wooord.tihi.

/em.

att vara vuxen.

Och ja, vart ska man börja?

Nu är det en vecka sedan vi var på Åby. Och allt är som ett stort jävla frågetecken! Inte en jävla aning om vad som händer, eller hur jag ska välja att göra. Jag fick däremot svar ifrån försäkringsbolaget idag.. Dock var det ju inte de bästa nyheterna!

Alla tankar åker som en berg-o-dalbana.. Vad är det för fel på hästen, egentligen? Kommer hon bli bra ändå? Är det värt det? Går de att döma ut det? Hur mycket kommer de kosta?

Imorgon ska jag försöka få tag på veterinären i alla fall.. Beslut ska diskuteras lite. Ska nog ta och ringa försäkringsbolaget också.. det är ju trots allt deras pengar som jag använder, som egentligen kanske är onödigt../em.

sommar!Äntligen kan man lyssna på låten! Den har ju gått på radio ett tag nu!

/em.

Just saying.

It's not about what you've done
It's about what you doing
It's all about where you going
No matter where you've been

Snus.Min fina lilla Pärla!
Nu har massören varit ute två gånger, och hon har blivit mycket mycket bättre. Rör sig mycket bättre i bak.
vi har även kommit fram till att det var sparken i höstas/vintras som gjort henne så stel. Då hennes muskel har pajat lite, eller ja pajat. Så har hon iaf använt den fel, och gått och spänt sig istället. Så himla tråkigt!
Men med tanke på att man ser väldigt stor skillnad på hennes steg så är det nog inga problem, alltså inget som inte går att lösa! :)

Och på tisdag morgon beger vi oss till Åby för att kolla upp henne ordentligt! Så nu är vi snart back on track igen!

/em.

21,38.

Fredag kväll! Vad gör jag? Jo barnvakt ikväll faktiskt! Men hon ligger och kollar på tom & Jerry såklart! Så jag passar på att sitta vid datan en liten stund. Hade tänkt skriva ett litet inlägg om hur det går med min Pärla snart, så det kommer!

Men nu börjar i alla fall Cosma komma igång! Hade lite markarbete igår, jävlar höll på att ramla av två gånger för att hon är så taggad! När Piloten tänker rida över två bommar på marken i trav, och den taggade hästen tänker att det är ett hinder på 120 cm så flyger piloten lite lätt ibland! Så nästa vecka blir de nog att lägga in ett lydnadsmarkarbetspass då hon mer än gärna gasar iväg så fort hon ser ett par bommar på marken!

/em.

massa koppar.

Nu skulle jag egentligen varit på jobbet! Men nej, förkyld ! Så vilar idag så jag kan jobba resten av helgen!

Så dagens planer, förutom att kolla The Big bang theory med en kopp te i handen, så ska jag till stallen. Cosma ska ridas ut, för imorgon blir de dressyrträning! Och Sunshine... hon ska longeras är tanken!

Gårdagens pass
Det var ändå lite framgång. Red i hagen, då hon bara har en sko... och nickar ganska ordentligt när man longerar i paddocken, men gräshagen fungerar utmärkt! Efter ett tag så slutade hon resa sig och bråka varje gång man kom till grinden, 1-0 till mig! Skrittade mest och försökte bara få henne att tänka frammåt, istället för uppåt!

/em.

En vän med en lägenhet.

Nu sitter jag vid Linas köksbord i hennes nya lägenhet! Mysmusiken är på och lamporna släkta, ljusen tänd! Tevattnet kockar på spisen! Mysigare kan det nog inte bli!


/em.

somebody that i used to know.

Du sjunker i mina ögon, mer och mer för varje dag som går.

RSS 2.0