Bye, bye brumbrum.

Idag har vi äntligen gjort det! Tagit sprutan, vilket inte alls gjorde så ont som jag trodde. Det gjorde bara ont när hon stack in den. Men nu har jag tyvärr så himla ont i huvudet! Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! Sen har ju Älskling fått sålt sin bil idag... så nu är den booorta.



Men nu ska jag fortsätta kolla på Ullared! ;)
/em.


Söndag.

Jag är bäst på att ramla av, haha! Fast denna gången var det Bajkal.. jag tror vi har underskattat den ponnyn! Arab, d-ponny, född 1983, hur mycket har man kvar då egentligen?! Han blir "rädd" för en cross, och satte av. När jag tänkte att det skulle gå bra, och ska stoppa honom, men lite stöd av hans hals.. ja då börjar han att bocka istället, och jag som redan var på sidan lyckades inte hålla mig kvar, haha!

/em.


Practice makes perfect.

Nu åker jag till stallet och tar hand om Rocket & Bajkal, myysss!

/em.


Now that, that don't kill me, can only make me stronger.

Trött, trött, trött. Jag har varit i stallet i princip hela dagen, vilket tar på en lite. Det är supermysigt och roligt i början, vilket får mig att ångra mig lite.. men det försvinner efter ett tag när det bara blir jobbigt. Det känns som att göra ett litet "uppehåll". Dagen fortsatte ju så klart med Stockholm Horse Show, någon som vill gå med på Göteborg Horse Show?! Gärna lördag.

/em.


The class.



/em.

Great!

Jag gick upp 2,5 timma innan jag skulle åka. Ändå lyckades jag vara så långsam att jag fick stressa som en galning. Vände min väska ut-o-in, slängde i alla saker jag skulle ha med, satte upp en konstig tofs och sprang till bussen med tre minuters marginal. Endast för att inte missa min lunch med Titti på Espresso House. Vi begav oss sedan till skolan för två timmars engelska B-lektion. Vi läste, kollade på en film och gjorde grammatik. Great!

Nu är det däremot bestämt, jag har bara Rocket i en månad till! Sedan blir det gym och Storås(?). Jag måste satsa mer på min träning, för mig och för ridningen. Därför blir det hårdträning på gym och typ en dressyr eller hoppträning i månaden. På så sätt får jag ut någonting av det iaf!

Men nu vill mamma ha datan!
/em.


Finally.

Nu är jag klar med uppgiften tills imorgon, "Från säljare till konsult". Jag är trött och vill sova! GOD NATT! /em.


Me, myself & I.

Jag gillar faktiskt att jag läser det jag gör, vi har ju verkligen ingenting att göra! Idag var jag i skolan 4 timmar. Den började med UF, idrott och svenska. Friskis och Svettis, ja... jag borde ju köra lite mer sit-ups. Imorgon kommer jag ju inte resa på mig, plus att jag har träningsverk från igår. Jag var ju med Pussen i stallet och fick rida Zodiac lite, det var skoj! Jag har bestämt mig nu, men det får ni inte veta om än, hihi!

Denna dagen avslutas av en sväng på Frölunda Torg med mamma och syster. Jag har nu hittat TVÅ klänningar från Paris, Kate & I som jag bara måste ha! Men dom får vi vänta lite med. Nu ligger jag i min säng med datan och TV:n, är himla trött och varm för jag har typ 10 tända ljus och två täcken över mig! Skönt att jag börjar kl 2 imorgon!



/em.


Confused.

Definitivt förvirrad just nu! Jag förstår verkligen INGENTING! Hm, Ja, vi får väl se.

Praktik idag! Löning imorgon så massa att göra. Vilket gör att jag är trött nu, så är hos älskling nu för att få lite lugn och ro, hihi. Men annars är det bara att fortsätta plugga. Någon slags redovisning imorgon, så måste öva. Tänkte även ta en liten promenad sen tror jag, om jag hinner!

/em.


Success!

Haha, nu har jag äntligen lagt in bilderna från Pussen's födelsedag! På väg in till Sticky, och vem är inte bäst!? Jo, den som fick henne att erkänna sitt sanna jag. Ja, dom som inte var med.. så låter vi bilden tala för sig själv! :) Och jag låter dagen avslutas med detta.



/em.


Check!

Nu har jag skrivit klart mystery shopping och bokrecensionen som ska vara inne på onsdag. Underbart är det! Det är bara "redovisningen" till boken kvar. Kanske ska kommentera att vi hade redovisning idag, om Håkan Hellström. Då vi var tvungna att läsa upp två dikter vi skrivit själva också! Men ja, det gick ju bra med våran lilla grupp, som till slut bara jag, Emelie, Titti och Frida! Skoldagen såg inte ut så mycket mer än det och en "UF-lektion" där jag började på vår snygga affisch till julmässan. Fast jag har i och för sig ändrat min studentmössa nu, till Em. Glansén istället. Men gud, jag kan inte bestämma mig!

Nu kommer snart älskling, 21 månader. Jag älskar dig <3
/em.


Ny vecka, nya tag.

Två timmar och fem minuter kvar tills jag börjar. Jag har redan tagit en liten promenad med Nessie och duschat. Borde göra mig redo för min redovisning, men orkar inte! Inte heller äta, finns verkligen inget gott. Innan älskade jag mackor, men inte längre... Konstigt är det, haha!



Men nu ska jag sminka mig!
/em.


22.28.

Äntligen har jag läst klart den! 456 sidor, antagligen den tjockaste bok jag läst.



Sen det blir ingen Mac, den nya ägaren ville ha massa pengar. Inte riktigt råd, över 1300 i månaden. Men på något sätt känns det som han kommer komma igen någon gång.
/em.


nästan som en tavla över rätt och fel.

Jag är inte riktigt klar än, men dikterna är i alla fall skrivna! Men om man gör allt annat istället för det man ska göra så är det inte så konstigt. Varit ute i regnet i en timma med Nessie, och kollat på senaste Gossip Girl avsnittet, imorgon kommer det ju ett nytt!



/em.


Ödet?!

Nu sitter jag i panik med min gmail öppen hela tiden. Uppdatera, uppdatera! Usch, vad jag vill.
Och här är han.


/em.


Give me!


/em.


Oh baby, your time is running out.

Idag var en ledig dag, tyvärr den sista för läraren kommer tillbaka nästa vecka! I två veckor har jag nästan inte haft några lektioner, då min lärare varit i USA. Så dagen började med att älskling pussar mig hej då, sen kommer Nessie och pussar mig god morgon, jättemysigt! Mr. and Mrs. Prytz tillbringar helgen i Stockholm, så vi/JAG tar hand om Nessie. Så idag har jag varit ut på två promenader med sötnosen! Jag har även hunnit läsa min bok så jag är på sida 422 nu, inte så långt kvar. Det blev även en liten sväng på stan med Titti, en mystery shopping-uppgift att göra. Klara efter ungefär 5 min, så då passade vi såklart på att ta Espresso House på vägen.

Men nu sitter jag här och 3 låtar går nonstop på min spotify, Tik tok - Ke$ha, Bulletproof - La Roux och Newport living - Cute is what we aim for. Jag väntar så klart på att få reda på vem som åker ur Idol ikväll! Jag vill att jag ska vara Reza, punkt slut!

Imorgon blir det stallet, även om jag inte har något att göra där. Rocket har skadat sig och ska få medicin! Usch, dumma hästar säger jag! Så det blir för mig och Nessie att följa med Susanna och Titti som sällskap. Men det ska bli kul ändå.

/em.


19.15.

Praktik idag, vilket börjar bli riktigt roligt nu! Det gillar vi. Ska snart lära mig kassan, nästa gång Klara är där, och inte alla är sjuk, som idag! Förutom att dom är lite elaka och försöker lura i mig att jag ska sluta en timma senare.. så går det bättre och bättre! =)

Men nu sitter jag hemma, med otroligt ont i fötterna och lyssnar på Tik tok - Ke$ha. Måste ju säga att vi beställde studentmössa igår! Tog den snyggaste såklart, men funderar på om det är värt att lägga 799 kr på en mössa man använder en gång? Jag får se när jag får mejlet! Idag är det annars vår 200-dagsparty på DEEP, dock ska man ju inte dit.. Men vi kör på de andra istället! ;)

/em.


Don't stop.




Dont stop, make it pop
DJ, blow my speakers up
Tonight, Imma fight
Til we see the sunlight
Tick tock, on the click
But the party dont stop
Woah-oh oh oh
Woah-oh oh oh


Nu blir der bara massamassa läsning. Jag har 456 - 255 sidor kvar av "Min far hade en dröm". läsningen och uppgiften ska vara klar på måndag om en vecka! Så nu blir det riktigt skoj. Men ikväll så.. då ska vi fira födelsedagsbarnet, Lukas! Haha!

/em.


Nobody puts baby in the corner.

Jag har precis kollat klart på det senaste Gossip Girl-avsnittet, nämligen avsnitt 9! Riktigt bra är de. Kan behövas efter en sån här jobbig dag. 9-4 har vi suttit i skolan framför samma data, affärsplanen ska skickas till lärarna och vår rådgivare för att läsas igenom. Så nu är det äntligen klart, bara fixas till på måndag!

Hur kan man sakna en lite katt så mycket?! Det underbaraste, Tarzan, är för himla söt. Igår morse kom han in och väckte mig, började krafsa på dörren och låta! Ja, han var hungrig, men han fick nöja sig med att jag öppnade dörren. Så söt som han är, så kom han och la sig bredvid mig! Jag älskar min katt <3

/em.


3 is the magic number.

Jag måste bara säga, tre otroligt underbara och viktiga personer, Susanna, Marcus och Christin. <3



Something whispers in my ear and says
That you are not alone
For I am here with you
Though you're far away
I am here to stay

But you are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
But you are not alone



/em.


Everybody is a let down, It just depends on how far down they can go.

Praktik idag, det börjar bli riktigt bra nu! Men nu sitter jag och försöker plugga, jag har iaf skrivit lite!

/em.


18.49

I never knew
I never knew that everything was falling through
That everyone I knew was waiting on a cue
To turn and run when all I needed was the truth
But that's how it's got to be
It's coming down to nothing more than apathy
I'd rather run the other way than stay and see
The smoke and who's still standing when it clears





/em.

Throw me around.



Just nu försöker jag skriva vår affärsplan. Men det går inte så jättebra, för jag har ingen aning hur jag ska börja... Eller på vilket sätt man ska skriva den kan man väl säga. Vi får väl se hur det blir!

Gårdagen var bra. Det var skoj! Fast nu känner jag mig sådär. Jag vill att klockan ska bli mer, så att Emma har pluggat klart. Eller ja, kanske vaknat i alla fall!?

Nu ska jag väl fortsätta försöka skriva om våran marknad..
/em.


Uppdatering.

Sängen är trasig och glassen slut! Nu drar vi!

/em & pussen.

jag vill med ha en hund.





/em.

KALLT.

Äntligen har jag börjat att pluggat, känner mig riktigt duktig. Tyvärr så sitter jag och fryser som en galning! Men man får väl stå ut för kan ändå inte plugga hemma för där stör alla bara hela tiden.

Men vi hade möte idag med vår rådgivare, haha, det behövdes lite kan man ju säga! Men nu är vi på gång igen. Och snart ska affärsplanen vara klar. Även vår lyrikfördjupning.. jag ska skriva om Håkan Hellström och har nu valt 3 låtar. Ska fortsätta skriva nu!

/em.


Haha.



Johanna ser du boken i början? ;)

/em.

Lifeless, hopeless.

Blev en liten sovmorgon i morse kan man ju säga. Men sen bar det av till skolan för att arbeta med UF. Äntligen har vi beställt, och imorgon ska vi träffa vår rådgivare också! Så nu går det bra, förutom att vi måste ha mer pengar! Så alla ska ha sålt riskkapital för 1500 kr.. så nu har ju iaf jag en del att göra. Snälla köp lite riskkapital! 10, 50, 100 eller 25 kr!?!

Men nu ska jag sova, så att jag kommer upp imorgon!
/em.


USCH!

Kom nästan precis "hem" från stallet. Riktigt jobbigt med praktik och sen stallet, så nu har jag allt mitt blod i fötterna?! Ja, Pain! Men det har varit en superbra dag, mysigt att rida barbacka på Rockis. Även om dom blev lite galna sen och jag trodde att det skulle bli katastrof av allt! Sova nu, ja tack!

/em.


Winter, Spring, Summer or Fall, All you have to do is call.

BÄÄÄÄÄÄÄSTA

Jag har precis suttit och letat efter denna bilden på min bilddagbok.. Det är verkligen mycket man glömmer av, saker man inte kommer ihåg även om tänker tillbaka. Vilket känns otroligt konstigt. 1an var verkligen lätt, inte konstigt att jag blev så bra kompis med Titti när vi bara sprang runt och lekte i skolan, något som verkligen saknas! Pratade lite med Oscar i torsdag, vilket jag kom på nu! Jag saknar dig, Titti.

Jag saknar även en "helt" annan person, eller jag vet inte riktigt om det är personen eller den grejen med personen jag saknar. Fast tyvärr det jag saknar där, vilket jag just nu inte ihåg vad det heter, finns för tillfället inte hos många kompisar... Men det är ju nog inte så konstigt. Det hade nog inte varit samma även om personen varit kvar.

/em.


RSS 2.0