höööruuu./em.

Tummen upp på det du!

Idag var vi ett litet besök på Åby igen.
Vi var där för tre veckor sedan, och hon visade endast hälta på vänster fram. Men för att försäkringsbolaget skulle stå för allt krävdes det att hästen var halt på båda bena.

Så idag var vi inne igen. Sunshine har stått i tre veckor. Och det syntes verkligen att hon var halt på båda fram nu! Yeay hästen är halt på båda fram! (y) Så nu skickas det en förfrågan till försäkringsbolaget och inom kort blir de operation på båda frambena!

Så förhoppningsvis får jag sitta på min pärla i september (?) igen! :)

/em.

Sommarprojektet?!


Idag var vi bland annat nere i Laholm och provred en liten häst, eller vi, jag red ;) Tanken är att jag ska ha en foderhäst under sommaren, möjligtvis längre ifall jag känner för det!

Billie Jean är en halvblodskorsning på 7 år, lite rund & go just nu men kan nog bli ganska fin! Däremot är hon ganska liten, väldigt ponnyutseende, 158-160 i manken men koort! Känns jätteliten om man jämför med Sunshine.
Dock är hon inte riden jättemycket det senaste året! Men tror att man kan få ordning på henne ganska snabbt. Vi får se hur jag gör!
/em.

Ett klantarsle!!!

Ja, nu sitter jag med Linas iphone 3 igen! Den är inte stulen denna gången, utan jag lyckades hälla lite vin över den! Den har fungerat faktiskt, men nu gick den inte att sätta på! Jag kan ju i alla fall blogga ifrån telefonen! Nu ska jag åka till stallet och hoppa lite!

/em.


RSS 2.0