Swing, swing.

Nu sätter jag på min emo-musik och deppar..
/em.

...

Just nu är jag inte alls på humör... Får otrolig panik över att jag inte har några pengar. Men jag måste på något sätt köpa min vinterjacka nu, så inte mycket som jag ska göra av med imorgon när vi ska till Ullared. Sedan blir det att leta skor till vintern nästa månad! Men hoppas jag inte bara hittar massa skit i Ullared.. fast jag vad ska man förvänta sig? Men ett måste är en morgonrock, men jag vill ju ha en mysig vilket jag inte hittat hittils.. Men vi får väl se. Det ska blir skoj iaf! Kanske läskigt med, vi vet ju inte riktigt om Emelie verkligen är så bra på att köra än! ;) haha

Men det enda jag önskar mig i julklapp är pengar så jag kan köpa en dator!
/em.


She's is nothing like...

Jag ville verkligen inte gå till skolan i morse, inte heller kom jag upp så att jag hann springa. Men träffade Pussen på Espresso House innan. Men idag har jag bara kollat på mitt nya favoritprogram Taking The Stage! Det går på Mtv, men dom ligger på hemsidan redan. Asbra, kan ju vara så att jag också vill kunna ha estetiska kunskaper! Men nej tyvärr jag fick ju min pappas talang inom det området! vilket verkligen inte uppskattas.. men jaja.

Jag sprang även in i accessorize på väg hem. Köpte mitt efterlängtade "diadem" och ett par jättesöta örhängen. Så nu är jag glad! Men snart börjar idol!
/em.


I got a feeling.

Haha, Susanna du ville ju ha bilder från i lördags. Här kommer de!









hihi.
/em.


Det här är mitt liv.



Äntligen Fredag! Inte för att vi har så jobbig veckor, men man blir trött ändå! Speciellt när man tillbringar hela resursdagen i stallet, och inte äter på hela dagen. Men annars var det skoj, Susanna hade med Hedvig som fick låna travaren Moe. Det tyckte jag var otroligt bra, för Susanna kunde köra i vilken fart hon ville, Moe travar och jag galopperar bakom! Vilket leder till en jättefin och mysig Rockis. Men allt kan ju inte gå bra, inte går det att galoppera mot stallet, då blir det korsgalopp och om man tar i tyglarna så tvärstannar han och står och hoppar upp och ner! Superfint!

Men ja, bra dag i skolan. Vi tog ju även skolkort, men det gick väl inte så bra, men inte för att man är ovan när det gäller skolkorten. Efter skolan blev det en otroligt lång fika på Espresso House och en liten tur i stan. Annars händer definitivt inte mycket ikväll.. men inget man kan klaga över, otroligt skönt! För imorgon blir det annat!

Jag får ju inte glömma att säga Grattis till Emelie som fått sitt körkort idag! Så nästa vecka blir det antagligen en lite roadtrip, haha! Längtar verkligen till när man själv är där, fast det tar väl ett tag till. Det blir ju lite så när man måste betala själv.. usch!

/em.


Onsdag.

Äntligen en tills onsdag är över! Men dom börjar verkligen bli roligare eftersom vi börjar komma igång med UF. Vi har faktiskt hunnit med massa idag, även utsätt alla ansvarsområden typ. Jag blev ju inte vd men marknadsföring och webbansvarig. Men två otroligt roliga områden, så det blir nog bra. Sen dom som vill får gärna köpa riskkapital!?

Sedan blev det en lite fika med Frida på espresso house efter. Haha, det var riktigt trevligt! Tog även en liten sväng in i några butiker och kollade lite. Ja, pengarna räcker ju inte riktigt till kan man ju säga! Väldigt jobbigt tycker jag, hade varit skönt med ett litet litet jobb. :)

Imorgon blir det plugga och rida, för det är resursdag.
/Em.


19.

Bara för att det är 19 månader idag ska jag lägga upp en bild på älskling, haha! Den är inte den nyaste men inte för gammal heller, iaf två år.


Jag älskar dig.
/em.


Congratz.

Idag var det praktik igen, vilket fortfarande är otroligt jobbigt på tisdagar enda tills man börjar kl 10. Men idag kom Frida kl 10.30, för hon hade ju redan slutat, eller typ knappt börjat. Själv hade man ju några timmar kvar... Fast det gick bra ändå, man märke verkligen att det är löning och allt sånt snart. Men det missar man ju, då vi inte ska ha praktik nästa vecka. Vi ska lyssna på föreläsningar om döden istället, eller något sånt!

Måste ju säga grattis med, till mamma och Emma! :)

Nu ska jag egentligen göra LAS-uppgiften och plugga engelskaglosor men kollar hellre på the mentalist! Vi får ju se hur det blir...
/em.


Loveli.

Någon data jag fastnar vid är ju min egna! Men som tur är sitter jag inte där så ofta. Fast jag har ännu inte börjat med läxan, men orkar inte riktigt. Kollar på gamla bilder istället, vilket jag riktigt saknar när jag sitter vid andra datorer. Jobbigt att inte ha tillgång till mina bilder. Speciellt kollar jag på gamla fina hästbilder, haha. Då eftersom Lilla Freja inte finns längre, definitiv favorithäst, otrolig att hoppa. Dock har jag ju ingen snygg bild på när jag hoppar henne, haha!

Därför blev det istället en på Susanna och Freja. Ja nu kommer säkert hon bli jättesur men det är meningen att man ska kolla på hästen! :)



Sen måste jag väl säga, den enda bilden som jag kan lägga upp på mig själv när jag hoppar.
Vilket är första och sista gången jag tävlade Ville. Båda två är/var superduktiga hopphästar!



Och eftersom det är Saras födelsedag idag så måste jag ju lägga upp en bild på henne också! Äntligen har hon blivit lika stor som oss andra, det vill säga om man inte räknar med Susanna ;) Haha, men nu börjar ju nedräkningen för henne också, på riktigt! Men för att Sara aldrig vill vara med på bilder, eller iaf inte när vi gick i högstadiet så hittade jag denna snygga bilden! Grattis! ;D



/em.


Sjukt.

Efter en härlig dag i "skolan", vilket innebar 3 timmar UF Kick-off, lunch i stan och sedan engelska i två timmar, vilket vi där fortsatte kolla på film. Något man uppskattar, faktiskt. Men dagen fortsatte med Håkan på Liseberg, tycker dock inte det är samma stämning som det har varit innan, men men!

Sedan blev det ju street race också, haha! Men det gick ju jävla bra, oturskväll kan man ju säga. Jag undrar om hur Sverige ska hantera sånna här grejer, för vuxna var dom ju inte! Det är iaf något som måste göras något åt nu!! Det är ju helt sjukt att man kan göra något sånt. Till den nivån är jag definitivt r*t, tyvärr. Ja, mitt i allt, tur att vi inte gick en minut tidigare eftersom vi kom precis när dom åkte därifrån. Men så kan man ju inte tänka.
http://www.gt.se/nyheter/1.1712326/mopedister-knivskar-tre-unga-man
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=518422

/em.


Torsdag.

Skön dag i skolan idag. Hade även idrott, ja jag måste till vårdcentralen med min fot!!! Men sen ja, jag red Rocket. Skrittade bara för att han fick massage igår :) Det gick bra, tills jag kom tillbaka till stallplanen. Jag kan ju säga att jag och dressyrläder inte går ihop. Ja, underskänkeln, ryttarens säkerhetsbälte.. eller hur låter det? Den kan man ju säga att jag inte använder då, sen kunde det ju varit enklare om man inte haft en häst som älskar att bli rädd för saker och vända om helt! Fy, säger jag! Sen kunde man ju inte vald något mjukare underlag heller, för det var ju det som var grejen, så nu har jag två skrapsår!

Men nu ska jag fortsätta kolla på Criminal Minds
/em.


Ain't gonna be me.

Äntligen "hemma" efter en lång dag i skolan, 8-16. Det har verkligen inte varit skoj, jag har tydligen helt glömt hur det är att gå en sån skoldag, speciellt när man har varit hungrig exakt hela tiden! Men vi har i alla fall börjat med UF nu. Det känns på något sätt.. rätt omöjligt! Jag tycker att det har varit bra hittils, när vi bara har haft lite småläxor i alla Mariämnen.



Ja, men nu ska jag äta och sen kanske springa, igen!
/em.


22.04

Praktik idag igen, måste säga att det var inte den roligaste dagen. Gick runt där och bara fick mer ont i bena.. Inte mycket att göra, så tiden gick ju inte precis snabbt. Men ja, det finns ju dom dagarna med! Jag åt lunch med pappa, och fick rikskuponger. Det gillar vi! Äntligen har jag även varit duktig och varit ute och sprungit. Tänkt göra det i fredags, igår och i morse. Men nej, inte orkat gå upp. Vilket gör att man får springa på eftermiddagen istället. Det gick däremot förvånadsfullt bra! Förutom min himla fot, som man inte egentligen kan springa på..

Men nu ska jag duscha och sen sova! Jag börjar ju 8 imorgon...
/em.


Happy B-day!



Grattis till bästaste idag, som fyller 20 år! :)
Jag älskar dig!

/em.

it doesn't even help to try.

Varför blir jag bara besviken hela tiden?
Jag förväntar mig det som jag vet att jag skulle gjort själv mot de.
Men tydligen var det för mycket.


you have seen most of it all.

Idag blev det stan med Frida! älskling fyller ju år imorgon, så köpte present. Jag har även kanske hittat min vinterjacka, då jag har kommit på att jag måste ha en varm, eller vill ha en varm. Hittade även lite naglack, behövdes.

Sedan måste jag ju säga att det var skoj på Supercross & Freestyle, haha! Man känner faktiskt för att testa, för det ser väldigt roligt ut. Men ja, så skoj är det ju faktiskt inte. Precis som i alla sporter så är det ju roligast när det händer något, som t.ex. när dom ramlar, någon man inte får missa! Det roligaste var nog när en flög ut på läktaren, haha! Men jag tror det gck bra för honom, han hoppade över staketet igen och upp på crossen!


Denna jackan från Everest vill jag ha, ville ha den förra året med! Inte alls så dyr, det gillar jag.

Men nu ska jag nog göra svenskan..
/em.


.

Fy fan.

Too close for comfort.

Enkel och bra dag i skolan. Eftersom jag och Frida är så duktiga fick vi gå tidigare också, så vi tog en fika i stan och satte oss i solen! Underbart! Jag måste säga att jag vet inte vad jag skulle göra utan henne i klassen!? Sen var jag tillräckligt duktig och gick till skolsköterskan med min fot, hon sa att jag skulle gå till min vårdcentral för hon visste inte vad det var. Så nu ska jag "bara" göra det med, och ungefär 4 sådana saker till som jag aldrig gör. Men ja, även min idrottslärare säger att jag måste gå dit med en gång, för annars kan jag inte springa och då får jag dåligt betyg på mina konditionsveckor framöver.. Förra veckan kändes det som hela tån bröts när jag sprang till bussen! Sen ska jag väl påpeka att jag haft så sen 8-9an, riktigt mumsigt!


Men nu sitter jag och kollar på kläder... Några saker jag måste köpa i höst är:
- Svarta pump, nya jeans (mina favoriter är båda nu sönder!)
- Vinterjacka (om jag hittar någon)
- En kofta, svart rak, lång och tun.
Sedan hade det även varit bra med ett par nya stövlar, det vill säga om jag hittar några snygga för inte så mycket, då jag ska bli ekonomisk! Haha, lycka till!

Ikväll blir det däremot supercross och freestyle med Marcusx2, brorsan och pojkvänen! Haha!
/em.


Torsdag.

Snart är det helg igen.. måste verkligen säga att vi har så himla bra schema att det är så enkelt att gå i skolan! Idag gick jag halv 10 till halv 2, imorgon halv 11 till kl 2, fast det är i för sig för att vi inte har någon engelska imorgon.

Idag har jag däremot gjort klart min TV-serie affisch på Gossip Girl. Måste säga att den blev väldigt snygg, nöjd kan man nog säga! Sen sprang jag ju konditionstest på idrotten, jag kom till 6:3. Ja, jag skyller på att jag är förkyld, vilket jag är. Men sen kan man nog skylla på dålig kondition, något mycket! Så imorgon blir det ut och springa. Och på lördag en ordentligt pass med Rocket, tack!

Men nu ska jag fortsätta på braiga criminal minds! Måste även säga att "IdolKalle" var otroligt grym!
/em.


Söndag.

Idag red jag min första träning på Rockis. Min första träning på 1,5 år! Jag kan definitivt säga att det behövdes. Så känns lite bättre nu, han börjar faktiskt bli riktigt fin. Snart kommer hoppningen också, efterlängtad kan man säga! Ska försöka börja lite smått med bommar nästa vecka.

Efter träningen tog jag mig en lååååång pratsund med bästaste människan som äntligen har kommit hem! Sussisen is back. <3

Någon som har något förslag på vad man kan skriva i en argumenternade text?!

/em.


:)

Äntligen, har jag köpt den. Den lila tritoniklockan, otroligt snygg.



/em.


..

Jag är sjuk!

/em.


RSS 2.0