Loveli.

Kan de bli bättre nu eller? Så himla härligt väder!

Jag och Susanna var i stallet igår. Vi stod ute och borstade de små pållarna. Nästan 30 grader i solen och det blåste inte, upp med byxorna och tröjan! haha, Ja vi var själva i stället ;) Man vill ju bli brun!! Sedan började vårt fina träningspass/uteritt. Paddocken först, vilket gick hyfsat bra, men okoncentrerade hästar och vi gick vidare till sandbanan. Måste säga att första galoppen gick otroligt bra! En liten 26 årig arab som galopperar på snedden så fort man tar i tygeln, upp i skogen med rumpan och hoppar lite som han vill, byter sidan varannan sekund. Det tycker ju självklart Rocket tycker är jätteskojigt! Sparkar bakut så fort Bajkal tar ett litet skutt, haha! Till slut började till och med han lära sig att galoppera lite snet och upp i skogen! De slutade nästan med att Bajkal snubblar när han galopperar på snedden och lägger sig nästan ner på sidan. Men som tur var så klarar den gamle gubben av att ställa sig upp igen. jag är faktiskt riktigt fascinerad med tanke på att han ändå hade lite fart i galoppen. Men nu har jag i alla fall lärt mig hur jag ska hålla fast mig med lite kontroll! haha. För den sista galoppen avslutades med sparkar och hopp i vartannat språng. Haha! Otroligt skoj! Snart är det ju torsdag också, ännu mer skoj! =D haha.

22/4

Igår red jag ut med Susanna och Bajkal. Otroligt skojigt! Dom blev lite galna men annars så haha. Lär ju bli en del mer av de, som tur är. Men jag blev tyvärr lite halvsjuk efter. Usch inte igen, så idag blev de bara ett studiebesök på Hotell Odin.

I said.

Just nu sitter jag i skolan. Jobbar med en serviceuppgift, men jag kan inte riktigt jobba. Jag vill bara åka in till stan och sätta mig på espresso house med sötaste bf Sussipussen! För idag är det verkligen svinkallt. Jag hoppas att det blir bra väder imorgon! För imorgon ska jag och Susanna rida. Jag Rockis och hon Bajkal! 26 årig arabponny, hihi. Det vill säga om jag får ta i ägaren. Men det är nog ingen fara. Dom brukar ju alltid middagsfodra.
Sen kanske man ska säga att jag ska till Danmark om två veckor, Loveli! Något som gör det ännu roligare är att det ska med två stycken supersöta hundar. En dag på stan och en kolla på massa hundar. Ja, snälla ge mig en hund! Jag vill flytta hemifrån "endast" så jag kan köpa en hund. ^^
Men måste skriva a lot nu.


Söndag.

Helgen är redan över! Usch vad jobbigt. Men har varit en skön helg. Red även Rocket idag, gud vad duktig han är! I början bråkade han igen men är nog för att vi rider båda mer med skänklarna nu så han försöker göra något åt det eftersom han inte gillar det så mycket, men han måste vänja sig. Men sen gick han superfint! Alla övergångar och galoppfattningar var superbra! Riktigt duktig :) Sedan har ju Susanna en häst att rida i stallet nu med! De ska bli lite skoj ^^
Denna veckan börjar iaf med prov!! Sedan bara massa jobbiga uppgifter som man visst inte gjort än när dom redan skulle varit klara! Men det är rätt lugnt ändå..

Hahahaha.

Är inte denna jättesöt eller?! Haha


Denna ser i alla fall jätterolig ut! Haha, han har pilothjälm och glasögon!

18/4-09

Helg igen, äntligen! Måste tyvärr plugga jättemycket, men får väll se hur det blir med det! Red Rockis igår, känns som det var jättelängesen nu! Red i paddocken med tunn tröja bara, underbart! Väldigt bråkig i början, men längde stiglädrena och satte mig ner, gick mycket bättre och riktigt bra galoppfattningar! han börjar bli fin nu :) Sen blev han också genomsvettig så jag skrittade av honom i skogen men på hemvägen blev han helt galen ändå. Ville trava hela tiden, och när det kom en bil med släppkärra som lät så blev han helt galen nästan så att han höll på att stegra(!), och det höll på ett tag. Han är allt helt konstig.

Men nu ska jag plugga lite..

Simply the best.


.-

Live like there's no tomorrow,
Love like you never been hurt,
Dance like nobody is watching.

Amazing

Lov och det är underbart! Första dagen gjordes inte något speciellt, varit på Ikea och köpt doftljus ;) ska snart in till stan och träffa Susselipuss :D Snart är jag helt frisk i mitt öra med, känns bra. Jag har ingen aning vad jag ska skriva ;)

Miss .

Jag är otroligt irriterad, kan inte riktigt hjälpa det. Nu är det lov i alla fall. Jag orkar inte sitta hemma, men är snart frisk. Gör inte så ont i örat längre bara förskyld. Jag har dock inte ridit på hela veckan, men får vänta tills nästa vecka. Men jag vill tävla, försökte lägga ut en video men jag har glömt av hur man göra!? Ska försöka sova lite nu tror jag.

Pain.

Öroninfektion med antibiotika eller hur de stavas! Inte alls skoj någon stans, tror inte jag kommer orka gå upp imorgon och åka till matteprovet! Vilket Suger för då måste jag göra det om massa tid. Men jag hade en mysig dag på stan igår med Sussisanna :) Inhandlat ett par skor och en bh, så jag är glad! ^^ Var på Pondus också och provade, det jag hittade fanns tyvärr inte i min storlek. Men man kan ju beställa :D Nu är frågan bara vad jag vill ha. Jätte, jättesöt kjol från Svea eller klänning från Odd Molly. Jag tror det blir kjolen, Hihi!

Wie.

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra tills Susannas lektion är slut. Jag tänkte lägga in bilderna på Dizzi, men nu lägger jag visst in alla bilder på hela mobilen (Y) Jaja, de funkar de med! Men ska nog gå ut med Nessie i trädgården. Men här är lille Dizzi, så otroligt söt, även om de inte syns på bilderna ;) och som ni förhoppningsviss ser så har hon inte fått sin riktiga päls än.

Öppna fönster.

Jag har valt fel, men jag tänker inte välja om.
För de är inte mitt fel, eftersom det egentligen är rätt för mig.
Men något är fel, väldigt fel.
Den respekten och uppfostran man fått av de, helt otroligt!
Något alla borde ha möjlighet att få.
Att bara kunna få gå tillbaka en dag, och få upp känslan för att det är roligt.
Om det hade funnits något högre där, skulle de varit mitt första val.

RSS 2.0