Sunshine.

Nu ligger hon ute på annons! För någon som är intresserad av att köpa en supergo 3åring! :) Här!!
/em.

Tisdag.

Idag har jag varit så duktig att jag faktiskt börjat träna igen! Det var så himla längesen nu! Nu äntligen får jag använda mitt gymkort, och funderar faktiskt att ta en sväng förbi där innan jobbet till och med. Det blir nog så, om jag lyckas övertala mig själv ;)
Men nu ska jag duscha och sen sova!
/em.

Hjärtat.

/em.

Love the way you lie.

Nu ska jag sova! God natt!
/em.

Rex Sunshine.

/em.

Isn't it obvious.

Jag ligger just nu i min säng, i mitt nya rum!! Det börjar forma sig som jag vill ha det, underbart. Lyssnar på mysmusik och kollar på lite bilder ifrån Turkiet, ska lägga upp några snart.. när jag orkar, men en bild kan ni iallafall få se.
En av dagarna på en av piratbåtarna!
Måste säga att denna veckan har börjat väldigt bra ifall. Och som vanligt massa inplanerat under hela veckan! Bland annat stallet, födelsedagsfirande gånger fler med 18-årskalas! Och jobb såklart. Men idag är jag riktigt glad! Och imorgon blir det stallet och ta hand om två mindre glada varelser.
/em.

Just the way you are.

Ännu en grym låt ifrån Bruno Mars. Jag hoppas inte det är någon som missat denna! Men bara för säkerhets skull lägger jag upp den! ;)

/em.

Back again.

Nu är det många som tjatat på mig att jag måste blogga! Tyvärr har jag inte hunnit det senaste, eller orkat!
För det första! De två veckorna i Turkiet var superhärliga! Perfekt väder! :D Dock håller nog inte de andra med mig, dom tyckte det var lite för varmt. Men men! Ska försöka få in bilderna på datan snart också! :) Det blev väldigt mycket bad! Alldeles för varmt för att sola tyvärr! Men färg fick man lite ändå.
Jag har också börjat mitt nya jobb, som tagit ganska mycket tid. Men det är roligt och jag kämpar på, haha!
De två senaste veckorna har jag haft båda hästarna också, och bott i Sandra jättehus! Så jag har inte haft en data på två veckor, men inte för att jag hunnit med det ändå. Jag har ridit på Cosma och Sunshine. Sunshine rids nästan i alla gångarter nu :)
Men nu måste jag fixa mitt nya rum! :D
/em.

RSS 2.0