HALLÅ!

Hej! 

Precis kommit hem och hoppat i ridkläderna! Funderar på om jag ska cykla eller åka buss till stallet?! haha. MEN det blir nog cykla med tanke på hur mycket godis jag åt igår när jag passade J! & i morse för den delen med!

Jag ska i alla fall försöka rida idag! Med tanke på att det är plusgrader så hoppas jag att väldigt mycket smälter, speciellt isen så att det blir enklare att rida min Pärla! Idag blir det uteritt själva faktiskt! Paddocken är katastrof, eller det går att skritta och trava lite. Men det var meningen att hon skulle galopperas denna veckan, men nej det går inte!
Imorgon blir det Eurohorsemässan med Weronika! Det jag verkligen måste ha är ett dressyrspö! Jag lämnade ju kvar alla mina spön på Hagelyckan, fråga mig inte varför!! Det enda jag tog med mig var Susannas hoppspö, så du vet  Puss så har jag det i stallet om du undrar vart det tog vägen! ;) haha.

Sunshine & Cosma i hagen på Flåget! Från i september?.

/em.

Rex Sunshine.

Idag åkte kameran med till stallet och även Titti, som fick rida lite också! :)
Så lite bilder blev det, sen hade inte riktigt Titti så bra koll på när kameran skulle ta en bild, så snyggast bilder blev det på henne ;) Men här är några i alla fall!


Titti rider också :)/em.

Tävling.

Snobbryttarna

/em.

22,14.

Hej hej! Hur mår ni?! Haha!

Jag mår väldigt bra i alla fall! Fast nu tycker jag att det ska bli +5 varje dag så att allt smälter bort och det blir lite vår någon gång! Någon som tycker likadant?! Slippa pälsa på sig så mycket och kanske till och med få lite färg i ansiktet! Det hade ju varit riktigt underbart!
Lite inspirationsbilder här va!!!...
Kom just nu på att jag aldrig lagt upp några bilder ifrån Turkiet eller något sånt ju! Men jaja, här är i alla fall en!

/em.

12,34.

Hej! 

Nu ska jag snart cykla till stallet! Och det är +5 grader ute och sol! Underbart! Dock blåser det otroligt mycket! Men hoppas verkligen att jag smälter otroligt mycket idag och imorgon, så finns det inte så mycket vatten som kommer frysa nästa vecka! Vilket innebär att jag kan börja rida Sunshine ordentligt, och även när det är mörkt ute, för att slippa oroa mig över att inte veta om det är blank-is under oss! 

Och om det är tillräckligt bra i hagen så kommer hon få gå ihop med de andra stona imorgon! Så förhoppningsvis. Nu ska jag i alla fall cykla. Och se ifall det blir promenad eller lite ridning!!

/em.

RSS 2.0