20,59.

Jahopp, nu sitter jag här dööötrött! Denna helgen, har som de flesta andra, inneburit för lite sömn och lagom (?) alkohol på det, och lite jobb på det också. Men roligt har jag i alla fall haft, så jag mår bra ändå!

Igår kväll träffade jag min käre pappa, hans vän och min bror i stan, jag kom in vid kl 19, då hade dom suttit sedan kl 15... Yes! (y) Ett gott skratt förlänger livet! För att förklara det hela så... Jag kommer till Chez, och jag beställer mat med en gång i princip. Pappa beställer en sallad för att jag inte ska behöva äta själv. 5 minuter senare.. Pappa: "ehh, mat! Har vi beställt än?"

Kvällen fortsatte vidare med goda vänner på de gamla vanliga viset!Min underbara älskade partypingla!


Men nu ska jag låtsas som att jag inte alls är trött, och ta en promenad! Självklart ringa min lilla Lina samtidigt!

/em.

Call me maybe./em.

Fredag.

Hello!
Nu är kl 14, och jag börjar jobba om 2 timmar. Jag har redan hunnit åka fram och tillbaka till stallet, tagit hand om båda hästarna (borstat - motionerat - gett 25 kg, 18 kg hö - fyllt vatten), solat i 1,5 timma och nu är jag duschad, ska gå ner o göra mat!

Är så himla sugen på att ta en av mina xider till maten.. Men den får la vänta antar jag. För ikväll är det utgång med några ifrån jobbet, det blir nog trevligt! Dock är det min jobbhelg, så måste vara "pigg & fräsch" kl 11 imorgon!

/em.

ett måste.


Måste bara göra ett litet inlägg tillägnat Sara efter vad som hänt!

Tänker på dig vännen!


Sara och hennes fina Emilio.


/em.

Ikväll skiter jag i allt.Ibland måste man ha rätt inställning. Helt enkelt.

/em.


Godmorning.

Nu var det verkligen ett himla tag sedan jag skrev! Jag har faktiskt skrivit ett inlägg ibland, sparat det och sen så har det inte hänt så mycket mer, inte vetat vad jag ska skriva om.. eller inte tyckte att det är intressant. Men nu har jag fått lite motivation gissar jag på!

Jag kanske ska börja att berätta att hela operationen gick bra med Sunshine, idag var det exakt 6 veckor sedan. Dock fick hon lymfangi på köpet, pga att bandagen skavde och när vi tog av dom helt var hennes högerben jättetjockt! Så då fick vi ta en sväng till veterinären igen. Men nu tror jag att hon mår ganska bra. Lite rundare än innan. Däremot har vi trotsat veterinärena lite då hon konstant rev staketet och sprang in till Cosma ifrån sin sjukhage. Så sedan 1,5 v tillbaka har hon stått i normal hage. Så hon rör sig lite mer, men tror inte hon påverkas så mycket av det.

Nästa vecka är det återbesök! Så det är bara vänta en vecka till så får vi se om jag kanske får börja rida eller något sådant!? Jag hoppas verkligen det!! Är jättetaggad på att komma igång med träning och tävling och såvidare! Så vi får hoppas på det bästa!Från i vintras.


Ska väl ta och kommentera att hennes man snart ligger på en sida! Har sedan hon blev avställd låtit den växa ut, så nu är det ganska lång och hon har tre stycken inbakade flätor i den ibland, så allt ligger snart naturligt på vänster sida! (ta i trä)

/em.

RSS 2.0