23,51.

Nu blir det inte lika mkt uppdateringar då jag har tillbaka min telefon, vilket innebär att det inte finns ngn blogg-app!

Men kan ju i alla fall kommentera att jag har investerat i ett par Bocajstövlar!/em.


En kopp te.

Jag börjar bli lite sjuk, så nu blir det te honung o mjölk!

Snart ska jag åka och hämtar min telefon!!!! ÄNTLIGEN!! :D

/em.


Love and other drugs.

Tjoooohoo!

Myser själv i soffan med världens mysigaste film!! Jag ÄLSKAR tjej/kärleksfilmer!! :D
Ska bara se till att få ner några fler på tv:n!

/em.


S1.

Dagens ridpass.

Red en timma i paddocken i morse, i snön! Det tyckte Snusan var roligt, och hon tyckte vi skulle köra lite galopp istället! Haha, nu har hon varit i gång en vecka iaf, och travas nu.
Gjorde lite övergångar på rakt spår och mkt volt. Dock ville hon inte lyssna tillbaka så mkt idag. Men till slut lyssnade hon lite iaf. Men hon är väldigt mkt mer okoncentrerad i paddocken.

/em.

Ponnyakuten.

Vad hände här då? Vart är det nya avsnittet?! haha Det skulle la kommit igår eller? hihi Jag som tänkte att jag skulle kolla på det nu ju!!/em.

En go vän med en soffa.

Myssöndag, en jag får som jag förtjänar -inte, för båda två. Men ja det är värt det!

/em.


Man mår som man förtjänar?

Nu sitter jag på spårvagnen ifrån stallet. I gårdagens outfit alldeles för bakis och för hungrig! Men roligt hade vi, otroligt roligt!
Självklart är slutdestinationen Maria, där jag ska ÄTA!!

/em.


Snus.

Snyggingen!
Den svarta sadeln syns inte lika mkt med allt brunt ;)


Weeeeei.

Min älskling är snart tillbaka, eller älskling 2.0! Nämligen min galaxy s2, jag kommer snart få hämta ut en ny! Så himla göööööött! Lite jobbigt att behöva använda en 3 år gammal iphone 3, när man egentligen betalar för en galaxy liksom! Så snart har jag en fullt fungerande och snygg telefon igen!

/em.


19/1-12.

Tjena!!

Nu sitter jag i soffan och kollar på 8 miles! Aldrig sätt den men velat!

I morse var jag i stallet också! Testade ett bett med d-ringar och kopparrullar. Hon tog mer stod så det var bra. Lyssnar dock inte lika bra. Men får testa det några gånger! :)

Jag fick även stanna i min första poliskontroll! Haha, polisen tyckte att jag hade fin bil! Och då körde jag inte mammas bil! ;) Utan rang rovern.

/em.


Cross.

Ut o springa? Neeej, såklart inte! ;)


Sova?

Nej nu ska jag upp och träna lite! Sedan bär det av till Fjärås!

/em.


21,08.

Så himla skönt med en dags ledighet efter jobbat 7 dagar i sträck! Så imorgon är jag hästledig och ska spendera hela dagen ute på landet med Sara! Det ska bli himla mysigt! Och jag ska få se stjärnan hoppa! ;)

Nu ska jag göra mat och gosa ner mig i soffan en stund!

/em.


Spänning!!!

Sitter spänt och kollar på idrottsgalan nu! Snart avgörs det ifall det är vår älskade Roffe som vinner eller inte!!!!

Han är så grym och verkligen värd att vinna tycker jag! Kom igen nu!

/em.


Avslutad dag.

Nu sitter jag "hemma" i soffan och kollar på 2 2/1 män, med lite glass, gott!

Sunshine är nyskodd och riden. Tänkte bara kommentera om att jag har en väldigt väldigt bra hovslagare!

Snus var även väldigt duktig när jag red! Så himla skönt att äntligen få komma igång!! :)

/em.


En morgonkaffe och lite gröt.

Alla klagar över att det är måndag och tillbaka till jobb, själv ska man till jobbet 6e dagen i sträck. Vilket gör att man helt glömmer av vad det är för dag.

Nu blir det snart jobb och sedan stallet. Snus får nya skor idag, och sedan ska hon ridas.

/em.


En vän i örat och en häst att sitta på.

Nu går jag i min ensamhet till spårvagnen ifrån stallet, ensam för första gången på kvällen. Det vara dock nog inte så länge med en fullsatt spårvagn eller liknande.

Det känns som jag avslutar veckan med en bra start. Idag började igångsättningen av Sunshine. Och min motivation är på topp och ska förbli där!

/em.


lördag.

Tjingeling!

Just nu sitter jag vid datan i Mölndal, himla seg! Känns som det varit en lång dag. Började med jobb och sedan en snabb sväng till stallet. Snus fick springa av sig i ridhuset en stund, det behövdes definitivt! Hoppade och brallade som bara den!

Nu kollar jag lite hästgrejer osv. Väntar på att Sandra & Kristian ska åka iväg, för jag ska passa lilla J en liten stund, eller hela kvällen.

/em.


23,54.

Det känns väldigt bra att åka hem och sova efter en halv öl och en shot , redo för jobb imorgon! Mer än väldigt bra. Dock tror jag att det hade blivit en mycket trevlig kväll med bästis! Men det får bli en annan kväll, och många mer.


Älskar dig pussen!

/em.


Planera.

Som vanligt har jag massa utrustning som jag skulle vilja ha! Och något, som jag kanske inte behöver just nu, men så småning om, är ju ett par benskydd till tävling! Då endast framskydd. Jag har span på 3 olika, alla är från Eskadron!

Alt nr 1.
Eskadron FlexiSoft Memo - svarta


Alt Nr 2
Eskadron flexiSoft prosafe - bruna


Alt nr 3.
Eskadron FlexiSoft AirEasy - svarta


Dom har jag i alla fall just nu som alternativ just nu!

/em.


Aka, 4.

Var alltid er själva till varje pris.
Låt gårdagen bli morgondagens inspiration,
lev för dig själv och se aldrig tillbaka med ånger.
Inte ens för en sekund.

/em.


Snusshine.

Nu är jag hemma ifrån stallet!

Dagens "pass":
Promenad på hårt underlag i 20 min ungefär. Plus lite miljöträning i husområdet vid stallet! Det behövs, för det finns ju så himla mycket som är läskigt!


Sedan blev hon lite friserad också. Dock har jag ju lite problem med hennes man... den ligger ju på båda sidorna och den är jättetjock!! Så denna gången klippte jag mannen på varje sida. Lät den ligga och bara klippte ungefär lika mkt på båda sidorna, enklast så!


Gammal bild, mars (?) -11. Gud vad stor hon har blivit sedan dess. Där ser hon verkligen ut som en liten bebis!


/em.


Onsdag.

Nu är jag på väg ifrån jobbet, ska hämta bilen och åka till stallet! Kan inte bestämma mig ifall jag ska rida eller inte, men det får vi la se när jag kommer dit!

Nu står iaf Sunshine med brodd, för första gången! Det är ju mkt kallare uppe i stallet så igår var det isbana på stallplanen. Och imorgon ska hon förhoppningsvis skos.

/em.


Sant.

"Vi vill alltid ha det vi inte kan få. Det vi redan har tar vi för givet. Och vi uppskattar sällan det vi har förrän vi blir av med det - det vill säga, när vi inte längre kan få det."

/em.


Lyckad kväll.

Kanske till baren, kanske toaletten .. eller så ställer jag mig i garderoben! HAHAHA! /em.

Myskväll 2.0

Gårdagen blev inte som planerat med lyckad blev den! Vilket blev resultatet till en otroligt jobbig arbetsdag.. Men vem klagar när man får ha mysmåndag i en väns soffa? Perfekt start på veckan!

/em.


Night.

Jag är inte så bra vän med honom så det är okej.

Haha!
/em.


Ibland är du bara fel soffa.

Ibland får du ett nej som utan tvivel handlar om just dig. Men inte ens då ska du ta det personligt. Det gäller oavsett om du blir avvisad efter några sekunder på Konsum eller efter att ni passionerat dejtat i ett halvår. För att hitta nån vi passar ihop med så måste vi pröva oss fram. Precis som när du köper en soffa på Ikea, så köper du inte den första soffan som du ser. Du prövar dig fram. Du sitter, ligger, du går hem och du kommer tillbaka. Du gör en urvalsprocess.
På samma sätt funkar det med oss människor. Vi passar inte ihop med alla. Ibland inser vi det på en gång, ibland tar det längre tid. Men vi måste pröva oss fram. Vi sitter, ligger, och ligger igen för säkerhets skull. Vi gör slut och blir ihop med samma person ibland flera gånger innan vi bestämmer oss.
Blir du dumpad så behöver det inte betyda att den andre är en oförstående idiot. Du var förmodlingen bara inte rätt soffa för deras vardagsrum.
/em.

Pastapesto.

Favoriten pasta & pesto står snart på borde, plus en väldigt go vän! Ett bra slut på en mysig söndag.

/em.


En latte och en bra kompis.

Sitter och myser med min lina på kafé! Vi har varit vuxna och varit på lägenhetsvisning. Roligt!

/em.


brun.


sol och värme, ja tack!

/em.

Små söta saker.


Här kommer tre bilder ifrån nyår! Som började med världens mysigaste middag hos Emma!
/em.

Cause it feels right.

Tja!
Just nu sitter jag i stallet, inne i kaféet med en kopp kaffe och kollar på ridlektionerna! Myser lite med mig själv sådär!

12,32, om en halvtimma lyfter emmas plan till thailand. En månad är hon borta!
Det är många som ska ut på äventyr snart! Men en av de roligaste sakerna händer också! Sara kommer hem, efter 3 år på gymnasie och 1,5 år i ett hoppstall! Nu anländer hon snart till Göteborg! :D
Lite komiskt att en åker och en kommer hem samma helg..

/em.


5.
Jag har kommit på att jag inte längre har en fyråring, utan hon är nu 5 år! Fast hon fyller ju år i augusti, men tekniskt sätt! Snart kör vi igång efter vintervilan också! :)

/em.

jan.

Tror du vi kan ropa efter nån med förstånd
Som kan se vad vi gör och förstå vad vi menar
Jag tror du söker efter mer än du ser
Men jag ser att du ler och jag tror att du tvivlar

/em.

Hästnytt.

Nu var det ett tag sedan jag skrev här. Och för att jag bara skriver om hästar här så får jag väl fortsätta med det.. Sunshine har vintervila nu, i ca 2 veckor till. Eftersom det hände en liten olycka för 2-3 veckor sedan. Då hon fick för sig att hoppa över paddockstaketet när min medryttare lekte horsemanship med henne. Dock överskattade hon sin hoppförmåga och jag bestämde mig dagen efter att ringa vet så att det fick sys. Så hennes vintervila blev 2-3 veckor tidigare än planerat. Men detta innebär ju att jag kan sätta igång, och komma igång med henne 2-3 tidigare än planerat! Så nu ska jag lägga upp en planering, från målen som Sandra skrev till mig i somras, som jag inte kollat på ngt nu i höst. Sedan kommer ju även Cosma hem 1 Mars, och nu är det också bestämt att jag inte bara ska hoppträna henne 1dag/v utan också rida henne 2 dagar/v , alltså 3 dagar i veckan blir det Cosma också! Riktigt roligt! Så snart är jag igång på riktigt! :D /em.

RSS 2.0