Klänningarna.

Nu har jag äntligen hittat båda två!! :D Det kommer bli perfekt och det är inte alls långt kvar nu!
Nr 1, Bikbok 249:-
Nr 2, Nelly.se, köpte jag för ett tag sen!
/em.

summertimes.

Nu har jag varit ute och shoppat än del, hihi! Inte minst när det gäller bikinis!
Tre bikiniöverdelar, köpte även en svart underdel, måste köpa någon mer underdel.
Nr1. vit, H&m 49:50:- , Nr2. lila, H&m 129:-(?) nr3, Gina Tricot 79:-
Klänning ifrån Gina Tricot! Perfekt till sommaren, 299:-
detaljerade axelar, riktigt snyggt!
/em.

Movietime.

Är ni som mig och älskar Pirates of the Caribbean? Se Prince of Persia då!
Riktigt bra film! Med samma producent som Pirates, vem gillar inte hans sätt att göra äventyrsfilmer?! Plus att Jake Gyllenhaal gör ett bra jobb i filmen måste jag säga. Något som bör ses, om man gillar pirates då!
/em.

loveliiiiiii.

Jag älskar min kära bästa vän!

Susanna.


/em.

A cinderella story.

Härligt väder idag! Så jag och älskling har försökt vara ute så mycket som möjligt! Måste ju få lite färg inför balen och studenten! :D Och precis kollat klart på A Cinderella Story, haha!

Men nu ska jag sova snart, skola imorgon! Och sedan rida!

/em.


2010-05-22.

Ja, tävlingen gick väl sådär! Brunnstigt sto som inte vill hoppa?! Ja, ungefär! Går inte fram, lyssnar inte och ställer sig hela tiden! (Y) Nu blir det hårdträning för Cosma!

Men nu ska jag på 25årsfest! :)
/em.


Troya Arena.

Äter frukost just nu! Ska snart få skjuts till stallet. Sandra ska ju tävla i Kungälv idag, Troya Arena. 120 blir det, och nästa helg blir det kanske kanske den fösta 130! Men det beror på hur det går idag, för senast var hon riktigt jobbig. Men men!

Frågan är ju vad man ska ha på sig?!?! Jag hade tänkt att vakna upp till sol och värme, men nej! Det är molnigt, fast däremot 15 grader. Blir det varmare?! Jeansshorts eller ridbyxor?!



/em.


Fredag.

Ja, håller på att fixa mig just nu! Ska snart till Sandra och Johan :) Jag gick ju en liten sväng på stan idag efter skolan, letade studentklänning. Det gick sådär, med tanke på att jag kom hem med två vita tunikor! Haha, jaja!
/em.

21 maj.

Det gick för övrigt bra igår när jag passade J. Dock var hon lite trött, men det gick bra ändå. Sov över hos Sandra, vilket gjorde att vi låg och kolla på TV och åt godis tills ganska sent! haha! Men jag fick ju sova ganska länge imorse, även om J sprang runt som en galning och skrek och lekte, haha.

Men nu sitter jag i skolan! Ska skriva mitt APU-arbete som ska in mästa vecka, den näst sista saken vi ska göra i skolan! Sen blir det den timma engelska och stan för att leta studentklänning för att ha på mig under dagen och flaket.

/em.


Tarzan.

Vad har hänt med min katt?! Jag har inte sett han på jättelänge! Har mamma kanske tagit med honom till Skottland?! Eller Johanna hem till sig?! Men jaja, han kanske kommer in snart, vem vet!
/em.

Barbent?!

Haha, vilket konstigt ord! Men jag funderar på det. Tog av mig mina strumpbyxor igår efter stallet, riktigt härligt! Det står faktiskt på datorn att det är 15 grader, och jag menar solen är knappt framme! :D Men jag får väl ta en tur ut på balkongen och kolla läget ;)
/em.

19:de.

Nu är jag helt död! Ridit idag, hoppade faktiskt lite! Underbart i det vädret! Cosma tyckte dock inte det och blev genomsvettig med en gång! Har lite bilder och film, men kommer någon dag när jag har tid. Nu ska jag sova, och NEJ jag har inte pluggat till idrottsprovet imorgon! USch usch! Sen ska jag ju passa lilla J och antagligen sova hos Sandra, för att jag är för lat för att åka hem! ;)
/em.

Sol och sommar.

Det bra ljust ut för dagens väder måste jag säga! Det är blå himmel och solen lyser! Underbart! Nä, men nu ska jag fixa klart mig för att åka till skolan...
Tröja - Bikbok
Kjol - Gina Tricot
Klocka - Lila ifrån Triwa
Smycken - Armband ifrån Fanny & Micheal, Ring ifrån JC faktiskt, rosa såklart ;)
/em.

Depend.

Såhär blev Depends nagellack nr 192. Först ett lager med Depends protective base coat (nr 79), sedan nr 192 då, vilket jag bara tog ett lager idag! Och sedan Depends Quick & Shine Top coat (nr 80)!
Snyggt?!


/em.

Tonight.

Ja, såhär har mitt kväll sätt ut hittills. Inte det roligaste! Och den kommer att fortsätta så ett tag till.... Jävla analys och bokföringsprov alltså! Och chokladen är snart slut!!
/em.

Gårdagens ridpass.

Red ju Cosma igår som jag inte gjort på mer en vecka! (Vad konstig den meningen låter, men men ni fattar!) Hon kändes dock inte riktigt med, var faktiskt inte så fjantig, eller hon var det men bara för att hon skulle ha något att göra i princip. Hon lyssnade heller inte så bra för skänkeln, kanske var för att jag inte hade sporrar eller spö. Så försökte bara att få fram henne bättre i traven! Sedan i galoppen var hon väldigt känslig i munnen! Tog jag bara lite lite i ytter så kortade hon upp sig jättejättemycket! Sedan bytte hon galopp där hon fjantade sig. Så istället ställde jag mig upp och red på ordentligt längs hela fyrkantspåret och reglerade tempot. Dock var hon väldig jobbig vid den jobbiga sida i vänstervarvet! För er som inte vet har vi lite skit och saker längs ena sidan i paddocken, det tycker Cosma är jätteläskigt, ungefär! Så när jag tvingade henne att gå där i galoppen, hoppade hon såklart runt och ställde sig! Hon jobbade sig ganska mycket så i början, någon ville inte jobba! Men efter ett tag gick allt mycket bättre och hon lyssnade på mig istället.
Red även 8an och varierade mellan alla gångarter. Då tänkte jag mer på att få fram henne och inte mycket på handen eftersom hon var så känslig. Hon blev mycket mjukare och lyssnade även där mycket bättre :)
/em.

Nagellack.

Shoppade även upp det sista på mitt Åhléns-presentkort! Det blev två nagellack ifrån Depend! Ville egentligen haft samma färger jag köpte till Frida och Emelie i present, men nej dom fanns inte kvar! Så hittade något liknande när det gällde det beige, och ett ljusljusblått. Kanske inte riktigt mig men det var fint!!! Ska testa det ikväll om jag hinner! :D
Nr. 192 och 197! 25 kr st!
/em.

The last day.

Äntligen tänkte jag när jag var på lunch! Men icke, det regnade ju sen när jag kom ut ifrån Gina vid 5! Jaja, sommaren kanske kommer någon gång inom kort tid, förhoppningsvis!
Men men, sista dagen på praktiken idag! Det var lite tråkigt måste jag säga. Jag har ju varit där i ett år! Fick också en liten present, choklad (perfekt till dagens pluggande!) och ett redan stämplat bonuskort!
(Dock lite dålig bild med tanke på min mobilkamera!)
/em.

Studiedagen.

Så nu ska jag åka till stallet och rida Cosma! Vet dock inte hur jag ska rida idag, men hon har varit ganska spänd och så det senaste, så det blir väl bara att försöka få henne avslappnad och mjuk med någon bra övning! Kommer nog att ha med någon bom eller ett lite hinder. Men sedan ska jag hämta J på dagis och passa henne i några timmar :) Haha, det ska bli skoj!
/em.

Bebisen.

/em.

16 maj 2010.

Så nu har jag storstädat hela mitt rum! Och nu ska man plugga (Y) Jätteroligt! Men måste göra en del, för imorgon hinner jag typ inte! Jag ska ju rida och sen vara barnvakt till lilla J :) Haha, hoppas det går bra! Men det gör det nog, för hon gillar mig iaf ;)
/em.

Lördagen.

Nu har jag äntligen vaknat ;) Haha! Skulle egentligen pluggat och tränat idag, fast jag pluggade faktiskt lite när jag inte kollade på tv i princip! Nu sitter jag däremot och väntar på att älsklingen ska bli klar. Vi ska egentligen vara hos Sandra och Johan nu och äta mat :) Men vem förväntades inte att man skulle vara sen?! haha! Men myskväll iaf, ska ju upp tidigt imorgon!

/em.


;)



/em.

Oceana Cosma.

Stackars lilla tjejen! Jobbigt när vädret växlar, blir ju kallt när det regnar så mycket. Idag kom hon in och skakade för att hon var så kall! Usch usch! Så byta täcke och torka, så en "liten" putsning och en liten promenad! Mycket bättre så. Dock ska det väl vara fint imorgon?! Då är man lite varm i täcket, fast det är ju bättre än att frysa!
Nu ska jag sova?! Tröööött, ska ju plugga imorgon (Y)!
/em.

Onsdag.

Gud vad härligt att vara i skolan kl 8, när vi inte har lektion. Väldigt snällt av läraren att inte påpeka det..... Plus att man inte säger till hela klassen att provet är framflyttat en vecka! Jättebra allt fungerar!

/em.


Rising Sun.

VårRuset gick bra! För alla som undrar ;) Haha! Sprang på mycket bättre tid än förväntat, klarade faktiskt målet som var på 25 min! Eftersom jag sprang på 23,53 min!
Men nu ska jag snart åka till min nästa sista gång på praktiken!
/em.

15.17.

Hemma ifrån skolan, en lektion (Y) så varit på stan med Titti!
Det är ju så härligt när man har ett liv... när man har tid för andra saker! Denna veckan har ju varit nice, not. Spenderat två dagar på ett jävla soccesläger, himla underbart, jag kunde varit hemma och gjort något viktigare! (Never looking that way again!) Ridit lite, pluggat, men helgen var ju bra iaf, förutom att man är helt död så att man sover hela tiden när man inte är barnvakt/hästskötare eller ställer ut hunden på tävling!
Nu sitter man och pluggar igen! (Y) LADDAR inför vårruset!! Haha, fy fan!
/em.

Tisdagen.

Nu ska jag packa sen sova! Jag är sjukt trött och har ont i fötterna! Men det visste jag redan att jag skulle få, väljer man ett par nya skor en praktikdag så får man skylla sig själv!
Wiiiiie, haha!
/em.

Markarbete/Hoppning.

Måste ju säga att jag märker definitivt framsteg för mig och min ridning! Kanske inte syns på bilderna, men det får vi hoppa över xD
/em.

They got nothin' on you baby.

Hej jag heter petter, mitt liv är som ditt
vet inte om du sett det, men de liknar mitt shit
för jag ser allt svart på vitt, alltid missnöjd med nåt
grubblar över saker som jag nog aldrig förstått
deprimerad mellanåt, de jag bär på e svårt
jag tycker synd om mig själv när jag jobbar för hårt
lovar o inte håller det, som driver mig finns där
jag gillar dom som delar mitt synsätt o flyger i min sfärd
kanske tappat det helt, spelat för många spel
målat in mig i ett hörn, fått en törn
det är då jag hatar mig själv, då kommer tåren
för jag har ingen jävla aning vafan jag håller på med

Check it.



Jag fattar verkligen inte! Visst rodeo är  kanske inte sådär jättebra sport, men va fan?! För det första tror jag inte att det är någon speciell vanlighet att den händer så med hästarna, det är ju någon slag high schoolgrej. Unga personer som gör misstag för att dom inte alltid tänker ett extra steg, t.ex. att tjuren kunde vända, tillbaka, vilket den gjorde! Sedan vad skulle ryttaren till hästen gjort egentligen!? Jag tror inte han precis hade haft någon chans mellan två djur som båda väger 500 kg + var liksom! Sedan att han klagar på att han hoppar upp på staketet, jo kanske för att han inte ska springa runt i ringen, dom i gula tröjor som ska göra det. Dom personerna som faktiskt tar tag i hästen efter. Plus försöker få bort tjuren på bästa sätt, men typ missar så att han lite smått slår till hästen med hatten, ooh nej!

Visst det är jättesynd om hästen! Men olyckor händer hela tiden. Visst en olycka som kunde ha hindrats ,men det är väl många olyckor som skulle kunna det eller? Man kan väll inte heller skylla på hela sporten att det är djurplågeri mot hästar, när det inte är meningen att något sådant här ska hända! Då är det väl lika mycket djurplågeri att ha galopp?! Speciellt med hinder! Där är det meningen att hästen ska springa, och om dom tar ett litet felsteg eller snubblar på hindrena så är det oftast kört för dom!

Irriterad jag blir!! Man skulle ju vilja se hur han som pratade hade reagerat om han hade suttit på hästen!

/em.

RSS 2.0