Söndag.

Det blev en riktigt mysig kväll med Titti hemma hos Oscar igår! En flaska vin, bästis och varsin fåtölj framför melodifestivalen! Kan det bli bättre?! Mysigt var det i alla fall! Men idag blev det shopping med syster. Ja, det blev lite grejer man kom hem med. Så nu har man väl inga pengar kvar! Men lika glad ändå!

Skärp - Gina Tricot - 99:-
Väska - Gina Tricot - 149:-
Örhängen - Accessorize - 79:-
Hårband - Accessorize - 95:-
Blus - Bikbok - 249:-
Skjorta - Gina Tricot - 149:-

Dock lite dåliga bilder, tagna med mobilen..






/em.


15,28.

Jag vill rida nununu, och tävla. Gå på horse show, eller ja, jobba där kanske!! Mycket mycket roligare. Jag vill ha en egen häst som jag kan rida varje dag, eller idag vill jag det iaf! Men får i för sig nöja mig med Cosma, otroligt nöjd att jag hittat henne! Det blir rida på onsdag och fredag nästa vecka. Titti ska med på onsdag, så då kommer fler bilder!! :)

En av morgondagens vinnare.


Detta hade inte varit så jättefeeeel...


/em.


Cupcakes.


Emelies mästervärk ;) Mums! Nä, nu ska jag nog gå till affären, köpa något att äta medans jag pluggar! Sedan blir det att följa med Titti till ett stall, hon ska provrida en arab! :) Just nu sitter jag däremot och lyssnar på lite låtar ifrån igår, Anagoes som förband och sedan Neverstore! Nicenice!

/em.


Count me in.

Neverstore på Sticky ikväll! BYE!

/em.


hest.

Precis kollat lite på hööks hemsida, jag har kommit på att jag behöver lite saker. Hur det nu ska gå till!?! Speciellt nya ridskor och chaps! Mina vadmuskler har blivit lite större sen jag börjat träna!! Så chapsen är assvåra att knäppa, plus att dom är rätt utslitna och det känns som dragaren på kejdan kommer gå av vilken sekund som helst, inte speciellt snygga heller! Nu har jag kommit på att jag vill ha bruna, tror jag! Sen vill jag ju ha en ny ridväst med, min är ju blå nu, vill ha svart. Blå är inte riktigt min färg även om det är assnyggt ;) Även ett par ridbyxor, har haft sådana innan. Nog de skönaste jag haft!! Sedan är jag lite, eller ganska mycket, ledsen att jag inte kan gå på Horse show! Någon som vill gå på mässan i helgen?!



Nä, nu ska jag plugga inför engelskaprovet som vi har imorgon!
/em.


onsdag.

Jag är helt slut och min rygg är död efter dessa fyra dagarna! Jag ju ridit söndags, måndags och idag, plus att igår var det praktik och sedan core! Det är ju faktiskt ganska jobbigt att rida en häst på 175 cm, speciellt när man inte ridit en sådan häst på 2 år!! Det otroligt skoj!! Dock gick första delen av dagens pass inte bra alls, jag kunde inte slappna av i mina armar och det gillade hon inte! Men det gick som tur var bra sedan och då gick det riktigt bra!

Oceana Cosma innan ridpasset, kallt säger hon! Dock vet jag inte vad som händer med min mobilkamera, eller det ser inte ut så på mobilen endast på datorn.


Today efter ridningen!


Jag har hittat något som jag nog ska länka med i min nästa jobbansökan! Eller vad tycker ni?! ;)
http://www.dn.se/sport/hasttjejer-ar-av-det-ratta-virket-1.579415

/em.


2.

Jag älskar dig!

måndag.

Nu är jag riktigt trött, lång dag! Först skola igen efter lovet, underbart.... Har varit hemma i ungefären timma nu! Ska sova snart... funderar däremot på att skriva ett klagomejl till västtrafik! Dom är såpass dumma att dom sätter ut en hållplats där inte bussen kan stanna på, eftersom den svänger upp på en gatan ca. 10 m innan! Och JA det står att bussen ska stanna på den! Korkat är det i alla fall! Men min irritation försvann efter ett tag i stallet! Tog bild på henne idag, dock är sladden hos älskling så det hjälpte inte så mkt ;) haha! Dessutom finns det en asöt katt i stallet! Sara vet du!! Den är mer matglad än Kurre!! Kan man tänka sig alltså!?! Jag gick fram till den samtidigt som jag åt min macka, tänkte att jag skulle klappa på den lite eftersom den satt på gulligt på boxkanten. Nää, då hugger den tag i min macka istället, haha!

Nä, nu måste jag sova!!
/em.


The last day.

Hemma efter en kall dag i stallet, men också den första! Det känns väldigt bra, lite nervöst bara! Men det ska nog gå bra! Men nu är jag hemma, har även hunnit äta lite pizza.. jag ska väl däremot plugga lite, för det har jag ungefär gjort 5 minuter på lovet. Imorgon är det skola igen, men det ska ju snöa inatt med. Får ju se hur långt man kommer imorgon!

Förresten Anneli, om du läser detta! Visa pappa denna! Blir det inte en bra födelsedagspresent, perfekt namn också eller?! ;D http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=324372

/em.


..

Vart är människorna när man behöver du egentligen?! ÅH, vad irreterad jag blir!!!
Men nu ska jag i alla fall åka till stallet! BYE!

/em.


2010-02-21.

Fan att det har börjat snöa igen!! Gillar inte detta alls! Hoppas jag kommer till stallet utan problem, blir ju så himla mycket enklare då! Men nä, nu måste jag plugga och typ klä på mig!!

/em.


00,04.

Hihi, ska snart sova! Precis kollat bussarna inför imorgon, EN FRÅGA! Jag gissar på att Emelie blir bäst att svara på denna... Går tågen?! Hm, annars blir det ju väldigt skoj imorgon när jag ska till stallet! Första gången, yeay! Men ska lära mig allt i stallet och så, skojigt!! Vädret kunde dock varit lite bättre!

Men har precis haft myskväll med mig själv i princip, eller ja, jag och min bror kollade på melodifestivalen! Det gick dock inte så bra när vi skulle säga vem av tjejerna som var snyggaste i den där gruppen.. Kom, ni vet! Haha, vi har tydligen inte samma smak, synd det! Självklart även kollat på Sweet home Alabama, gilla filmen alltså! Redan sett den några gånger, hihi!

/em.


Snöstorm.

Nu ska jag ut i stormen! Skidjackan är på idag, märkte den blivit lite liten, haha! Sen är det hem och mysa ner sig i soffan, plugga, äta gott och kolla på melodifestivalen! Sen hände det en rolig sak idag, tyckte jag! HAha, eller stackars Marcus kanske man ska säga.. hans element har gått sönder!! Haha, medans man själv sitter hemma i sitt asvarma rum och sovit med två täcke, mysigt!

/em.


Usch, usch, usch.

Nu går jag och lägger mig igen, haha!

/em.


simply.

Nu har Pussen åkte! Och jag sitter och typ svettas i mitt rum för att jag har massamassa tända ljus, som vi haft hela kvällen! Plus att jag har superont i magen!! Inte alls skoj... Men måste sova nu, BODYPUMP imorgon! Usch, jag vet inte vad Susanna har dragit in mig i!!

/em.


19,43.

Snaart ska jag gå och möta Susanna vid bussen, kanske köpa lite gott! (a) Haha! Jag har hunnit massa nu, på endast de 25 minuter jag varit hemma. Men märker att jag har lite tid kvar, så ska dammsuga mitt jättejättesmutsiga rum!! TJA!

/em.


Beat it.

Lägger upp lite bilder på när min syster åker pulka, eller ja brödback! Haha, nu ska jag snart åka hem och mysa med Susanna! Vi ska åka pulka vi med, haha! Dock inte i en så här brant backe!! Ja, den är brantare än vad den ser ut som!





/em.


FREDAG.

Första delen av dagen avklarad! Lunchade med pappa och syskonen, och sedan tränat! Fick även knäskyddet av pappa idag, det var lite jobbigt. Problemet är dock att jag måste ha två! Haha, men får inhandla det någon gång i framtiden, några i min storlek också(?). Men nu är jag däremot något trött, men ska väl fixa mig i ordning ordentligt och äta!! Och bege mig till Susanna, eller vad det nu är vi ska hitta på!

Förresten! Igår drog mamma fram alla gamla band ifrån när vi var små, haha! Inte jag på bilden, min syster när hon var 7 månader, haha!


/em.


EmTi.

Kom precis ifrån stan, en mysig dag spenderat med Titti! Som jag dessutom inte sätt sen i onsdags eftersom hon varit i Spanien! Dock var hon väl inte allt för glad med tanke på att det har regnat alla dagar typ, men hon var där i alla fall, slapp alla minusgrader och snö! I alla fall, mysmys, fikat och kollat i butiker! På något sätt lyckades jag trots pengabrist hitta lite saker. Plus att vi köpte ett par skor tillsammans! Rea, sista paret av den skon och storlek 38, båda ville ha dom, haha! Så vi köpte dom tillsammans, 75 kr var!

Haha, Titti! Denna underbara och söta människa är äntligen hemma! <3


/em.


Green day?!

Fick ett sms av min syster igår kväll. Som alla antagligen vet kommer ju Green Day till Ullevi i sommar, 5 Juni. Hon undrade om vi skulle gå?! Vi var ju faktiskt på dom i Scandinavium.. när det nu var, kanske sommaren 2004, 2005?! Något att fundera på definitivt! Men om jag inte är helt fel ute så släpps inte biljetterna förens på måndag, 22 feb, så finns lite tid att fundera på det!



/em.


14,56.

Nu har jag äntligen tagit fram skolsakerna.. fast jag la däremot bort engelskan! Inget jag vill göra, men jag har ju lite annat att välja mellan.. kanske börja med mitt arbete i personlig försäljning, eller säljsamtalet.. eller UF, eller Småföretagande som jag inte hunnit gjort eftersom jag var sjuk lite förra veckan!

Nä, nu måste jag börja!
/em.


Världens lyckligaste....

..ridtjej just nu! Jag har precis fått reda på att jag blivit medryttare på en häst jag verkligen vill ha! Det kan inte bli bättre, ska bli rikitgt spännande att rida henne! Precis en sån häst jag kan tänka mig att ha själv, 175 cm i manken, jätteduktig på att hoppa, lätt i modellen!

Men nu måste jag äta frukost och klä på mig!
/em.


Like a star.

Äntligen har man checkat av några saker som man skulle gjort, och nu faktiskt har gjort! Det börjar bra.. hoppar dock över träningen idag! Skona knät lite, plus att Susanna är sjuk, vill inte testa på dom passen själv första gången! haha, ja jag vet att jag är töntig, men lika töntig som Susanna ;) Nu ska jag däremot gå ut i ännu mer snö, med Nessie! Sedan gör i ordning mig för tandläkaren..... USCH! Ja, jag kommer ha massa håååååålllllllll!!!!!!

UF-gruppen, update!
Kom på att min pappa kanske kan hjälpa till med vår lilla idé!

/em.


2010-02-15.

Första dagen på lovet, härligt härligt! Jag har ännu inte börjat göra något av det jag måste göra nu under lovet, mycket saker! Men snart blir det de första, nämligen träna! Jag och Susanna ska på ett shapepass, aldrig testat innan. Får även se hur det går efter en veckas vila då jag varit sjuk! Nä, nu måste jag gå till bussen snart!


Snygg eller?! Så här ska ju då vår monter se ut när vi står på Svenska mässan den 11-12 mars! NOT! Är det någon som är lite förvånad att jag fick lite panik när jag fick mms:et med denna bilden eller!?


/em.


Valentinesdinner.

Riktigt trevlig kväll igår! Jättemys hos Rebecka, då hon och Linnea hade gjort en tidig alla hjärtans "middag", eller kakmiddag! Det var längesen vi såg, och det är alltid lika trevligt att ses igen! Sedan blev det även utgång, där flera gamla kompisar kom! Det var också riktigt trevligt, vilket gjorde att det blev en riktigt lyckad kväll!

Här är de bilder jag fick med min dålig mobilkamera. Mer kommer!






/em.


Tonight.

Så, nu får man väll snart börja fixa i ordning sig inför ikväll! Först bär det av hem till Rebecka. Myskväll med melodifestivalen och underbaraste tjejerna! Riktigt längesen nu! Sedan blir det självklart utgång! Sara du är saknad ikväll!!!

Jag har dock lite problem gällande min outfit! Frågan är ju varför man inte har tillräckligt mycket pengar så att man kan köpa ett par skor man kan ha på sig ikväll!? Jag har däremot lånat min systers stövlar, inte riktigt mig överhuvudtaget! Dom passar på min syster, och Titti hade varit supersnygg i dom! Men det finns däremot andra personer som har liknande stövlar.. och jag vill inte se så mobbad ut! haha! Nä, men det blir nog dom ändå, haha!

/em.


Springtime.

Jag vill ha vår! På något sätt vaknade jag i morse, eller precis! och trodde att det var VÅR. Jag fick för mig att all snö var borta och det var blå himmel. Nästa rätt! Det såg ju så ljust ut mellan persiennerna! Men SNART så! I torsdags när jag var ute med Nessie, sken solen och snön smällte! Love it! Jag vill gå runt i skinnjacka och en sjal, inte pälsjacka och världens största halsduk!

Men nu måste jag fixa mig snart, äta frukost och så! Ska ju till syrrans kille och kolla på hennes skor, som jag kanske ska låna ikväll! Förresten tjejorna!! DET SKA BLI -10 IKVÄLL, så nu får vi inte klä oss för kallt! Lycka till!..... Men jag är pepp, myskväll och utgång, det kan inte bli bättre!

/em.


Finished.

Nu är jag klart med pluggandet. Och nej jag började inte idag på dagen, ungefär sådär vid halv 11? Det blir väll inte bättre än att jobba under press.. eller stress kanske?! Nu ska jag mejla den och sen sova, skola imorgon!

/em.


Sjuk.

Sjuk! Men jag ska bli frisk tills på lördag, eller jag planerar att inte bli mer sjuk! Att jag är hemma idag innebär att min UF-grupp får planera montern till svenska mässan helt själva... hm, jaa! Jag var ju lite nervös, speciellt när dom skickar ett bildmeddelande med världens fullaste monter!! Haha, som tur var skojade dom bara! Ja, jag fick lite panik, haha! Nu kanske jag däremot ska plugga, kan vara bra!


Linnea! Hihi, jag vill köpa ett halsband! Men vi kan prata mer om det på lördag!!

/em.


It's your moment, time to own it.

Sjuk, sjuk, sjuk! Usch nästan helt slut i hela kroppen, har därför hoppat över början av skoldagen för att inte missa det viktigaste (roligaste), UF! Idag är det möte med vår rådgivare och sedan öva på redovisningen. Och självklart kolla hur nervös Titti är!!! ;D Men nu ska jag kolla bussen! Bye!

/em.


9.

Hemma efter en lång dag, ännu jobbigare när man börjar bli sjuk!! Usch usch, Emma som smittat mig, inte alls skoj! Men denna dagen har gått bra ändå, först kort praktikdag pga. säljutbildningen som vi gick på. Den var bra, glad att vi faktiskt gick! Nu måste jag dock göra engelskan, och deppa för att Titti åker till lite värme imorgon........................................... USCH inte alls skoj att man får vara kvar här med snön!

/em.


Måndag.

Självklart vaknar man upp med ont i halsen! Usch, så det blev ingen träning i morse. Så nu sitter jag hemma och ska göra mig i ordning snart! Först skolan och sedan något med UF tills kl 19, lång dag.

/em.


helgen.

Så äntligen hemma efter en lång men härlig dag! Jag la undan bootsen ifrån Bianco, jag ska nog köpa dom... Men just nu väntar jag på ett telefonsamtal ifrån sötaste TITTI!
Men måste säga att denna helgen har varit riktigt mysig och underbart bra, gilla! Det blev för övrigt inte så mycket pulkaåkning för mig, men min syster tog två åka, bilder kommer imorgon! Sedan blev det x antal timmar på café med Susanna, Emma och Anna, MYSIGT! Det var verkligen längesen jag satt så länge med mysiga människor.

/em.


Girls just wanna have fun.

Ja, självklart rätt personer somgick vidare till Globen i Melodifestivalen! Salems låt var jätemysig ju, gillagilla!
Men nu måste jag fortsätta plugga... Idag ska jag först på stan med syster, prova stövlarna jag hittat. och sedan ÅKA pulka, någon student/nollningsgrej! Det ska bli riktigt ... spännande! Haha! Jag ska även ta en fika med Emma och Susanna, hihi, längesen!

Made in Swedentjejerna, haha! Ja, jag gillar låten, förvånade?! Nej inte alls.


/em.


Give me.

Jag har kommit på vad jag vill ha födelsedagspresent! Två saker, eller ja, jag har inte prova det än... Så nu vet ni, det är faktiskt mindre än 2 månader kvar!

Kenzas skinnjacka, den rosa! Kommer inte ut i butik förens i mars, men om den är lika snygg som på bilden, vill jag ha den!


Kenzas skor med, jag tycker dom är assnygga, lagom höga för mig som inte kan gå i för höga skor pga. mina dumma fötter! Och heller inte utan platå på tåna! 799:- på t.ex. Fanny Michel!


Snart ska jag äta mammas hemmagjora pizza och vin till! Sen blir det, som Frida säger Årets höjdpunkt! (....inom tv-världen!) Haha, första deltävlingen i melodifestivalen!

/em.


17,43.

Haha, måste ju även kommentera.. det är väll ingen som missat Victoria och hennes kompisars snygga video!? Den kom fram till personen som de härmade, men eftersom det är så många av mina kompisar typ är kära i den personen, tror jag inte det! Se HÄR! 

Hemma och myser i min säng nu, massa tända ljus (som vanligt!)! Det blev för övrigt inte så jobbigt träningspass idag.. sprang i 15 min och lite situps typ! Men hade ingen lust. Sedan gick jag till Gina Tricot, legginsarna var slut i min storlek (självklart), men fanns ett par beiga, men de hade två typ fett(?)fläckar på rumpan! Haha, så jag fick tyvärr lämna affären med pengar i plånboken istället! Kollade även lite på skor som min mamma tjatar på mig att köpa nu på rean, ett par till stövlar! Jo jag hittade ett par Mamma! Provade dock inte, måste ju se första om mamma vill lägga pengar på dom, haha! Jag gick även självklart att dreglade på bootsen jag vill ha, kanske köper dom istället?! Hittade även ett par jävligt snygga på Bianco, perfekta i vår!

Erkänn snygga! Eller vad säger ni?! 1000:- på Bianco!


/em.


Cute Is What We Aim For.

Snart ska jag åka och träna! Vi får se hur det går med knäna, för ska antagligen springa. Märkte däremot att det inte finns ett enda pass idag, tror det var någon utbildning eller något! Tyckte jag var lite tråkigt. Men Vi får göra vårt bäst i alla fall, haha! Sedan blir det ju en sväng på stan och kolla på skor!! Även byta mina nya leggins, då massa sömmar har gått upp!! Usch, inte alls roligt, hoppas dom har kvar ett par i min storlek.. man vet ju aldrig!

Jag fattar inte heller vad dom hänt med ljudet på denna datorn!? Spotify fungerar jättebra, men inte youtube! Det kommer INGET LJUD!! Vad har hänt egentligen?! Så nu är jag jätteledsen för jag inte kunnat lyssna på en jättebra låt på hela morgonen! Men det får väl vänta tills jag kommer hem, om min bror tillåter mig... för senast lätt det ju superbra, då han skulle sitta inne på sitt rum och spela massa fjortismusik för att överösta min muisk! (Y)

Men nu ska jag kolla när bussen går! HA DET!
/em.


Fredaaaagsmys.

Det blev en mysig fredagskväll hemma hos Victoria med Titti också! Vi kollade på Let's Dance, myste och åkte pulka!! haha! Något som är underskattat!



My ride, haha! Tyvärr suger min mobilkamera tydligen, så blev inga fler bilder där man såg någonting!


/em.


11,01.

Sitter i datasalen med Titti, vi ska egentligen plugga.. men nej. Jag har ont i huvudet och är inte pepp på något alls. HÄNDER IKVÄLL?! Jag vill göra något, så himla uttråkad!!

/em.


But don't fuck and overdo it.

Jag lyckades göra beep-testet trots allt! Med bra förbättring, inte alls förväntat! I höstas fick jag 6:3 och nu 8:4!!! Plus att jag hade kunnat springa lite till, så lite dåligt av mig måste jag säga. Kanske finns chans att göra det nästa vecka igen!? Men jag är riktigt nöjd med att det var så pass mycket bättring!

Jag vill att det ska bli nästa vecka!!!

/em.


Run it.

Imorgon gäller det! Då ska vi kolla om min kondition har blivit något bättre. Ännu bättre att jag knappt kunde gå igår efter gymmet, mina knän mår inte så bra efter 10 år på hästryggen! Så kanske inte går så jättebra imorgon på testet, speciellt då det gör ont när man inte går vanligt, eller om man felplacerar det när man går vanligt, typ ganska ofta.. Något som man också kanske lyckas göra då man ska vända typ 100 gånger på testet!! Jag ska få ett skydd av pappa, men inte förens på tisdag.. så om det inte går så bra imorgon, vilket det antagligen inte kommer att göra eftersom jag inte kommer våga satsa som en galning! Förhoppningsvis får ska springa igen nästa vecka på lektionen!

Sen har ju pappa räknat ut att jag springer varje km 2 minuter för långsamt. Och eftersom jag, vi, ska springa vårruset ett gäng, vilket är 5 km långt! Mitt mål är att springa på 25 minuter, eller bättre!! haha!

/em.


Kick?!

Gud, jag är helt uppe i varv, fortfarande!!!! Jag har precis varit och provridit en häst, denna gången en RIKTIGT häst. Gått 150 hoppning, och jag hoppade 110 cm med den! Vilket kick jag fick alltså! Redan innan jag hade hoppat så ville jag ha hästen som medryttarhäst, nu är det bara upp till henne! Men ja, nu ska jag inte ha för höga förväntningar!! Men ja, jag har hittat en häst jag VILL HA! Plus att det är en häst som är som en jag själv vill äga sen! Helt underbar, och något jag kan lära mig mycket på!!

/em.


Finaste.

Mac.






/em.

21,35.

Jag har hittat en ny bok jag vill läsa!



/em.


2010-02-02.

Så äntligen hemma hos älskling efter praktik och träning! Det är så jobbigt att jobba i ett köpcentrum, i alla fall när man inte ser hur det ser ut på utsidan. Precis som förra året, när jag var på Allum, man hade ingen aning om vad det var för väder ute. När jag var ute på lunchen idag så var det bra väder, eller ja.. hyfsat! Men när jag är på väg ut ur Nordstan, ser jag att något är "fel", det snöar igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Usch, nu får det faktiskt sluta! Vi är stora nu och vill inte ha så mycket snö, det kunde väl kommit för sådär 8 år sen istället?!

Sen, jag kollade på Vakna med The Vocie i morse (som vanligt, skönt att vakna till, haha!). Idag hade Kjell med sig ett "bra" paraply, eller ja, väldigt bra om man absolut inte vill förstöra håret!! Men så sa dom ungefär så här, att det var onödigt, eller smart om det regnade åt sidan! Något som tydligen aldrig händer i Stockholm!?!!!! För dom fick ju ett mejl ifrån en i Göteborg, som sa att det är jättesmart att ha i Göteborg. Va fan, i Göteborg hoppar man ju över att ha paraply över huvudtaget eftersom man ändå blir helt genomblött så fort det regnar!! Det är ju ännu jobbigare nu när det snöar, det gör ju jätteont att få det i ögonen, haha!

Paraplyet, smart eller?! ;) Haha! Finns tydligen att köpa på Buttericks, om det är någon som vill ha det!


/em.


Måndag.

Ja, dagens ridning var ju... intressant. Men nej, ingen häst jag vill ha! Så mer behöver jag inte säga!
Men nu ska jag snart sova, jag är trött!!

/em.


Gina Tricot.

Så hemma ifrån stan och ännu en promenad med Ness. Jag köpte detta på Gina idag, tröja 199:-, och leggins 199:-. Men nu måste jag springa till bussen, jag är i ridkläder och ska åka och rida nu!!



/em.


Måndag.

Gött, aggregatet i skolan är sönder = ingen skola! haha, Frida ringde mig precis innan jag skulle gå ut genom dörren. Alltså ingen skola förens på torsdag! Imorgon är det praktik, onsdag resursdag! Riktigt skönt, så nu väntar jag på att Titti ska göra sig klar, för vi ska åka till stan! Efter ska jag även provrida en häst som heter Bella, 6 år. Det ska bli skoj!

/em.


RSS 2.0