Måndag.

Långledigheten avlustade med en mysig fika med Frida! Riktigt trevligt! Det var ju ett tagsen vi sågs nu. Studenten möjligtvis? haha. Gud, alldeles för lång tid sen!

En liten fin bild på Frida och Emelie, ifrån balen! :)


Men nu ska jag snart sova, och tagga inför ny arbetsvecka!

/em.


S1.

Hopptränade igår! Det gick ju mindre bra! Imorgon blir det att ringa veterinär, så att hon får kollas. Så vi kan utesluta att det är något fel. Fast om jag ska vara ärlig så vill jag nästan att det ska vara något, men tanke på hur jobbig hon är. Och då är hon otroligt dum, och det kommer ta långt tid att träna bort..

Om det inte är något fel, så blir det mycket mycket arbete ifrån marken, longeras med inspänning för att minska risken för att få henne över mig! Vilket jag nästan fick igår. Inte alls roligt!




/em.


Hoppelihopp.

Nu ska jag snart åka till stallet! Hoppträningen börjar halv 11. Då hinner jag fixa stallet innan. Plus att jag bad dom släppa ut S i en liten hage! Så bena är torra, bara att borsta bort gårdagens gegga!

Eller ja, satt precis och funderade på att jag ville att hagen skulle bli torr nu! Fast det är den ju i princip. Saken är den att S står i vatten/gegga och äter gräs. Det är godast där? Tydligen! För annars går hon inte ner i diken osv, dom är livsfarliga när vi är ute och rider. Men när man ska äta mat, kan man stå i 4-50 cm gegga/vatten. Tur att min häst Inte har skor! Hon hade ju inte haft några kvar!

/em.


Letar du hoppsadel?!

 
 
Hoppsadel, 17,5", normalbomvidd (C/31), Köpt sommaren -08 och mkt sparsamt använd. Ej använd alls under totalt ett års tid. Mkt bra skick. Flatback sadel med klossar fram och bak. Riktigt skön och lätt hoppsadel.

Nypris 15 000:-

"Snygg flatback med mjukt säte. Medelstora knä- och vadklossar. Beteckningen "De Luxe" står för att sadeln är sydd av dubbelt skinn som är extra mjukt och av finaste kvalitén. "NT" står för New Technology vilket innebär att den har Stübbens mest avancerade bom. Den har kortare ortspetsar, en bredare sittyta och paneler som gör att du som ryttare kommer närmare hästen."

Pris: 10 000:-



Hör av er! [email protected]

/em.

Rex Sunshine.

Jag fick lite bilder utav Sandra häromdagen! Bilder på S när hon var liten!

2 dagar gammal.


4 dagar gammal, med mamma Ronja! Dom är otroligt lika i ganska mkt, däremot är Ronja mkt breddare. Förutom att hon är tjock också då, på bilden! :P


4 dagar gammal! Dock fick hon ingen fin bläs som mamma hade!


5 dagar gammal.


Lilla ponnyn, 11 månader gammal!


/em.


Hihi.

Nu sitter jag på min balkong, "precis" varit i stallet. Dock är det ju ingen sol på vår balkong :( Men men det är varmt ändå!

Red lite i paddocken. Tanken var att hon skulle joggas lite i låg form. Men hon var otroligt ofokuserad, så travade och galopperade bara av henne lite. Rundade henne lite för skänkeln och lyckades avsluta passet i skritt med en riktigt lugn och avslappnad låg form! Så det kändes ändå bra. Och imorgon är det hoppträning! Dock har hon varit lite konstig i höger varv i galoppen. Byter gärna till vänster galopp, men vi får se hur det går imorgon! När jag är lite mer koncentrerad också! ;P

Riktigt härligt väder! Kanske ska ta en promenad?

/em.


Långfredag.

Hej hej!

Nu var det längesen jag skrev! Som vanligt!

Just nu är jag ledig, var ledig igår med och ända fram tills tisdag! Riktigt skönt! Så igår blev det en riktigt härlig uteritt med Felicia och Poesi. Mycket galopp, jobbigt sa Sunshine! Speciellt när man är 161-2cm och ska hänga på en storgalopperad 174 häst! :P Men det är bra träning för den lilla fisen! ;)

Och på söndag blir det hoppträning igen! Förra veckan gick riktigt bra! Jag skärpet mig, och red istället. Så lika bra ridning i fortsättningen!


Men hur härligt är inte vädret!? Idag har jag och Susanna legat och solat lite. Det blev ju inte mycket färg, men lite i alla fall. Och man blev plötsligt mycket gladare! :)

/em.


bad day...

Imorgon förmiddag är det hoppträning!
Något jag inte alls känner för just nu, vi har inte varit på topp sedan träningen förra veckan.. Men det är bara att köra på! Få lite problem lösta , är aldrig fel!

Ja, försöker låta lite positiv men det går ju sådär! Men nu ska jag sova, för det är upp tidigt imorgon!
/em.


Daniel Powter - bad day!



Gammal bra låt! Liiiite konstig video :P

/em.

Soooool.

Man kan vara tröttare än vad jag är just nu?! I morse var jag uppe tidigt nämligen, eller ja, samma tid som jag går upp när jag ska till jobbet, 06.45! Och självklart bar det av till stallet! Fixa allt och sen kom hovslagaren! Så ingen ridning idag, heller inte igår.. jag stod och pratade lite för läänge med Nadia! Så hon har fått vila två dagar istället för en. MEN imorgon är det hoppträning! :)

I alla fall, efter stallet kom Weronika och hämtade mig. Hon skulle iväg och provrida en häst! Egentligen var den till salu, men hon letar foderhäst! Det var lite trevligt! :) Fina häst, fast ganska gammal, men det hon letar efter då hon vill ha en mer erfaren. Inte min typ heller, då det var en arab ;) hihi, nä men han var jättesöt! Så nu får vi se vad som händer här näst!

Nu måste jag hoppa in i duschen, så att jag är i tid hem till Linnea! :)

/em.


Hello hello.

Usch gud! Jag sitter och kolla på sådana här filmer ifrån youtube. Fråga mig inte varför! Men det blev att jag började med det.. haha. Usch, vissa vurpor är riktigt riktigt otäcka! Fy! Det gör liksom ont i hela kroppen på en, för man bara ser hur ont det gör! Och självklart inte bara ryttarna, utan hästarna också..



/em.


Wihu!

Just nu isolerar jag mig på mitt rum, då min mamma är magsjuk! Och min bror var det i veckan. Det är inte riktigt så att jag är sugen på att bli sjuk!

Sååå lite bilder på min Pärla istället! ;)



Testade det nya tävlingspannbandet, passade riktigt bra! :)



En liten skrittur blev det! Sötnosen!



Det nya transportskydden jag fått låna av Susanna, passade faktiskt, även ifall det var storlek full! Men det är en annan modell än de Cosma har, som vi lånat innan. Så dessa passade! :) Det är perfekt innan jag köper egna. Tack Pussen!

/em.


Muuuuuuuusic.

Oj, oj! Hur lat får man vara?! Nu sitter jag och lyssnar på musik på Youtube, för att Spotify försvann när denna datorn var inne på lagning! Och jag orkar inte fixa det igen. Det var ju inte jag som gjorde det ifrån första början! ;P

Plus att jag dessutom inte vet vad jag ska lyssna på! Det är svårt när man inte har sin vanliga spellista!

/em.


17,00.

Nu ska jag snart åka till stallet!
Idag blir det en lång skrittur, så att hon får röra sig ordentligen efter det hårda hoppasset igår!

Så nu tog jag på mig de enda ridbyxorna som inte ligger i tvätten osv. Mina jättegamla beiga ridbyxor! Älskade dom när jag precis köpt dom. Men 2010 ärdomtyp aldrig använda, för fått för mig att jag inte gillat dom. Men gud vad sköna dom är!! Dom är jättemjuka! Inte hårda och obekväma vissa ridbyxor kan vara! Så blir det lite sommarfeeling av dom, då dom är beiga! Dock regnar det typ ute! Men men, man kan inte få allt!


/em.


Hoppning!

HALLÅ!

Idag har jag och Sunshine hopptränat för Sandra också! Riktigt roligt!
I början av passet så var det mycket att hitta en fram tempo i alla gångarter och få henne lösgjord. Sedan hoppade jag bara på raka spår. För att få henne helt rak hela tiden. 

Ja, hon var duktig i alla fall. Orkar inte berätta mer inveklat!

/em.

RSS 2.0