Your Own Way UF.

Jag har nu precis skickat det sista mailet till vår rådgivare vi hade under vårt UF-år. Konstigt det känns. Vad fan ska man göra nu då? Nej jag saknar inte skola eller klassen, men saknar vårt företag och den bästa gruppen ever. Lite bilder ifrån vårt år, eller ja två stycken för det var dom enda som jag laddat upp tidigare här.

T.ex. vår otroligt snygga monter på mässan, haha, you wish!

/em.

lööööööveli.

Nä, nu fick jag lust att skriva lite, det var faktiskt 3 dagar och 6 timmar sedan! Det har varit en underbar midsommar, och ikväll med har varit skoj! :D Pics kommer snart! Möhö, imorgon är det jobba igen, så nu sova så att man hinner sova lite innan solen kommer fram idag?!

/em.

Bebis./em.

veckan.

Trött och sjuk... underbart! Jobbat i en vecka nu, hållt igång ordentligt! Uppe innan 6 och hemma hos marcus tidigast halv 10 varje dag förutom idag! Nu ligger jag dock hemma och typ kollapsat, det är inte bra att slappna av.. då blir man sjuk istället! Men idag ska jag få sova ut, när jag nu ska gå och lägga mig.. snart när jag skrivit klart här! :)
Jag har ju passat lila J ganska mycket i veckan! Sedan varit i stallet. Dock inte ridit!
Men ja nu ska jag sova. Imorgon blir det hem till Sara på hennes mottagning, eller i princip fira med gamla högstadiekompisarna alla tillsammans, att vi äntligen har tagit studenten! :D
/em.

21,12.

Nu har jobbet börjat! 9 veckor framåt. Det är en bra början iaf. Passade även J idag, imorgon med. Och jag har inte varit såhär pigg på länge! Det ser väldigt ljust ut! Snart kommer träningen in i bilden också. Jag har lust att gå ut och springa nu! Jag vet säkert hur sommaren ser ut, men hur fan kommer hösten bli?! Jag har ju en önskan, hm..

/em.


Today.

Shoppat :D
Väskan ifrån Fiorelli, nedsatt pris på Accent 299:-
Linne ifrån Zara, 249:-
/em.

Prinsen.

Tog lite bilder med min nya kamera när jag red Prinsen! :)
/em.

bildbomb.

Några bilder ifrån yesterday!!!
/em.

7 juni 2010.

Usch usch! Igår kväll/natt blev jag så himla sjuk! Feber och massa skit i halsen, och studenten närmar sig. Så himla typist! Så nu försöker jag bli frisk och fixa allt inför onsdag!
Något positivt Sunshine ska ridas in snart och då ska jag hjälpa till där :) Men eftersom jag vill rida, blir det hårdträning på Prinsen onsdag-söndag, de dagar jag kan ;) 6 årig brun andalusiervalack! Hårdträning och hårdträning blir det nog inte, men det ska bli skoj att rida honom :)
/em.

Vi är då älgen Apa. Fre<3

Dagen efter balen! Och allas studenter i princip, som man missat också! Förutom Linnea och Hannas utspring :) Men nu är det inte långt kvar!!!!
Här kommer de första bilderna ifrån balen iaf!
/em.

Keep on walking.

Liseberg i kväll, perfekta vädret! Och det blir ju bara ännu bättre när Salem Al-Fakir spelar. Grymt bra är han!
Sedan vann man ju självklart stjärnvinst, kexchoklad! Mums mums!/em.


1 juni 2010.

Idag är det bara en månad kvar tills vi flyttar. Bara 8 dagar kvar tills studenten. 4 dagar kvar till balen. och idag gick jag på min första student. Härligt härligt! Underbart väder är det också.
NU: Liseberg!
/em.

RSS 2.0