Who's gonna....

Otroligt bra lov måste jag säga! Fast ja, tyvärr tycker jag att det har gått lite för snabbt. Men som sagt, Susanna är ju äntligen 18! Sen var ju Titti med i stallet och red Bajkal, vilket hon ska fortsätta, riktigt skojit! Och självklart ett antal svängar på stan.

/em.


To not dare is to have already lost.

En mysig dag på stan idag, självklart med Susanna. Måste ju säga att hon snaart fyller år! Och jag vet nästa precis vad jag ska köpa! ;) Men annars har jag hittat världens sötaste smycke jag vill ha.. så om man vill köpa något fint till mig i julklapp, så köp detta smycket. Hjärtat ska vara så, men den runda ska vara guld, och kanske inte ska stå så. Men allt fanns ju inte med på deras hemsida!


/em.


Viva la vida.

Om det var något som trodde att man skulle träna med en pilatesboll under ett pilatespass, så har ni ju helt fel! Det var det tråkigaste jag någon gång varit på. Och det fungerade utmärkt att vara sjuk. Men ja, något kanske det gav... jag lärde mig att andas?!


Sen måste jag ju säga att jag hittat en ny favoritaffär, eller ja kläderna där är inte så fina, men sakerna. Väskor, sminkväska, strumpor, vantar och mössa. Jag kanske ska köpa en mössa och vantar istället för vinterjacka? Det låter jättebra tycker jag! Fast jag vet ju inte ens vad för jacka, så i värsta fall så få rdet väll bli mössa och vantar!

/em.


20 månader, <3

Jag älskar dig!



/em.

20/10-09.

Riktig träningsvecka nu! Tränade en timma igår morse och idag morse. Det känns riktigt bra! Jag tycker faktiskt skolan ska fixa ett löpband, jag tycker verkligen att det är så tråkigt att springa ute. Men nu ligger jag i sängen, pluggar och lyssnar på musik istället, med himla ont i bena! Det känns att träna och sen stå upp hela dagen, och dessutom springa runt som en galning. Fast det kändes mycket bättre på Gina idag, märker att man varit där ett tag och får göra mer. Så det känns som det kan bli roligare och jag inte kanske vill byta ändå!

Jag har ju även hittat massa fint, men vi får se. Men nu ska jag fortsätta att plugga!
/em.


On and on.

Otroligt mysig uteritt jag och Rocket hade idag, det blev i princip bara galopp. Så det ska vara! Men nu sitter jag hemma, väntar ... ja, egentligen vet jag inte på vad. Men idag ska vi till Björn, och mina små söta kompisar Susanna och Josefine ska med! Det ska bli skoj!

Kanske göra en ny design medans jag ändå "väntar".
/em.


Trying to find..

Jag har nu gjort en ny liten design. Det var väl det jag orkade med, eftersom jag är otroligt trött. Men nu ligger jag i min säng med datorn i knät och lyssnar på Sexy Bitch. Ja, jag har redan sovit.. från kl 2-4! Sova lite till kanske?!

/em.


Onsdag.

Åter en lång dag i skolan, med ett lite härligare slut. Vilket var en fika med våran rådgivare, hittils vårat bästa val inom vår grupp. Även om man får lite smått panik om att vi ligger lite efter, men det kommer nog gå bra ändå.

Men jag åkte sedan till Rockis. Ett dressyrpass i paddocken, vilket gick bra med tanke på min sits osv, självklart kunde det gått bättre. Men kom ju åter igen på varför jag inte kan rida i dressyrläder eller utan stigbyglar ett längre tag.. mitt högerknä pallar inte det. Så det blev ju ingen snygg galopp för det. Men ja, jag märker iaf skillnad på mina olika skänklar.. han går ju knappt framåt i dressyrläder. Så lite träningsverk imorgon!

Men nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen.
/em.


Usch, usch.

Denna dagen började med en liten joggingtur.. det gick ju sådär, ingen ork alls. Men ja, nästa vecka blir det gym hela veckan! Ingen praktik, nämligen en rolig teater istället. Definitivt över förväntan! Som vanligt en liten sväng på stan med Susanna, då vi sedan istället hamnade på Espresso House. Med ungefär en timmas prat, begav vi oss till Storås! Vi saknar ju självklart dom små pållarna och klubben, självklart! Där fick vi tyvärr lite smått panik när vi såg hur duktig några hade blivit! Så hårdträning för oss nu, och även en möjlig träning där. Så imorgon hårdträning för mig på Rocket, usch!

Så på söndag tar vi även en till sväng dit upp, för att kolla på KM i hoppning. Frågan är ju hur det ska gå för oss? Det är inte så att känslorna kommer ännu mer, när vi faktiskt älskar att tävla och gemenskapen på klubben.

/em.


Resursdag.

Jag vet inte riktigt, men det känns som vi har otroligt många lediga dagar på Hulebäck. Åter igen har vi en härlig resursdag, och ska dessutom på teater imorgon! Så idag har jag inte gjort så mycket... ätit två frukostar, försökt gå ut och springa då jag tog med Nessie, men vilket blev en lite katastrof.. Jag ska tipsa de som ska köpa hund snart, eller någon gång i livet, köp ingen jakthund! Om det inte är så att du faktiskt behöver den för att du ska använda den som jakthund, då funkar det väl. Men iaf, Nessie var som hon alltid varit helt galen.. speciellt nu när hon löper, då är hon värre än ett litet barn som inte får som den vill. Så fort vi står still så gnäller hon som bara den! Sen drar hon och vill springa men kan man förstå för hon inte har varit lös på ett tag.. Men ja, det blev inte så mycket springande. Men det räckte med min motion som jag fick när jag cyklade hem. Då jag dessutom höll på att döda en chicuahua, men det gick bra!

Nu sitter jag vid mammas nya dator, nämligen en bärbar Packard Bell. Äntligen får man väl säga! Jag håller på att göra mat till min bror som inte klarar av att koka pasta eller bulgur själv. Sen läste jag precis Fridas blogg och ska nog ta och baka lite kladdkaka!

/em.


Nothing you can...

Det är verkligen segt på tisdagsmorgonar, jag vill verkligen inte åka till praktiken. Det känns inte alls lockande, även om det är skoj. Jag vill ha praktik på torsdagar igen. Ge mig! Men började lite i butiken idag, sedan ner till lagret med Nathalie. Eftersom jag är praktikant fick ju jag gå och slänga kartonger. Det gick ju bra, haha, fattade inte riktigt hur man skulle göra och fastnade med nyckeln i dörren.. Men till slut så, när jag fick hjälp! Resten av dagen var lite både uppe och nere, skön dag faktiskt. Jag åt självklart lunch med pappa också, och har nu fixat 310 kr till i riskkapital. Sen köpte jag ju ett usp-minne som pappa fick så jag äntligen kan få de efterlängtade bilderna från Hawaii. Ja, dom är lite sega, men inte riktigt lika vana med datorer som vi är!

Men nu ska jag egentligen plugga, men orkar inte riktigt. Men har kollat klart allt på datan, nästan, och lyssnar för tillfället på Akon - Sexy Bitch. Så snart så!
/em.


Mässa.

Idag har jag och Frida haft en jättejobbig dag.. ja, vi stod ju på gymnasiemässan i 3 timmar. Det var inte så jättepåfrestande, även om det var lite jobbigt att stå upp hela tiden. Jag kan ju påpeka att det inte är många som vill gå handel. Men efter ett 3 timmars pass då vi skulle se positiva ut, så tog vi en sväng på stan och satte oss till sist i solen och drack någon slags kaffe! Underbart skönt väder, själv gick man ju utan jacka.

Efter den turen, avslutade jag dagen med att fixa mitt rum. Vilket har sätt hemskt ut hela sommaren eftersom de har fixat min balkong. Så nu är det lika mysig som innan, med någon konstig blandning av en "mintgrön", rosa och röda. Så det ska vara helt enkelt! Det är finare än vad det låter. Måste ju även påpeka att jag har en "ny" dator, min kraschade ju i helgen. Vilket innebar att min snälle bror fixade en som är lika dålig och gammal, men med svart snyggt "fodral", plus att den är mindre. Sen ska jag ju lyckas byta bort skärmen också, jobbar på det kan man ju säga!

Jag har ju även kommit på, att för exakt ett år sedan låg jag på Pride of America och pressade på 13de däck, hade även tagit en liten shoppingrunda i Maui där båten lagt till. Jag såg iaf ut som en kräfta när vi skulle fira min pappas 50-årsdag på kvällen! Men härligt var, de tre härligaste veckorna i mitt liv.

Bilden är inte från samma dag. Men kan ju även påpeka att min Juciypåse finns nu även i Sverige.
 

/em.


That tonight is gonna be a good night.

Det blev en riktigt lyckad roadtrip måste jag säga! Första stoppet var ju statoil där vi skulle tanka, det gick super det med, haha. Nästa blev Donken, fast inte McDriven för Emelie ville ju inte prata i lådan.. Äntligen, var vi framme i Ullared, med hälp av mig som kunde vägen. Ja, jag hade väl gått över min budget redan efter 5 minuter. Men så kan det gå ibland! Måste ju faktigt säga att jag hittade mer än vad jag trodde.. speciellt en jättemysig kofta på American Eagle, vilken jag hade tänkt köpa när jag var på Hawaii förra året. Jag hittade dessutom en supersöt morgonrock, så nu ser jag och Frida likadana ut när vi vaknar på morgonen! Hemvägen gick också den bra, lite energidricka och godis gjorde den!

Måste även säga att det går framåt för vårat UFföretag! Vi har nu en rådgivare, Jan, Saras pappa! Haha! Vilket innebär att vi har registrerat oss och vi ska snart till banken för att öppna ett konto.

/em.


RSS 2.0