Sommarlov.

Snart åker jag och marcus till Långasand, där jag ska bada i havet!! Det blir även ett stopp på Ullared påväg dit! Det gillar vi. Billigt, och bra ;) Shoppa loss bland hästsakerna, och annat roligt.. typ lotion och sånt! Men vet dock inte när vi kommer hem... kanske onsdag-torsdag!?

Bye, bye. /em.

Weeding.

Det har varit en lyckad helg! Utgång med söta tjejerna Rebecka, Susanna & Hanna, sedan även Anna och Pia! :D Först bryggeriet och därefter blvd. Otroligt skoj! Trots pain i mina fötter, bandagen på fortfarande, haha. Sedan var bröllopet jättefint och skoj! Det gick ju även i mina favoritfärger vit, svart och rosa! Josefine hade också en otroligt fin klänning. När de äldre sedan gått och middagen var avklarad blev det dansgolv och DJ, plus gratis ännu mer att dricka. Lätt det roligaste bröllop jag varit på! haha.


Min kusin Mattias och Josefin!

Nu ska jag kolla på film!
/em.

One day.



/em.

2 days to go.

Igår fick jag mina saker från Nelly! Den vita klänningen var underbart söt! Egentligen perfekt studentklänningen, men nej jag klarar inte av att vänta så länge på att inte använda den!! Den svarta var också jättesöt, kan verkligen tänka mig Blair i Gossip Girl i den klänningen. Jag funderar däremot om man kan ha den på bröllopet på lördag, fast den kanske skulle passat bäst på en bregravning?! Men den vita på fredag. Och på fredag får jag min lön!! Det ska bli loveli, sedan får jag mitt sommarlov/semester på fredag. Jag har då jobbat i 6 veckor och börjar skolan om 3 veckor. Är det inte meningen att man ska ha 10 veckors sommarlov?! Lite irreterande faktiskt.


Här är den vita, tycker däremot den ser bättre ut på mig ;) haha!

/em.

Loveli.

Nu är det tillbaka till en sista jobbvecka, sista efter 6 veckor! Otroligt skönt, endast fyra dagar kvar. Speciellt med tanke på vad jag gjort i helgen, sovit, bio, sovit, festat lite... sovit! Jag sov till och med i fredags när jag kom hem från jobbet, i två timmar!

Nu är det dock fyra veckor kvar tills skolan börjar! Men till helgen blir det antagligen utgång med de underbaraste tjejerna och sedan bröllop! Plus att jag kommer ha snyggast klänning på mig! Inom några dagar kommer nämligen mina kläder från Nelly!

Men nu ska jag gå och ta en macka tror jag och gosa med hundarna! Det finns nu faktiskt två hundar här nu!!
/em.

Tipp Topp.

Nu har jag hittat massa kläder som jag ska köpa! Jag längtar verkligen till nästa fredag eller någon dag där, då jag får min första lön! Vem kommer ha dom sötaste klänningarna?!

Men nu ska jag typ sova! Supertrött, måste ju vara lite på topp till imorgon. ;) Och nej, Johanna jag tänker inte säga vad det är. Men nu kommer att älska det/den.
/em.


Mycket bra.

Äntligen har jag köpt springskor, eller ja det var i lördags. Grå och rosa, jättefina! Jag har självklart använt dom också. Vilket är resultatet av träningsverk i två dagar.. Men det är bra, springa ännu mer snart.. när jag orkar, typ på helgen!
Jag har verkligen börjat fundera på vad jag ska köpa när jag får lön! Vilket är jätteskoj, men lite svårt. Idag köpte jag däremot en rosa blus från H&M, 149 kr! Det är därför det är bra att vara tjej, man kan få jättefina kläder billigt! Otroligt bra.

Något annat jag dessutom bestämt är vad jag ska köpa till min syster i födelsedagspresent, om hon börjar plugga i Norrköping! Det är nog den bästa presenten jag någonsin gett bort, ja om det blir så!

Föresten Linnéa B om du läser detta så, gå till Condeco vid kungsport.. du kommer se något du gillat i högstadiet! M.B. ;)
/em.

Hawaii & San Fransisco.

Nu laddar jag upp lite bilder från Hawaii och San Fransisco, passar väl bra så här på sommaren? Speciellt då det är så jättehärligt väder som man kan njuta av!


Jag & min syster på Pearl Harbor, lika?!


Hela familjen i Honolulu, på väg till Kryssningen.


Hawaii's tvillingtorn ;P


På båten, det var lite långt upp...




Ford Mustang GT
En sån här vill jag ha, så det så!


På pappas födelsedag, i Pink Champane Bar på båten.


Sista bilden från Hawaii fick bli på en ko, som vi såg på väg till Hana.


San Fransisco


Massa backar!


Golden Gate, sjävklart var det dimmigt den dagen!


Dagens bild får avslutas av massa sjölejon som låg i Pier 39!

/em.

16,25

Eirk Hassle - Hurtful går på repeat på youtube nu... Jag börjar verkligen tröttna på låten nu, men har ingen ork att komma på någon annan att lyssna på! Sedan vill jag heller inte sitta här tyst. Men jag ska inte sitta här länge, för ska snart åka till Allum för att möta älskling och kolla på springskor till mig. Jag kände att jag behövde lite hjälp där! Jag känner mig faktiskt riktigt pepp på att gå ut att spring så då måste man ju passa på att köpa skor, eftersom allt blir så himla mycket roligare då!

bye bye, /em.

Wish me luck.

Nu ska jag snart åka in till stan! Funderar på att köpa springskor idag, orkar nämligen inte vänta tills jag får lön. Speciellt eftersom jag vill ut och spring imorgon! Men får se hur det blir... nu ska jag iaf åka till stan med otroligt fula naglar men väldigt sött hår, som dock kommer vara förstört så fort jag går ut.

/em.


Ponnysar.

Jag är himla sugen på att ha en egen liten pålle just nu. Undra när jag egentligen kommer skaffa det!? Det lär ju ta ett tag iaf.. tyvärr! Kollade lite idag ifrån ett stall, orkar egentligen inte kolla så mycket.. men dessa var söt iaf. Alla är även bra.. sista är efter Quite easy så den kommer inte Sara gilla ;)


Juventus Valack f 2005, 170 cm, e Akribori - Amiral. Favorit!!!


Clapton valack f 2003, 170 cm, e Uskudar des malais- National Zenith xx.


Copy Cat Sto f 2004, 168 cm, e Quite Easy - Rebel Z.

/em.


Tosdag.

Jag vill shoppa! vill ha slutet av månaden nu!! Inte för att jag kommer kunna shoppa så mycket men ändå.. Jag kollade runt lite idag.. hittade en del alltså! Usch, vad jobbigt! Vill bland annat ha denna kavajen som man kan beställa på bubbleroom, otroligt söt!



Men nu ska jag göra mig i ordning för att sova, då jag ska vara duktig idag. Men ska kolla på CSI först med ;)
/em.


I'm still standing.

Klockan är nu efter tio och jag vill sova.. men är dock hur pigg som helst. Vaknade inatt av världens oväder, det lät som blixten slog ner precis utanför huset. Fast vad vet jag, haha! Annars händer det inte så mycket mer för mig... tyvärr. Förutom att jag haft ont i huvudet hela dagen idag, vaknade med det!! Haha, intressant. Älskling har fått sålt sin bil idag med, antagligen typ. Men nu ska jag typ sova.. om en stund. Jag kommer iaf vara trött imorgon!

Nej Sara, du får jobba själv! ;) Men är schäfrar och terverenser i samma grupp på tävlingar?! :) haha
/em.


Bom, bom, bom.

Är jag inte grym?! Precis övningskört med mamma, vilket jag gjorde igår med! Körde från Björkekärr till Sävedalen och sen förbi Allum, till Jonsered och motorvägen tillbaka! Vilket betyder att jag kört på stor väg med trafikljus och motorväg, 90 km/h. Det känns som att det går lite framåt nu! Även om jag var lite nervös för vissa vägar, haha.

Ja, men nu ska jag gå och lägga mig. Så att jag är pigg imorgon när jag ska jobba. Jag har nu 1,5 eller 2,5 vecka kvar.. jag ska, om jag får jobba en extra vecka. Eftersom jag älskar att tjäna pengar! Och för att tjäna pengar måste man jobba för dom, så enkelt är det.



God natt! /em.

So sick.

Jag förstår inte varför allt ska vara så jobbigt. Jag är inte alls pepp på vissa människor. Speciellt eftersom vi är i en ålder där det kan skilja otroligt mycket på hur man uppför sig, alltså mognat. Något jag ser som helt självklart.. att man kan bete sig som en vuxen människa. Man ska kunna visa respekt och uppföra sig på ett moget och vuxet sätt. Ens handlingar och beteende ska man kunna kontrollera på ett bra sätt.

Detta är dock något som många inte förstått än. Vilket jag ser som otroligt jobbigt. Nej, självklart ska man inte behöva vara vuxen men man ska kunna uppföra sig moget!

/em.

You don't know what you got till you're missing it a lot.

Idag känner jag mig himla duktigt och väldigt lat på samma gång. Jag har absolut inte gjort någonting idag, vilket känns jävligt piss med tanke på det braiga vädret. Men vad gör man?! Jag får hoppas på fler soliga dagar de närmaste helgerna! Och förhoppningsvis en sista minuten. Men inte för att vara för överbelåten, så känns en sak väldigt bra nu.

I used to laugh it off
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I'd just stay the same


/em.

2 juli.

Jobb, jobb som vanligt. Och för himla varmt är det! Men jag ska inte klaga, jag har ett jobb i alla fall. Jag åt ju även lunch med pappa och min syster idag, fick glass efter ;) Eftersom min syster var nyfiken på var jag jobbar så följde hon med upp till köket. Ungefär kommentar; - "Usch, vad äckligt!!" - "Detta är ett rent kök..." Ja, som sagt man blir härdad! Haha.

Men efter en hel dag, med massa smuts, rengöringsmedel och svett så blev det en snabb dusch på jobbet och så kände man sig mycket, mycket bättre!! Lite shopping med Titti blev det. Hon hittade det jag ville ha.. skor! Men nu har jag faktiskt beställt sandaler från Vagabond på Internet, mörkbruna. Fast ett par short kan aldrig vara fel heller.. och en fika!

Läggdags nu, vilket är alldeles för sent!
/em.

The more I had to change I'd just stay the same.

Sitter just nu hos älskling, med en fläkt rakt mot ansiktet och lyssnar på Erik Hassle, hur varmt kan det bli... Varför är inte Sverige lika bra på ac som Usa? Där är dom ju till och med så duktiga att man blir förkyld för att det så stora skillnader ute och inne! ;) Men älskling kommer snart med glass! Tur att jag jobbar och förbränner himla mycket, för annars hade jag varit väldigt tjock just nu. Med tanke på mina stora luncher och massa glass på eftermiddagarna. Men imorgon blir det favoritmat med pappa och syster.

Idag hade verkligen varit en perfekt dag för mig att rida.. jobbigt nog kan jag inte det just nu. Så jag har istället inte gjort någonting. Förutom att funderat! (I used to never take the blame.) Men imorgon blir det stan, hoppas jag på! Speciellt eftersom jag måste köpa mina skor jag vill ha, men som ändå inte kommer finnas... vilket gör att jag måste beställa dom!

Men nu ska jag snart äta glass och sedan ta en liten simtur med min syster!
/em.

RSS 2.0