For the first time.

Nu ska jag snart sova, gå och lägga mig tidigt för en gångs skull!

Flyttade mitt lilla hjärta igår! Och det gick bra, hon verkar inte ha påverkats precis. Till skillnad ifrån Cosma som slutade äta när vi skilde på dom förra gången. Och än så länge har hon inte rört grimman utanför boxen och så vidare! Men någon som har tips på något man kan ha som leksak i boxen?! :) 

Det tar i alla fall 25 min att cykla dit när det är is ute! Sen tar det typ bara 15 min att cykla hem, för det är nerför då! Sen tar det nog lite kortare dit, när isen försvinner och jag får upp konditionen också!

Sen är ju tanken att Sunshine ska sättas igång denna veckan, efter sin vintervila. Så tänkte ta lite promenader nu i veckan, och börja skritta i helgen, när det är ljust ute! Det är ju så jävla halt ute, och paddocken går inte alls att använda!

Men men, nu ska jag sova!
/em.

We're only taking turns, holding this world.

Hallå där!

Just nu sitter jag hemma hos älskling! Egentligen var kvällens planer HELT annorlunda, men nej.. jag orkade inte! Alldeles för trött. Men men, nu kommer jag i alla fall vara pigg inför imorgon! För imorgon är den stora dagen då Sunshine får ett nytt hem, i Partille. Äntligen! Det ska verkligen bli hur skönt som helt, sån himla lättnad!

Men nu är det just nu Criminal minds och B&J's!! Mums! Jag kollar även lite i pauserna på hästannonser.. Ja när man väl har en, Måste man ha en till! Haha, men kan ju alltid drömma inför framtiden!

/em.


Nothing.

Försökte få lite inspiration, men det gick inte så bra! Tyckte nästan allt var fult! Den röda huvan t.ex., snygg där, MEN gud vad fullt schabraket var! Jag gillar i alla fall brunt.... hehe!
/em.

Haha!

Jahopp! Hade tänkt lägga in en video här! Men det verkar inte fungera! Såå Jag får länka istället!!
HÄR! Enjoy!
/em.

Hei der!

Idag känner jag att jag måste blogga! Lite blogghumör om man säger så! Dock är internet väldigt segt.. men men!
Som ni kanske förstår så har jag inte varit i stallet idag, utan Sandra var supergullig och tog S idag! =) Så idag har jag till och med jobbat över!!! Oj oj oj! Nä, kände att det behövdes, dock var väl det skit samma... men men sånt som händer. Och just nu sitter jag och väntar på att min chokladpudding och grädde ska bli klart!! Lyssnar även på musik!!
Dagens humör : Pepp alltså! Pigg också!
Dagens saknad : Mina söta små två underbara vänner Susanna och Titti, som jag inte träffat på JÄTTElänge!!
Dagens musik : Katy Perry - Firework
Dagens mat : Chokladpudding m. grädde!
Dagens dryck : Kaffe.
Dagens klädsel : Mörka jeans, randig klänning som jag har som tröja idag! 
Dagens kommentar : "Ikke intressert!! NEEEI!"
Dagens roliga : Ja med tanke på att jag bara jobbat.. men sånt bara jag och Lina förstår! Hm, antagligen Linas underbara kund! 
Dagens plus : Att jag fick en lite ledig dag idag! :)
Dagens minus : Allt grus på gatorna som gör att det är OTROLIGT jobbigt att gå med stövlar med klack!!
Dagens frisyr : Hästsvans!
Dagens göra : Jobba! Men nu blir det väl lite städa skulle jag gissa på...
Dagens person : Lina! 
Dagens bild: ..
/em.

OS 2012.

Jag läste precis på Bukefalos hemsida, eller en länk därifrån att biljetterna till OS i London 2012 släpps den 15 Mars! Gud vad det hade varit roligt att åka dit och kolla!!! Men men, kanske på något sätt kan få in det i kalendern?! Haha, vilket antagligen inte kommer att hända. Men drömma kan man alltid göra!
Jag ska i alla fall till London i Juni! Så lite glad är jag allt!
Men nu ska jag i alla fall gå och lägga mig!
/em.

Hello!

Nu var det ett tag sen jag skrev här, som vanligt! Men orkar aldrig skriva, för kommer aldrig på något roligt... men men! Måste ju i alla fall säga att jag känner mig väldigt duktig!!  Vägen till stallet ifrån hållplatsen är ca 700 m, inga lampor och bara skog och ängar, 3 hus längs.. alltså inte så mycket! I början.. från och med november det vill säga, var jag livrädd när jag gick där. Var i princip tvungen att prata med någon i telefon! Om det inte fanns någon att prata med, så gick jag och sjöng, för att älgarna skulle höra mig! Vilket faktiskt gick bra. Jag hade även en ficklampa, som jag lyste som en galning runt mig!
MEN! Nu har min ficklampa varit trasig sen typ julafton någon gång! Och jag kan nu gå utan lampa, trots att snön är borta så att allt ser ännu läskigare ut! PLUS att jag lyssnar på musik samtidigt. Måste ju säga att jag är väldigt imponerad på mig själv!
/em.

Tonight.

Nelly hade faktiskt inte så mycket klänningar tyckte jag inte! Där av valde jag den som alltid kommer vara snygg, spetsklänningen. Hm, kanske ska sno mammas inför ikväll?!
/em.

Dreaming.

Nu är jag helt själv hemma, så himla skönt! Sitter i soffan och lyssnar på lite The Script. Mysigt! Men snart ska jag gå in och duscha, ska ju hem till Titti vid kl 6! Fira hennes 20-årsdag, lite så här i efterhand!
Däremot har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig!?!?! Jag är så trött på alla mina klänningar, jag har ju haft dom så himla många gånger!! Plus att jag precis kom på att min nyaste är hos Susanna! Så därför kollar jag just nu lite inne på Nelly.se! Inte för att det hjälper mig någon stans! Men man kanske får lite inspiration!?!
Men nu ska jag nog göra en kopp varm choklad efter att jag varit i stallet hela förmiddagen!
/em.

Hej hej hej hej.

Sitter och äter choklad just nu! Och lyssnar på musik! Och kollar på Hööks hemsida!
Jag har också varit i stallet idag.. om det är någon som är förvånad!! Men det enda jag gjorde där var att vara barnvakt, hihi!
Jag vill också att ett nytt träns! Och egentligen vill jag ha brunt, men sadeln är svart. Men detta tränsen är sååå snyggt, tycker faktiskt dom har många snygga bruna träns på hööks. Eller så är det för att jag gillar brunt... Men men!
/em.

Uuusch!

Detta är första dagen på länge som jag bara åkt direkt hem efter jobbet och inte gjort någonting, bara suttit vid datorn och kollat på tv! Men fyy vad jag är uttråkad!! Sandra var snäll att ta Sunshine idag. Men det kan ändå vara skönt att få en ledig dag ibland!
Men det ska bli så himla skönt att få min lilla tjej flyttad till Partille! Så att man slipper åka den himla vägen. Jag har faktiskt aldrig haft något med häst så här nära det kommer att bli snart. Underbart! Vilket gör det ganska mycket bättre när det faktiskt är min egna häst. Plus att det verkar vara ett jättebra stall! Så det ska bli riktigt sköööönt!!
Men hade tänkt lägga mig tidigt idag, har varit så trött det senaste. Även om jag precis varit ledig i 2 veckor.. (y)
/em.

<3

Idag måste man blogga!
För det är såhääär att den väldigt söt och viktig vän till mig fyller år idag! Min underbara Titti fyller 20 år! :D GRATTIS Sötnosen!
Sådär lagom sexig, väldigt gammal bild!! :D Men hittade ingen annan på denna datorn! ;P

/em.

Hej!

Idag är det tillbaka till jobbet efter en lååång ledighet! Eftersom dom i Norge tycker att jul och sånt är väldigt viktigt, samma med söndagar.. Men första ska jag vill de nya stallet och skriva kontrakt! Så att Sunshine kan flytta dit i månadsskiftet. Ganska skönt nu också, eftersom hon har sin vintervila på ca. 5 veckor! Så slipper stressa för att hinna rida henne.
/em.

RSS 2.0