Inte okej.

Jag kan ju i alla fall säga att jag inte alls är på humör!

Både igår och idag så har jag tagit in Sunshine och haft henne inne under dagen för att hovslagaren skulle komma. Igår hade jag däremot bilen, så då kunde jag enkelt åka dit efter jobbet och släppa ut henne, då han sagt att han inte kan komma men istället säger "I will go tomorrow". Men nääähä, Sandra smsar och säger att han inte är där halv 8. Och kl 9 så är han inte heller det. Skönt nog så har jag en snäll person i stallet som tar ut Sunshine igen. Så jag slipper sätta mig på bussen igen kl 21,47, vara i stallet 22,09. Ta ut en häst som LIKA GÄRNA kunde varit ute i hagen, ta bussen hem igen 23,18 och vara hemma innanför dörren ca 23,45.

Så nu, imorgon kommer min lilla häst anlända till Åby Hästklinik med med hemska hovar, som är snea och för långa. Underbart när man ska kolla om hästen är helt återställd efter operationen!

VARFÖR I HELVETE SKA ALLT INNEBÄRA PROBLEM!?!?!???!?!

/em.

Saturday.

Tja!

Sitter här och väntar på att jag kan åka till jobbet typ! Eller åka och åka, cykla rättare sagt!
Och stallet har jag redan klarat av, dock var Sunshine ganska svullen i höger fram. Är så himla trött på dom där jävla bena!! Men men, det ska la kanske lösa sig till slut!?

Jag kan ju i alla fall säga att det blev en mycket lyckad och lagom fredagkväll för mig och min fina Lina! Den behövdes nog väldigt mycket för henne tror jag, hihi!

Här är btw min nya älsklingar!! ;)



/em.

fredag.

Freeeedag! Och inte bara det, utan lönefredag! Underbart! :D

Jag har faktiskt, första gången sedan i vintras, sjukanmält mig, så inget jobb idag! Så ikväll blir det film & taco-mys hemma hos Lina. På väg dit hade jag tänkt köpa 2 par skor jag hittat! Ett par pumps och ett par klackar till hösten!

Men nu ska jag göra mig klar då jag till banken för att fixa en kod till mitt nya bankomatkort!

/em.

one more night.



/em.

sick.

Japp, så himla underbart! Vaknade med feber igår morse!
Lagom trött att jobba och rida båda hästarna! Och nu börjar äntligen min värktablett kännas, ska snart in till stan för att möta min syster en snabbis! Sedan ska jag hem och äta glass!! :D

Liten update, så har jag bokat tid på Åby på onsdag! Så då får vi se hur de ser ut! :)

/em.

21 augusti 2012.

Det finns så himla mycket hemskt som kan hända, som andra människor kan orsaka, en själv och olyckshändelser. Ta väl hand om allihopa!

/em.

tisdag.

Tjaa!

Nu var det ett tag sedan jag skrev! Inte orkat skriva något! Varit sjuk också. Vilken sjukdom har jag inte haft i 1,5 vecka?! Till och med lite öroninflamation tror jag! Men nu är jag tillbaka igen!

Denna veckan blir det att försöka ringa till Åby, och boka återbesök inför nästa vecka! Även hovslagaren ska komma snart någon gång!



Men nu ska jag gå ner och laga mat, sen in till stan och träffa Maria som åker till Alanya i två veckor imorgon...

/em.

17 minuter senare!

Yes, 3,5 km på 17 min igen! Weei. Springa runt och bära massa i stallet ger nog väldigt mkt ändå! ;)

/em.

jepp.

Såja! Eftermiddagen/kvällen blev ju som vanligt inte som planerat! Istället för att åka hem, blev det en sväng in till stan för en underbart mysig fika med min fina Lina! Condeco med lite te och kaffe, underbart och det var riktigt längesedan!

Nu är jag däremot hemma igen! Sitter vid datorn i mina träningskläder. Nu jävlar ska jag ut och springa! Dock utan musik då min telefon kommer vara hemma och laddar. Men kollade på googlemaps. Och denna rundan som jag tänkte springa idag.. Den är samma avstånd som hemifrån jobbet, men istället runt Åby! Så 3,5 km! Vi tar den nog lite lugnt!



/em.

morgon.

Japp, dagens planer blev ju inte riktigt som planerat! Idag blir det jobb istället ! Så nu är jag hemma igen, kom precis ifrån stallet. Skulle egentligen ridit båda hästarna men det blev att bara åka ditt och fodra, så rider jag imorgon istället.

Och istället för att träffa Jenni på lunch, maria på stan och Titti hemma ikväll så blir de jobb och hem och kolla lite OS! Hoppning på svtplay såklart! (y)

/em.

3,5.

Tjoohoo!
Nu är jag mycket pigg! Precis sprungit, eller precis och precis duschat osv.. men sprungit hem ifrån jobbet! Kollade på Google, och det ska tydligen vara 3,5 km! Vilket jag sprang på ca 18 min. Imponerad på mig själv kan jag säga, som hittils typ sprungit 2 km, 3 gånger innan! När man ändå håller på att sätta igång sin häst efter 3,5 mnd, varför inte sätta igång sig själv? :D

Så nu sitter jag vid datorn och kolla på OS på svtplay.. Jag har dock inte kommit så långt än, kollar på Fälttävlan!

/em.

sunday.

tjosan! Nu börjar jag vakna till liv. Det kan vara för att jag snart måste åka till stallet! dit och rida båda hästarna! Känns så underbart att säga det kan jag säga! Det var ju ett tag sedan jag kunde säga så!

Lagom bakis idag med! Tur att jag inte börjar förens kl 16 imorgon ;)

/em.

Alldeles underbart!

Idag är jag bakis så de skriker om det! Gud , trött och seg! Men nu är jag färdigfixad och ska snart åka till Rebecka på lite förfest med lite folk! Det blir nog riktigt trevligt hoppas jag på!

Men kan ju kommentera att jag och Lina hade en otroligt rolig kväll igår på queen & lounges. :)

Och jag har på mig en ny klänning som jag köpt på Bikbok!



/em.

project x-fest????

Hemma ifrån jobbet! Hunnit duscha och suttit lite i solen. I helgen är jag själv i huset. Så vad sägs som en liten project x fest??? Haha Det hade varit grymt ;) Dock håller ju poolen på att kaklas om, så vi får nog vänta till nästa helg jag är själv! ;)

Nu ska jag i alla fall ringa Lina, klä på mig lite mer kläder och fixa en strawberry daiquiri!



/em.

Finast.


Haha jag hittade en asgo fyllebild på världens bästa vän!



/em.

Ge mig mera mera.

Lite efter tio är klockan. Japp, nu är jag klar för att cykla till jobbet. Tänkte äta lite frukost där också, så tänkte cykla om tio min typ! Och jag har redan varit i stallet och fodrat Sunshine & Cosma. Jag kan ju också säga att dom fick vila idag.



/em.

Godmorgon?

Sådär tio över elva är klockan. Jobbat klart, hunnit tjockat mig framför tvn lite, även tvättat. Men nu ska jag vara så duktig att gå ut och springa! Jag tänkte göra det igår men hade så himla ont i huvudet, och var lite lat ;) Idag har jag också jätteont i huvudet, men nu fan ska jag springa! Inte så långt, 2 km ca. Men en bra början! Ska ta tid på hur snabbt jag springer.



tjingling!
/em.

Snushine.

Så hemma ifrån stallet för idag!

Dagens pass:
Idag red jag Sunshine för första gången sedan... typ 15 april? Riktigt härligt! Hon skötte sig bra. Ja vi skrittade ju bara, inget mer roligt hände. Korta tyglar en lite stund och hon var fin. Dock lite slö för skänkel.

Nu ska jag sminka mig osv. Göra mig redo för jobbet!

/em.

Något som kan vara bra att ha, ibland.

Något jag är mycket dålig på att köpa, eller jag som tycker är onödiga pengar.. det är ridkläder! Fast det är ju verkligen inte onödigt, bara tråkigt att lägga så mycket pengar på det, när det finns fina täcken osv som man kan köpa istället ;)

Men jag har hittat lite saker jag vill ha på Hööks i alla fall. Inte allt för dyrt, men det blir ju en lite peng om man ska köpa allt då...











/em.

Bra att ha.

På väg hem ifrån stallet så svängde vi även in på Hööks. Jag tänkte nämligen att jag skulle underlätta mina & Sunshines uteritter med en gogue! Så köpte det och ett grimskaft och sockar som var på rea! Självklart kollade vi även på nyheterna som har kommit in nu! Det finns mycket fint som vanligt.



/em.

Hästupdate!

Nu är jag äntligen hemma och duschade efter allt som har med häst att göra!

Dagens pass på Cosma gick bra. Jag har inte ridit henne så himla mycket på sistonde. Så red med gougen och mycket skritt med lite travövergångar. Bara för att få henne att lyssna bättre. Då det senaste känts som hon skitit fullständigt i mig där uppe på ryggen. Men idag lyssnade hon bra, kunde dock varit lite mer reaktion ifrån halt till skritt. Men det blev bra skänkelvikningar också.


Sedan när det kommer till min Snus! Så fick vi något halvdåligt sommarvikarie till veterinär, kändes inte ens som hon var färdigutbildad. Men hon kollade på henne och böjde henne i alla fall, och det såg bra ut! Så nu ska det börja ridas. Skritt med lite trav. Om 1 månad när nästa återbesök så ska vi trava ca 15 min, och kan rida upp till 1 h.
Så nu ska jag ringa hovslagaren så att hon får lite framskor.



/em.

Världens finaste.



/em.

1 augusti.

Lite frukost på det! Gröt med lite hallonsylt! Och snart ska jag bege mig till stallet.

Det är ganska mycket jag ska göra.. eller kanske inte! Men Sunshine ska på återbesök på Åby kl 13. Så hon måste borstas osv. Hon får ju egentligen inte gå i stor hage (vilket hon gör) och heller inte geggig (vilket hon gör). Så benen ska tvättas ordentligt och hon ska bli ren! Men vad ska man göra med en häst som river staketet varje dag i sin sjukhage? Och nu har det regnat så mycket så de små gräshagarna blir geggiga snabbt!

Men lite spänd på vad dom kommer säga om henne! Nu har jag i alla fall räknat ut att hon har stått i 3,5 månad sedan första besöket på Åby. Då allt blev väldigt utdraget. Igår var det 7 veckor sedan operationen. Vi får hoppas på det bästa! Nu kanske det blir skrittas utsuttet? :)


/em.

RSS 2.0