c," )

Jobbat idag!! Jobbigt.. jag har gått runt nästa hela området och kollat brandvarnare i de gemensama köket. Vilket innbär att man springer i hur många trappor som helst och låser upp äckliga kök hoppar upp på bordet och trycker på knappen .. skriver på lapp om den funkade, springer ner och upp i nästa trapphus! På 4 olika 100 områden som det heter typ.. jag har gjort 100, 400 och halv 200 området. Och imorgon fortsätter det! Frågan är om jag ska sommarjobba där!?!?! Jag vet inte, så jävlaäckligt men svårt att få jobb antagligen, och ändå hyfsat bra lön. Får 72 kr i timman nu, kanske inte så himmla bra men bättre än kommunjobb och i sommar får jag mer för jag är 18 då ^^

Imorgon ska jag klippa mig!!! =D
ChingChong

Jobba imorgon..

Stan idag, köps ett par svarta jeans från Bikbok.. haha! Måste dock hitta ett par blå med för min H&M jeans är sönder.. min favoriter. Åkte till Rocket efter.. fast han har hovböld så skulle ta en promenad men när jag borstade märkte jag att han fått en spark på insidan av höger fram som gjort ett äckligt sår. Men en i stallet gjorde rent det och kollade, hon trodde inte det var något farligt men det hade svullnat. Hon skulle kolla till honom vid kvällsfodringen för att se hur svullnaden var :)  Men han fick iaf vila, och jag övade på att tränsa! han började som vanligt ta upp huvudet men fick ner han snabbt och in med bettet, men fick inte över båda öronen.. precis som det brukar gå. Så skulle jag försöka igen och tog ett tag att få ner huvudet men kunde ändå ha handen över nosryggen hela tiden(!) vilket betyder framsteg med tanke på att det innan tagit en väldans innan! Men så blev det ett försök till och jag lyckades! Allt gick nog på under 5 minuter. Verkligen jätteglad, men hade dock glömt godiset så fick springa och hämta det.. självklart började hosta jättemycket för det. Skitjobbigt, började till och med att hosta när jag mockade! För det är ju så ansträngande. Men det går iaf framåt för mig och Rocket =D


Rocket och hans fina "sko" på hoven ^^


Mogge tror jag den kallas ^^ Stor och fin =)


Sedan lille Zlatan också! Så himla söt! =)


Happy birthday!

Hos Jenni igår då! Otroligt skoj, men lite missöden också. Det började med tacos och återgick till att vi hp2, jag krantzy titti och lillfrida, kändes som vi var jenni's konstiga kompis från klassen.. men men sen kom alla igång lite senare. Sjöngs en del singstar.. dock var inte Frida så bra att hon kanske inte kom ihåg resten av kvällen.. shoota när man förlorade. Själv fick jag vara lite stöd för några och jävlar vilka reflexer jag hade. Rädda skitmånga saker från att trilla ner! Kvällen slutade ändå bra =) Skoj kväll men tjejerna, kommer åter den 3:e på Tittis birthday!

ChingChong

26/12-08

Stan idag med Titti och Josefine! =) Gjorde mig av på 320 kr! Men då fick jag mycket.. 2 klänningar/tunika, present till Jenni, fika på espresso house och en dricka. Men fikan var nästan billigare än drickan. Jag skulle köpa fika till mig och titti, två små mocha latte och två scones med cream cheese.. det gick på 47,5 med csn! Men på kvittot tog han endast betalt för en mocha latte och en scones, men vad kvittar det!? Jag fick iaf fika för 25 kr! :)

Nu håller jag på att fixa mig för det är tjejmiddag hos Jenni =) Mysigt, dock bor hon så långt bort att de inte går några bussar. Både landvetter och Mölnlycke ska man tydligen inte kunna komma till på fredagkvällar, dit går det endast bussar en gång i timman! Vilket innbär att jag måste åka om en timma härifrån!

Julen är iaf snart över, ska få julklappar av mormor och min moster imorgon! =) Det jag fått är en ny mobil (samsung touchwiz!), smycken, klippning (!behövdes), matlagningskurs av mamma så att vi ska börja laga mat hemma.., lite pengar, en bok och lite små saker. Förhoppningsvis får jag mer pengar imorgon så att jag kan köpa mer kläder (a)

11 månader sen idag tjejer.. kommer ni ihåg ;)
Ching Chong.

Bildeeeeer

Eftersom hag letade efter den förra bilden så hittade jag lite andra roligt bilder från de senaste månaderna.. Det är inte så att jag redan sett dom ändå :P


Söta Nessie, nu är hon ju lite större bara.


Usch va inte fräsch det ser ut. Långsand vid midsommar. :)


Hihi, så snäll häst :) Dock smal..


Hopphoppa..


Wiie..


Duktig hund =D


Denna hästen vill jag ha! Hittade den på flyinge.


Han vågar ^^ hihi <3

Sjuk!

Självklart! Jag har varit sjuk två gånger denna terminen! Och när är det?! Jo första var när vi var på Hawaii och andra nu, blev sjuk på kvällen efter skolavslutningen! Lyckat? ja verkligen. Inatt har jag iaf kunnat sova vilket jag inte kunnat de andra nätterna. Hosta skitmycket och har haft 39 graders feber! Men känns som det börjar bli bättre, men kunde iaf inte jobba idag, men förhoppningsvis imorgon!
Nu sitter jag iaf vid älsklings data.. klockan är 1 den 22 december, föresten Grattis farfar<3! jag vaknade kloockan 11 och jag har ännu inte ätit något. Sanningen är att jag hörde någon där nere, och alla ska egentligen jobba så vet inte vem det är så vågar inte gå ner!! Min mobil har dött så kan inte ringa älskling för laddaren ligger också där nere! Ja, jag vet att jag är töntig.. haha. Någon kommer vara sur när han kommer hem och jag ligger i sängen hungrig för att jag är för feg! haha.(a) Men jag får nöja mig med sodastreamat vatten och halstabletter..

Imorgon är det tio månader med älskling. På fredag var det elva månader sen vi träffades för första gången. JAG ÄLSKAR DIG!! <3



Känns som jag är tvungen att ha med denna otroligt fula bilden på mig..

Jullov!

Ingen ridning nu över jul, Rocket är halt och veterinären måste till och med kolla på honom! usch, vad ska man göra på lovet om man inte kan rida!? Fast jag ska ju ifs jobba.. vaktmästare ,here i come! HAHA!
Praktik igår, hittat två vårtröjor och en klänning kanske! Sen fick jag en julklapp från Pondus, presentkort på 500 kronor! =D
Men idag var de julavslutning i skolan, först i HP. Julklappsbyte typ, jag fick tre tandborstar och en godisnapp! (Y) Sen gick vi till idrottshallen och lyssnade på massa estetare.

ChingChong

Seegt..

Nu är det snart lov, äntligen!! Bara dansuppvisning, endast för läraren då(!) med min, Titti och Fridas egna dans! Hah, yeeh... och har tydligen glömt lämna in två saker i näthandel också. Matteprovet gick väl sådär, men ingen i klassen fattade typ något (Y) och näthandelsprovet gick bättre än förväntat, vg..
En riktig skoldag kvar och en praktik. Imon är det bara dans, info och layout där jag snart är klar med min annons, och sen prata betyg med mari. Åker till rocket och rider honom efter det! =D Förhoppningsviss går de bättre att tränsa imorgon. ;P

Alla julklappar är klara, håller på att fixa lite på älsklings (a), hihi. Men jag hade tydligen inte behövt köpa alla som jag gjort!? Min pappa och Anneli har kommit på en smart sak, att vi bara ska få en julklapp var!!! och bara från en i slätken, jag ska tydligen köpa till Anneli för 50 kr!!!!!!!! :o Va fan?!?! Jag lever på 1050 kronor i månaden - 500 som går till Rocket (iaf i början av Januari), julafton och födelsedagaen är sånt jag lever på!!!!!!! Men dom tyckte la att hawaaii var tillräckligt! (ja min pappa är väldigt snål, min mamma har fått stått för allt sedan jag var 4 år! Endast jul och födelsedagen jag får saker av min pappa.) Usch... och det är inte precis så att jag kan lämna tillbaka mina julklappar med tanke på att jag köpt dom på ullared (a), lite långt att åka! Men bara för att jag redan köpt julklappar vilket dom inte visste, så har dom fått tänka om (Y). Förhoppningsvis blir de en riktig jul..

Now that, that don't kill me, can only make me stronger..

Fenestraåterträff i fredags! Det var väl helt okej, lite skoj att träffa några från gamla klassen. Annars var de inte alls lyckat.
Kommer sakna dig Beckis! <3 ha de så bra! =D

Jag red igår också. Det börjar gå bättre med tränsningen, får iaf fast han snabbare nu utan att han ska ha huvudet tio meter över mig. Red ut med en Sandra tror jag hon hette =), inte så lång bit.


Usch vad jag är irreterad. Varför kan inte alla växa upp och sluta äckla ner sig?!
Sedan får ju vissa bara andra chanser och till och med flera medan andra inte alls har någon betydelse!


Beyonce feat R Kelly!



Sjukt bra låt! =)

Äntligen fredag =)

Fredag igen =) endast en vecka kvar till lovet och två prov!
Hade prov i tisdags, de gick väl.. skit! Sedan red jag Rocket i onsdag. :) Träningsverk som fan igår! Annars gick de helt ok med honom. De kommer nog gå bättre och bättre, ska rida honom imorgon igen =)

Inte ens två veckor kvar till julafton och jag har bara 1,5 julklappar kvar. Jag, Susanna och Marcus var på Ullared igår och shoppade ;) jag köpte även en tomtedräkt till min fettokatt <3 haha, söt blev han även om han knappt kunde gå, haha. Nessiegumman fick också ett täcke och ett nytt halsband :)

Idag var de luciatåg i skolan, vilket jag missade. Jag var istället ute med Nessie och lämnade en påse på centralen för jag inte orkade bärra med den till skolan. Ska till Susanna sen och sedan vidare till sisjön, fenestraåterträffen =) Men nu ska jag fortsätta med min annons från pondus vårkollektion. jag har ingen aning hur jag ska göra den!!

ChingChong

Mmm... Loveli!!

Ett tag sen nu. Red igår , ute med lille Rocket :) Gick helt okej, lite problem i mitten av ritten då han inte ville gå fram, men tror att det ändå kommer gå bra sen när vi rider ut. Sedan var det ju lite båda läskiga och konstiga hundar vi mötte på vägen! Jag ska iaf rida på onsdag igen, då själv =) Mysgit, vill verkligen börja rida ordentligt igen!

Jag har inte alls gjort mycket senaste dagarna.. kanske hade behövt plugga lite i helgen men nej. Äntligen bara två veckor kvar till lov!! och där med tre prov, samhäll, näthandel och matte.

Jag har nog ändå lika konstig humor som min syster..
http://www.youtube.com/watch?v=4_dUmZUboZY


ChingChong

Feel the beat!

Nu har jag varit hemma kanske en och en halvtimma!
Utvecklingssamtalet gick bra precis som väntat! och skolarbetet känns lite enklare när man endast har 2 veckor och 3 prov kvar av denna termin!

Red Rocket =D Gick helt okej, fast kändes som jag slarvade jättemycket! men både han och jag var lite okoncentrerade, han blir de av när andra hästar är i ridhuset. Två sparkar blev det denna gång också, och dessutom större, men jag satt som vanligt kvar! Men han blir verkligen pigg när jag rider honom, och efter att jag galopperat lite och skulle galoppera lite mer tyckte han det va skitskoj att galoppera med de andra två hästarna så han försökte spring till dom istället! Haha, så de fick bli paddocken lite, där båda två koncentrerade sig mycket bättre. Sara tyckte de gick jättebra med galoppfattningar, lugna honom och så gick han helt ok iaf. Ska antagligen dit i helgen eller någon dag så ska vi rida ut, hon ska låna en häst. Någon gång när det är ljust då! =)

Men nu ska jag gå och duscha!

Snart helg =D

Nu sitter jag i skolan, jag har precis gjort klart och skrivit ut mitt 25 sidor långa arbete! 20 minuter innan den ska vara inne. Nu är det bara en lektion kvar på dagen, pontuslektion. Men sedan kommer min mamma(!), utvecklingssamtal. Efter det ska jag hem och äta och åka till Rocket för att prova honom igen! =D Wiie!

ChingChong =)

samhällsprov snart..

dagens lista

dagens låt: True love
dagens dusch: ingen än! var för trött i morse !!
dagens frisyr: Boll
dagens smink: som vanligt,
dagens klädsel: Jeans, vitt linne och min lile juicy tröja :)
dagens händelse: SAMHÄLLSPROV
dagens planer: köpa hårmojs till Marcus ;)
dagens vill ha: mat!
dagens saknad: min säng -.-
dagens drog: ingenting..
dagens tråkigaste: skoola.
dagens måste: duscha
dagens dricka: vatten
dagens köp: nada, inga pengar
dagens mat: för tillfället endast äcklig skollunch
dagens kärlek: älskling såklart<3
dagens mående: Helt OK =)

Mooving mountains

Jag skulle egentligen börjat med idrott idag, men eftersom jag sträkte mig igår när jag red Rocket. Jag vet klumpigt, men har gjort det många gånger innan! Då jag ridit Boompen i 7 månader! Om hästen inte blir lite irreterad och sparkar bakut när man håller på att arbeta den i galoppen så slipper jag det. Men jag missade iaf massa bussar i morse, skulle varit i skolan tjugo i tio så jag kunde pratat med Gunnar, men nej jag kom till slut till skolan halv 11. Under dagen rättade jag mitt arbete, dock ej slutdiskutionen som inte är helt klarskriven än! Men snart klar och den ska vara inne på onsdag! Jag kom även idag på att de bara är tre veckor kvar! Inte alls mycket. På väg hem lämnade jag tillbaka min bok, fattade först inte vart man skulle göra det men hittade det sedan(!). Även hämtat tidtabeller så jag kan ta mig hem från stallet på onsdag =D Längtar, hoppas de blir onsdag iaf. Har under dagens hemmatid DANSAT våran streetdans och pluggat till samhällsprovet jag ska ha imorgon. Eftersom jag var borta i oktober får jag göra brott och straff provet imorgon när alla har omprov. Men jag har iaf 3 timmar på mig! Idag har jag även målat min naglar lila!! Varför?! jag funderar på att ta bort det innan älskling kommer med pizza =). Men vet inte om jag orkar..

Nu måste jag typ försätta plugga.. eller ta bort nagellacket.


RSS 2.0