C'est vie ce vous il faire des.

Gött, ikväll blir de soffan för mig! Mysa med mig själv och teoriboken <3 Underbart! Men behövs det så behövs det!

Imorgon blir det däremot rida 2 hästar och sedan 20-års firande! Trevligt.

Ska däremot lägga in någon bild från i onsdags då jag red Urlin igen!

/em.


Congratz..

Idag fyller faktiskt Sunshine 4 år! :D/em.

Give me.


Detta är definitivt något jag skulle kunna tänka mig!! Eller vad tycker ni?! Såå himla fin!Typ: Stora hästar -  Inriktning: Allround -  Kön: Valack -  Födelseår: 2006
Vacker valack f- 2006 , 173 cm , e Modest x Carbano x Carthago x Capitol I.En häst med en stor potential .Lugn häst med super karaktär. Modiga smidiga transporter och stabil, För mer information E-post, Skriv på engelska.Pris som skall fastställas!!Filmen under sadeln skicka e-post.

http://www.youtube.com/watch?v=m7_LWUW2QawPris 50 000 kr/em.

Think about it.

Reach for the stars
And if you don't grab 'em,
At least you'll fall on top of the world

haha.

So many boys in here where do I begin?
I see this one, I’m bout to go in
Than he said I’m here with my friends
He got to thinking, then that's when I said
Where them girls at, girls at?
Where them girls at, girls at?
Where them girls at, girls at?
So go get them, we can all be friends


1a.

Dagens ridpass - Sunshine

Idag blev det första turen efter betet för Sunshine. Så det var bara skritt på långa tyglar, två varv på slingan ! Hon var duktig faktiskt.

Först ville hon däremot inte gå in på slingan, men det är massa läskiga saker där, men jag var på henne med en gång och hon gick på!
Försökte även vända andra varvet på slingan i uppförsbacken! Jag släppte lite på skänkeln och hon tyckte det var lite jobbigt att gå i backen, så försökte vända. Men var på henne med en gång och då löste vi det!

Sedan, blev hon väldigt pigg på väg hem, eller i nerförsbacken! Trodde att det var något kryp som störde henne så hoppade av. Men icke! Hon försökte springa och halvt bocka, eller ja hon är ju inte så duktig på det! När vi började närma oss stallet reste hon sig en gång också, och verkligen försökte busa. Sedan gnäggade ju självklart en häst ifrån hagen och Sunshine blev jätteglad! Vi skulle till höger in på stallplanen, dock var hagarna med hästarna till vänster. Hon försökte gå och sitt håll, reste sig lite. Men lät henne hålla på lite men försökte hålla henne åt rätt håll hela tiden. Och var lugn, så vann jag såklart! Så vi gick halvt lugnt tillbaka till stallet..

/em.


Dubbelbad.


Nu är S1 nybadad och friserad! Så nu är hon alldeles len och fin! Och imorgon ska jag rida henne också!

Här kommer lite bilder på hur hon ser ut nu. För att se hur hon förändras när hon bygger muskler osv. Som ni ser är hon inte supertjock, eller knappt tjock alls! Lagt på sig det hon tappade iaf, lite mer kan hon runda på sig på rumpan och ryggen! Muskler kommer snart också! :D/em.


RSS 2.0