Hello beautiful.

Här kommer lite bilder ifrån i lördags, utgång med syster! :)

/em.


Rex Sunshine.

Ja, nu tänkte jag ta och skriva lite! Rex Sunshine heter hon, 3 år och ska tyvärr säljas. Där av skulle jag visa henne för köpare i söndags. Det gick ju sådär! Det var första gången jag ridit henne när det inte varit typ 30 grader och sol! Så det kan ha legat något i det, vilket hon nu kommit på hur man är en riktigt häst(!).. haha! Men som tur gick det ändå hyfsat bra.

Hon körde sitt egna race kan man väl säga. Körde lite bockningar nästan in i stacketet, sen försökte hon dra ifrån min jobbiga hand enligt henne. Genom att hoppa framåt och sedan rakt upp, och framåt två gånger till. Eftersom det då blev två hopp framåt, var jag tyvärr redan baktung och åkte ner över rumpan. Landade på axlarna och huvudet, men det gick bra.. kanske en litenliten hjärnskakning! Men man överlever ju ;)

Vid andra försöket, Sandra skulle inte släppa, haha! Det gick ju bra när hon vänder mot Sandra och ställer sig/hoppar framåt, haha. Sätter av i galopp, och börjar hoppa runt när jag får lite "kontroll". Men ja, det var nog bäst att jag landade på marken ;) haha!

Så nu börjar vi om ifrån noll lite, men det kommer nog gå bra. Gått ganska snabbt fram med henne, så får gå tillbaka lite. :)

Har dock ingen bild på kellgrisen men det får jag ta någon dag! :)
/em.


Sunshine.

Nu ska jag snart åka in till stan för att träffa Titti! :D Sitta i solen såklart, sånt jag behöver eftersom jag jobbar inomhus 7-4 varje dag! Men nu är det bara 2,5 vecka kvar tills vi åker till Turkiet!! Underbart är det!
Vi fortsätter på Sunshine igen, börjar om ifrån noll pga. incidentet i söndags. Visst är det jobbigt när hästar kommer på hur man får av ryttaren för första gången?! ;) haha Men det kan vi ta en annan gång, för nu måste jag springa!
/em.

Scott & Jojo!

Utgång ikväll! Jag och min syster! :D Just nu är vi i hennes lägenhet, på balkongen! :D Johanna pratar dock i telefon. Så Dizzy a.k.a Lejonet vaktar mig här ute! Världens goaste katt, nääääSTAN! Däremot suger det en del, för johannas laptop är för jävla dålig, inga bra högtalare, och bussarna och spårvagnarna kommer hela tiden så man inte hör musiken!

Måste ju lägga upp en bild! Eller två, Haha!
EN FRÅGA! Vem ser äldsta ut?! :D Aah, inte inräknat den gamla gubben som är med på bilden då ;);)


LEJONET! :D


/em.


20,35.

Nu har jag äntligen köpt ett par jeans! Kommit ur min klänning, kjol och leggins period lite ialla fall! Det blev ett par ifrån Gina, mörka, gillar vi! Och en baseballjacka faktiskt! En vinröd, tyckte jag var riktigt snygg! :)
Men nu kommer min pojkvän snart! Vi ska äta, jag är döööhungrig!!
/em.

Eclipse.

Ibland vet dom hur det blir en bra kväll... choklad och lite film! Mums! Och inte bara en film, utan två på rad. Mysig lördagskväll och en mysig dag med bästa Titti, underbar lördag helt enkelt! Nu sitter jag och Sandra dock och väntar på film nummer 4, men det får vi ju vänta ett tag på!!!Imorgon blir det sola och sen stallet! Riktigt härlig helg, och om fyra veckor är jag i värmen. Kan det bli bättre!?

/em.


sunshine.

Jobbat, check! Stallet, ridit Sunshine, check! Joggingtur, check!
Nu ska jag snart sova! så att jag är pigg för ännu en lång dag, och ännu varmare?! Härligt är det iaf, förutom när man ska sova, för himla varmt då!

/em.


Söndag.

Nu är det fotboll! Fortfarande 0-0 efter första halvlek. Frågan är ju vilket lag man hejar på?! Jag har inte riktigt bestämt mig än ;) haha!

Härligt väder det har varit idag, varmt så det ska vara!! Om en månad åker vi till värmen! det ska bli riktigt skönt, för det var ju ett tag sen nu. Två år sen! Men nu blir det 2 veckor i värmen.

Hawaii 2008, på kryssningen Pride of America.


Men imorgon är det jobb igen. Bara 5 veckor kvar! :) Och det blir förhoppningsvis mycket stall denna veckan. Sunshine ska ridas in!
/em.

16,30.

Här kommer lite bilder ifrån gårdagen. Det är ju iaf tur att man umgås med så normala människor som det går!?!
/em.

Lördag.

Nu bär det av till stallet! :D
Känner mig ganska duktigt idag, uppe tidigt! Skrivit CV och sprungit, städa lite och så :)
/em.

18år.

Här kommer lite bilder ifrån gårdagens kalas, kusinen fyllde 18! :)
/em.

22,40.

Nu är det bokat och snart klart! Äntligen!!! Betalt imorgon, yeeeaaah!/em.


Rockafeller.

Hittade en film ifrån i vintras när jag red Rocket i ridhuset. Dock kan jag inte lägga upp den för halva filmen är typ att kameramannen hade glömt att stänga av kameran, haha! ;) Men klippte i alla fall ut lite bilder ifrån filmen. Hihi, han är mycket sötare än vad jag kommer ihåg, och det ser faktiskt mycket bättre ut än vad jag kommer ihåg! Men det tog ett tag innan man fick fram han ordentligt kan man ju säga. Men sen är det väl också så att man fokuserar för mycket på det dåliga och glömmer av det bra, tyvärr!
En riktig sötnos!

Nu ska jag däremot skriva klart mitt CV!
/em.


12,21.

Nu har jag äntligen lagt in filmen på datan och sånt där. Ingen kommentar liksom, bara roligt att ha lite filmer och bilder när man rider..
Jag rider Prinsen i paddocken.
/em.

Lördag.

Ja just det, sola, fixa rummet, cv, sätta in annonserna... !! Hm, det kanske man ska börja med nu! Snart kanske!! ;P
/em.

RSS 2.0