Lifeless, hopeless, throw me around.

Hoppade igår. Gick dåligt i början, han vägrade hela tiden. Men fick lite hjälp av en Amanda :) Hoppade en oxer på 55-60 cm så det gick bättre sen efter. Men Amanda tror att han sparkar bakut för att han tycker det är skoj, i varje fall vid hoppningen. Eftersom han gjorde det några gånger precis efter hindret, och ibland hann han inte ens landa. haha! Fast han måste dock lära sig att springa och gå på toa samtidigt! haha, annars kommer båda skada oss någon gång! Som tur var vad det bara ett litet sockerbitshinder med en sidan av bommen nere på marken, som han snubblade över för att han skulle på toa. Hoppas bara han inte gör så över de stora hindrena. haha. Men nu ska jag fortsätta plugga!

Då sa den tappre siste mohikanen: Vilda västern är ej som förut.

Redan hemma från praktiken. Jag och Christin var himla duktiga idag, fick ut hur mycket som helst och gick hem kl 2 :) Åkte hem till älskling och gick ut med Nessie, så inte hon ska vara så ledsen. Söt är hon, börjar bli duktig nu! haha. Men ska äta något litet mellanmål snart och sedan åka till stallet! Idag blir det lite hoppning för mig och Rocket igen. Fast denna gången med andra hästar, får hoppas att det går bra. :)

Älskar.

Jag måste bara säga att jag älskar denna hästen. Sandro Boy är så sjukt fin! En sån vill jag ha. :)






Never good enough.

Inte för att vara helt störd i huvudet men jag hade med glädje hellre hållt i en kniv än en penna idag. Jag kan inte hjälpa det. Om jag inte tål någon så gör jag helt enkelt inte det. Vi hade redovisning idag, gick bra förutom att en viss person absolut inte sa något av det han skulle! Hur svårt kan det vara att läsa på power pointen och kollade vad det heter som man ska prata om!? Jo fast det är ju lite svårt att se skillnad på konkurrenterns fördelar och vilka konkurrenter vi har. Men nu är det äntligen över snart! Bara två eller en sak kvar, loveli. Sen kom mamma och hämtade mig i skolan och så övningskörde vi. Det gick bra, jag började bli grym nu! haha.

Ciao!

Studiedag.

Lite matte blev det allt gjort, men gick sådär. Jag kommer inte ihåg någonting och min miniräknare har slut på batteri plus att min data inte fungerar. Det suger så det blev en dag på stan med Susanna istället. Ett antal timmar på Espresso House och lite butiker också. Ska väl göra den idiotiska drickan snart med. Underbar dag med Susanna i alla fall. Behövdes verkligen, tack hjärtat!

Och Ketchup.

Jag sitter hemma hos älskling nu, och Nessie ligger och sover i sängen. Underbart söt, blir lite mysiga promendare med henne de kommande två veckorna eftersom Rita och Björn åker till Malaysia. Jag ska snart åka hem. Men känner att jag är otroligt irreterad över något men kommer inte på vad det är!? Aja, det är la lika bra. Idag ska det övningsköras och pluggas! När jag säger pluggas menar jag skriva svenska, öva på redovisning, göra matte, samhäll och självklart våran kiwi & passionsfrukt dricka!

ChingChong

23/2-09.

Du är bäst.
Jag älskar dig.

Rockie.

Hoppade Rocket igår :) Inte så jättehögt, det låg på 65 ungefär. Måste verkligen öva på avstånden annars flyger han över kanske två meter innan om man kommer i galopp mot! Jag tror vi ska köra med galoppbom nästa gång. :) Annars var han duktig, han hoppar verkligen underbart när han kommer bra! Man känner verkligen hur han hoppar. Så på torsdag blir det lite hoppning också. Fast det är lite synd att nästan alla hinder ligger på 90 cm och känner att Rocket inte riktigt är redo för det. Men får försöka bygga upp lite fler än ett hinder med galoppbom, haha. :)

Veckan.

Igår var jag och Rocket ute och sladdade i snön!! haha. Han blev lite hoppig när en häst i hagen började galoppera. Sen höll han på så hela vägen hem, hoppade på stället och sparkade lite, skoj! haha. Men eftersom jag hade mitt nya martingal så hade jag mycket bättre kontroll på honom! Så imorgon bir de hoppning och testa det där. :)

Måndags var jag på matlagningskurs. Lagade tre rätters med min syster.
Förrätt: Blomkålssoppa
Varmrätt: Rotfruktsgratäng med kyckling och sås.
Dessert: Varma bananer, kiwi och jordgubbar med vit choklad och glass!
Det blev faktiskt riktigt bra. ^^

Tisdags var jag hos tandläkaren. Det gick ju riktigt bra, ungefär. haha..

Torsdags var jag på horse show med älskling! Köpte ju martingalet till Rocket! Sedan vann Svante första klassen med Roffe i placering med, kan varit någon mer svensk! Gymhkanan vann självklart av Sverige, lika skoj som vanligt. Sista klassen vanns av Roffe. Han blev nog riktigt glad över sitt pris i Libressehoppningen. Hans namn under sponsringen så att fler hundra tusen tjejer i Afrika skulle få bindor i ett helt år! haha. Peder kom också placerad, dock rev han första men gjorde den bästa avslutningen. Red mellan två hindren och bara satsade på sista utan att knappt komma rakt på hindret utan drev och använde spöt lite, sånt man vill se! =D Självklart klarade han hindret!

Pokerface.

Red i det mysiga vädret igår. Underbart. Rocket var riktigt duktig, iaf i början. Sen ville han dock inte gå hem men det funkade ändå! ^^ Söndagen har spenderats att övningsköra. Det gick hyfsat bra, haha. Imorgon är det skola, usch! Inget man gillar! Sedan ska jag laga mat! ^^ haha.

Well It goes like this: The fourth, the fifth.

Äntligen jobbat klart. Idag var det faktiskt hyfsat skoj. I tre dagar har jag och Sofia märkt cyklar, delat ut information, bärt möbler, flyttat möbler och självklart soppat. Ungefär det.

Hoppade Rocket igår. Sara var där och kollade på oss. Hade tidemannatygler så han var lugnare än förra fria hoppningen. Men tycka att det är roligt när de andra hoppar och galopperar är fortfarande skoj. Eftersom både Susanna och Mogges ägare sagt att jag måste få bättre galopp på honom för att han ska kunna bli bättre på att placerat fötterna i galoppen eftersom hon trodde att det var orsaken till varför han sparkade i galoppen. Och för det behövs när man ska hoppa. Men när vi hade jättebra fart, så lyckas han ändå få in en spark, och dessutom en riktigt bra. Jag börjar tro att han endast sparkar för att vara elak. Men om det är någon om har något tips på att man kan få bort hans dåliga ovana, säg till!?!?!? Hoppade i varje fall 50 cm som högst ;) haha. Men det var ett "rättuppstående" (en bom och en på marken) med två lejon vid varje hinderstöd. Så han var faktiskt duktig. Men tyckte att han hade lite dålig bjudning mot hindrerna. Men jag gjorde verkligen inte mitt bästa heller och sen tror jag att han är lite okoncentrerad när det är andra hästar där, vilket gör att han inte koncentrerar sig på hindret utan vad som händer runt om. Men tyckte att han var duktig ändå.

Sedan hände verkligen världens sötast sak. Benny, stor vit häst tyckte att lejonen vid hindret var läskiga. Efter ett tag vågade han peta med mulen på den och sparka lite med hoven. Söt! Sen började han bita den i örat och lite var stans. Men det fanns ju två stycken också, nästa. Underbart söt!

Nu ska jag kolla på TV och äta lite mer godis!
Btw, hittat min brödfriend. Loveli


:)

Jobb, jobb, jobb. Himla kallt är det! Hur många cykelstöd och annat har jag inte snubblat på egentligen?! Jag är nog väldigt klumpig. Men får 2 kronor mer i timman nu. När jag är 18 får jag 23 kronor mer! Det kan inte bli bättre. Men sista dagen idag sedan ska jag hem och sova i några timmar. Men måste gå nu.

Kiss.

Nu sitter jag här och väntar på att åka till stallet, bussen går om 25 minuter eller jag ska gå till bussen då. Segt men ska möta Susanna på bussen iaf. :) Jag ska ju även släppa på två påsar, eller nej en påse och en täcke, lindor och grimma hästpåse från capriole. En fyrkantiga genomskinlig tung väska med hästsaker i. Inte alls skoj. Jag blir ju också sjukare och sjukare. Inte ont i halsen iaf men snuvig. Men det skiter jag i! Nu ska jag rida och jobba. Och så är det bara.


Find a way.

Idag har jag spenderat hela dagen hemma i Sävedalen med att förbereda mig för att jobba onsdag-fredag, speciellt eftersom jag typ är sjuk, vilket suger eftersom jag alltid verkar bli det på lov och semester! Men jag tycker faktiskt jag har varit rätt duktigt! Jag har gjort lite matte (eftersom det är så enkelt att det är de enda skolarbete man pallar!) så att jag är på nästa veckans beting, lite samhäll(dock börjar inte på de man ska, jag börjar på orsak(!)), bonniers trafikskola ("dataspel"), skrivit apu-ansökan och även städat mitt rum lite, eller ja bytt ljus, men det gör faktiskt en hel del. Men nu ska jag försöka få min mamma att åka ut och övningsköra med mig! (Y)

Hallelujah.

Jag har precis läst klart hela körkortsboken. Nu ska jag bara få mamma att börja köra med mig också! Det hade funkat väldigt bra imorgon och på tisdag. ^^ Men sitter nu i alla fall och väntar på älskling som är och tvättar sin bil, och även att One tree hill ska börjar och sedan GOSSIP GIRL. Lyssnar även på Hallelujah och kollar på OC klipp.

New ways to get it all.

Skolan idag. Segt men nu är det äntligen lov! Wonderful.
Red Rocket efter skolan. Susanna följde med så hoppade lite, i martingal bland andra hästar. Fast först så hade Py lagt sig ner i hage och kom inte upp, stumpan. Jättesöt gammal häst, född -83. Hoppade i varje fall ett litet kryss som vanligt. Känner att jag verkligen inte är säker! Men jag tror att det är för att jag aldrig verkligen hoppat på honom. Om jag skulle satt upp några hinder och varit själv eller en häst i ridhuset så hade jag nog fått igång mig och honom med för den delen. Men han slappnade verkligen av när de andra hästarna gick därifrån. Fast då passade han självklart på att få in några ordentliga kickar i galoppen! Jag har även märkt att när han galopperar mot hindret så har han ingen kolla alls utan hoppar bara av. Vilket jag inte gillar, som gör mig ännu osäkrare! Men det ska ju verkligen ändras.
Fått lite tips och så, speciellt från Mogges ägare(?). Hon sa att han var galoppör innan! Eftersom jag inte riktigt pratat så mycket med Sara om sådana saker, hade jag ingen aning om det. Men kan förstå varför han är som han är nu. Tror inte riktigt vet hur han ska göra helt med bena i galoppen, för varje gång han sparkar så byter han oftast, antingen helt eller bara till korsgalopp.
Sedan kom även tre hästar till. En islandshäst som inte var från stallet. Den tyckte speglarna var skitläskiga, vilket gjorde Rocket jättenervös! haha. Den gillade visst att springa men sen var det inte så konstigt att den kunde göra det med tanke på att "gubben" satt och bara höll hårt utan att faktiskt göra något.

Men nu sitter jag och lyssnar på hallelujah och även kollat på lite gossip girlsaker på youtube. Snart börjar det! =D haha

Snart lov.

Pondus idag! Åt lunch med Jenni, vilket var fun. :) Och hade kommit på en idé på morgonen gällande praktiken nästa år. Eftersom Jenni också var på ungefär samma tankar så har jag verkligen vilja att göra det nu. Min praktikplats kommer då innehålla min favoritsak att göra och pappersarbete. Eller blir det kanske bara hästbutik, vi får se hur det går. Men det ska gå. Så är det bara!

Men nu är jag hemma, vilket var ett tag sen. Tarzan har verkligen förändrats lite, eftersom han har blivit mer "trevlig". Haha, nej inte snällare, han är socialare kan man väl säga. han sover och äter inte bara, utan går runt och gosar och luktar och så på en. Som en katt ska vara. Underbart söt. Just nu ligger han och sover i min säng brevid älskling. ^^

Jag har kollat igenom mina hästsaker. Ska ta upp allt till stallet eller det jag inte ska slänga. Rocket ska få en grimma, lindor, grimskaft x2, täcke att skritta i eftersom det bara är storlek 135(!) och ett schabrak om han kan ha det, vilket kommer se ut som ett hoppschabrak. Annars får väl Zlatan få det eller slängas, Zlatan ska ju på en grimma med. Sedan ska mina spön och sporrar upp! Gammla chapsen och den trasiga halsförlängarem ska slängas. Och så var allt i princip borta!

ChingChong

Neew.

Jag har försökt fixat en egen lite design. Blev helt okej tycker jag själv, tyvärr kunde jag inte få tag i de bilder jag ville ha. Men det kommer, de kommer! Självklart är älskling med på bild, och min tjockis till missepisse, även en bild när jag var liten som fanns på facebook (by my mammi).
Rocket efter skolan. Träningen har inte blivit som jag bestämde, för det första så ska Sara ta honom imorgon eftersom hon ändå har kvällsfodringen, sen red jag vanligt i ridhuset idag och kanske ska hoppa lite på fredag :) Det finns verkligen världens sötaste labrador i stallet. Helt underbar är den. Ägs av stallägaren, lite gammal och tjock. Den blir hur glad som helst när man kliar den på halsen. Jag vill ha en labrador nu ^^. Märkte annars att Rocket var lite seg efter igår. Men han var duktig ändå, fick tyvärr in två träffar i väggen(!), inte alls skoj. Usch, vad man verkligen skäms då.

Föresten, kollade på Hide & Seek igår. För tredje gången. Den blir bara läskigare och läskigare för varje gång. Eller är det jag som blir mesigare och mesigare?! Men de två andra gångerna har i varje fall den slutat med att lille Emily ritar en teckning på sig själv med två huvud, eftersom hon ar samma sjukdom som sin far. Men igår slutade den på ett helt annat sätt. Hon var då istället redan inlagd på ett mentalsjukhus eller liknande. Jag tycker faktiskt att de första slutet är bäst.

Hittade en bild på "Blair" med jättesöta kläder!
 


09,46

Jag ska snart åka till skolan, börjar 11. Vilket är helt underbart. Nu sitter ungefär hela Hulebäck och har något slags tråkigt och otroligt jobbig/onödigt ind. val. Bortsett från Frida, Emelie, Josefine och Titti då. Varför ska man egentligen ha det? Tog ju bort mitt för pallade inte riktigt gå från dans till psykologi A. Det är ju så onödigt.. jag har haft Retorik , Filmkunskap och Dans. Visst dans var det bästa, kan inte bli bättre än att få dansa och träna på lektionstid, 4 timmar i veckan. Jag vill däremot ha det igen, vilket man inte kan! Det suger.
Men nu är klockan 09.50 vilket innebär att jag måste börja dra mig!


Cola är godast med is och sugrör.

Red Rocket efter skolan. Dressyr i ridhuset bland andra hästar. Jobbig i vänster varvet först men gick bättre sedan. Men galoppfattningarna kunde han tydligen inte göra. Men efter en skrittpaus gjorde han helt perfekta galoppfattningar i högervarvet! Så himla duktig =) Även hyfsat bra i vänster.
Sedan jag har även kommit på vad jag vill ha för häst. Såg "den" idag nämligen. Den ska vara brun, Rocket brun, och en STOR stjärn mitt i pannan. Och rätt brett huvud. Den hästen jag såg idag var så himla fin, ge mig tack.

Hade idag en jättemys outfit.
Upptill: min grå kofta och "rosa" klänning från Forever 21.
Nertill: Ginaleggins, stickade vita strumpr, Bearraw uggs.
Och självklart min rosa halsduk, älska! Helt underbar dag, solen lyser och känns som det snart är vår. Dock även om snön kommer snart igen?!? GE mig vår, tack. Jag vill gå i tygskor/klackisar, jeans/leggins, söt tunika/klänning, min nya skinnjacka och självklart en stor halsduk, och även ett par solglasögon. Loveli!

Oh la la.

Nu sitter jag i skolan. Har samhäll, vilket jag verkligen skulle behöva göra men nej. Sitter och kollar på lite kläder och underbart söta hundar, shi tzu! Men skulle verkligen hjälpte om någon som kunde väldigt mycket om Israel och Palestina skulle kunna säga allt till mig! Eller ungefär sådär. Annars spelas gunther i datasalen nu! Helt överlycklig att det bara är 2,5 vecka kvar av grupparbetet! Och endast 1,5 år kvar av hela skolan! Vad skulle man gjort utan lov som gör att man får komma bort från klassen!?
Men annars vill jag jättegärna ha en sån här lite söt boll. Kollade lite på Juicy och självklart finns den där med! Dom är ju verkligen den sötaste. Kanske inte så fult klippt men annars så!



Annars har jag även hittat tre par skor jag vill ha. Ska nog köpa de längst ner, eftersom jag vill ha dom. Sen vill jag nog ha de svarta med en rosa "knapp". Men får se till våren lite mer! För det var ju någon här som skulle spara sina pengar!! ^^ 

ChingChong

Kunde inte somna igår kväll så hoppade över idrotten idag! Men ska snart åka till skolan för att kunna plugga till naturprovet, eftersom jag glömde bocken i skolan. Nessie ligger i sängen och sover! Är hon inte sötaste?! Hon låg och sov med mig förut :) Sitter och kolla på lite olika saker, ångrar ibland att jag inte köpa matchade byxer till min juciy tröja, fast utan text då. Sen vill jag ha en till, ljusrosa eller ungefär persikofärgad som jag provade på Hawaii men köpte lila. De får bli nästa gång ;)
Jag har även funderat på hur jag ska rida! Det får nog bli såhär:
Tisdag: TRÄNING i ridhuset.
Onsdag: Rida med martingal, få honom lugn och låg i formen i skritt och kanske lite trav. Han måste vila lite efter tisdagen.
Torsdag: Blir det träning igen. :)
Fredag: Rida ut antagligen lugn skritt med tanke på underlaget.
Eftersom jag är feg vågar jag inte rida ut själv i mörkret men slutar två på fredag så då är de ljust! :)

SÖNDAG

Inte mycket att säga, men snart är det äntligen lov! Ska "dock" jobba tre dagar. Kommer få de precis efter min födelsedag vilket är sjukt nice. ^^ Kan även köpa lite nya söta vårkläder! Men mycket att göra tills dess. Inlämning av samhällsuppgiften som man inte börjat skriva på, på fredag! Fast självklart inte hela men kolla hur långt man har kommit!! Fast börjar ju iaf fatta! (Y) Plus att jag ska rida tisdag, onsdag, torsdag och fredag! Men får plugga på lovet ^^

Ching Chong nu ska jag plugga till naturprovet imorgon !


RSS 2.0