Urlin.

Idag och igår så var jag och red Urlin igen! Dock märktes det att jag inte ridit ordentligt på ett tag och jag orkade inte alls i galoppen!

Igår:
Då gick det lite sådär! Hon tjafsade lite, och kändes lite sådär. Galoppen var värdelös men hyfsad trav! Ja vad ska kan säga mer?


Idag:
Jag kortade lädrena lite (ja jag är ingen dressyrryttare ;)). Vilket gjorde att jag kunde sätta mig ner bättre och min braiga skänkel kom fram! Det innebar att jag orkade hålla ihop henne mkt mkt bättre i galoppen! Dock inte som senast (ca 2 veckor sedan) Men jag vet inte hur mkt hon har gått osv, kändes som hon hade tappat på ett sätt. Så körde som passet för 2 veckor sedan, skänkelvikning och mkt galopp. Skänkelvikningen gick mycket mycket bättre, och kände att jag börjar bli mycket bättre på att rida henne! Hon tjafsade inte alls lika mkt, och avsaktningar osv var mkt bättre!
Sedan tog jag en galopp på vägen. Där ville hon som vanligt inte fatta höger galopp. Så myckettjafs där, men till slut lyckades jag med det också!

/em.


.

I don’t know if I’ll make it but watch how good I’ll fake it.

Håkan.
Nu blir jag lite ledsen faktiskt! Skulle egentligen på Håkan på fredag men neej, jag ska jobba till 22.. Inte roligt ju eller ja, pengar är alltid bra! Men men, jag överlever nog ;)

/em.


22,00.

När vi låtsas på riktigt från hjärtat och drömmen
Kan vi vakna med tiden och sansas i sömnen
För vi lever alla med känslan att falla
Och vid tomhetens botten står vi på toppen


Tisdag.

Ännu ett kapitel avslutat - ett nytt påbörjat! Känns riktigt skönt, det kommer bli riktigt bra!

Dock så börjar jag bli sjuk, men ska bara hålla ut till torsdag kl 16, sen får jag vara sjuk i några dagar! Fast just nu har jag knappt någon röst och Måste åka till stallet. Har inga pengar att tanka bilen med så det får att åka buss.. Tur att jag har radio på mobilen. Men först ska jag ta på mig mysiga höstkläder (halvfina, så jag slipper byta om i stallet) och leta fram min halsduk!

/em.


Imponerande.

Urlin - Idag gick det riktigt bra att rida måste jag säga, riktigt imponerad på både mig och hästen! Jag börjar verkligen hitta henne mycket bättre, det börjar verkligen falla på plats!

För det första så lyssnar hon mycket mycket bättre på handen, och förhållningar över huvudtaget. Visst alla avsaktningar är inte på topp men det är mycket bättre än när jag började rida henne. Det är absolut inte samma stumma mun som det var i början.

Så jag började med att värma upp henne så klart. Sedan så red jag skänkelvikning snett igenom och galopp på långsidan, samlad galopp! Och fredagen och söndagens galopparbete ute gav verkligen resultat kan jag säga! Trodde Aldrig hon skulle kunna gå så lugnt och samlat på så kort tid. Det var inte mycket som krävdes heller. Jag satt bara tungt i sadeln och hade mycket skänkel så gick hon hur bra som helst i galoppen! Den dragiga Urlin som bara rusar iväg och inte lyssnar på handen var helt borta kan jag säga! Helt underbart! Ibland fungerar det liksom! Däremot så var ju skänkelvikningarna lite sådär. Hon tvärade mer än att gå frammåt, och ville inte göra båda sakerna.

Så jag bytte övningsätt. Red längs långsidan och flyttade in några steg, rakt fram och ut till spåret igen. Fungerade lite bättre. Men till slut tyckte hon att det var jobbigt och försökte få av mig, haha! Men sedan släppte det! Då klickade både skänkelvikningen och galoppen! Rikigt duktig häst idag! :)

/em.


11,12.

Idag är jag ledig, ganska gött! Plus att min nya medryttare Ida har Sunshine idag. Fast jag ska som sagt rida Urlin idag. Dock verkar inte vädret vara på min sida, det regnar.. Så jag tror jag väntar med att åka dit på ett tag. Har lite annat att göra innan ändå!/em.


Vart jag mig i världen vänder.


(Y)/em.

Urlin.

Det har hänt en del den senaste tiden kan man säga! Mycket att göra, men roligt!

Jag har bland annat ridit Urlin väldigt mycket! Och nu är hon verkligen igång kan man säga. Imorgon blir det "sista" passet på henne, och hon ska trimmas ordentligt i paddocken. Det börjar faktiskt fungera väldigt bra för oss. Och hon börjar lyssna mycket mycket bättre på förhållningar!

Det har blivit ett del favorit för båda två kan man säga.. Full fart frammåt! Galoppträning ute. Idag blev det raksträcka fram och tillbaka! Mycket mycket roligt, och Urlin blev genomsvettig! Men det behöver hon verkligen. Hon börjar faktiskt se ut mer som en häst nu ;) Fettet börjar försvinna ifrån rumpan och magen blir mindre!

/em.


13,52.

Det finns inga dåliga plaster, det finns bara dåliga försök.
/em.


Swagger Jagger.

Just nu sitter jag hemma hos Sandra! Lagom trött.. gosar med lille Felix som ligger bredvid datorn . Han har legat och sovit på rygg i typ en halvtimme, dock vaknade han av att jag satte på denna braiga låten.. så jag får la skylla mig själv! Om ni undrar vem han är så är han en 10-12 veckors orange kattunge! Jättebusig är han också, har lite problem med att skriva här kan jag säga!
/em.

RSS 2.0