bästa året
- ta vara på tiden med mina underbart söta kompisar och pojkvän!

Jag skulle behöva lite hjälp, eller jag och Susanna då! Vi ska ju skaffa gymkort nu(!), haha! Så behöver tips på vilket gym??? Lite beslutsångest!

Bara för att jag är bäst på att ta kort, så lägger jag bara ut en bild på SnyggSara! För igår kväll var du inte PorrSara ska jag säga dig! Jag är glad att jag fick fira nyår med er två underbara tjejer, Susanna och Sara! <3


Avslutar också med en bild på EmTi, från Jennis middag!


/em.


RSS 2.0