Hjärtat.

Det blir inte så mycket bloggande nu för tiden! Man hinner ju aldrig!
Men en sak måste jag ju i alla fall säga! Tarzan är äntligen hemma! :) Han var borta i hela 9 dagar. Och nej han hade inte rymt, han hade blivit instängd.
På våran gård hade dom nämligen grävt ett håll för att byta rör. Rören går ju in under huset i gångar. Där hade Tarzan krypt ner och gått in. Han ut natten mellan måndag och tisdag, och tisdag började dom att fylla hållet! Med Tarzan instängd i gångarna under huset. Och där var han fast i 9 dagar!
Som tur var gick vår granne in i vårt cykelrum och hörde honom skrika! Där finns nämligen en lucka ner till gångarna, dock 4 meter ner. Och där satt han! Dock kunde man inte krypa ner i den luckan. Men fanns istället en lucka källarutrymmena. Som deras son eller någon granne fick krypa ner och hämta honom!
Men nu är hjärtat mitt hemma! Och är gosigare än någonsin!
/em.

Trött, trött, trött!!

Idag vet jag inte riktigt vad som hände! Jag har varit så trött så det är helt sjukt! Vilket gör att jag snart ska försöka gå och lägga mig, eller i alla fall fixa klart allt och läsa! Det jag ska fixa nu är ju packa, för imorgon ska jag sova hos Sandra! Ska bli skönt faktiskt, man sover alltid så bra där. Så det gillar vi! Men först ska vi självklart till stallet också, och rida tillsammans! :) Som vi också gjorde i söndags.
Om det är någon som letar häst! Så har vi ju en supersöt och snäll till salu! Lite panik nu! Kan lämnas ut på foder. Maila: Emelieglansen@gmail.com ! :)
/em.

TARZAN!

Nu är det såhär! Mitt älskade hjärta, har varit borta i 5 dagar!!! Om det är någon som bor i Partille/Sävedalen. Ropa på Tarzan! Han har ett turkost halsband på sig, som för övrigt står mammas telefonnummer i! Svart/brun, ganska stor.
/em.

19,23.

Nu var det ett tag sen! Eftersom jag sen i måndags har bott hemma hos Sandra. Hon har ju fått vattenkoppor, så jag hjälper henne lite med Lillen och hästarna :)

Det har väl inte hänt så mycket egentligen. Jobbat och ridit!

/em.


RSS 2.0