Overdrive.

Det blir väldigt mycket om hästar här just nu. Men vad gör man?!
Idag jag och två andra i stallet på ängen/hagen precis framför stallet, i snön! Sunshine tyckte det var jobbigt. Hon är lite jobbig. Om hon inte vill göra något, så ska hon inte det. Nä.. men t.ex. ridas över hela ängen, och inte galoppera ut genom ingången! Och rida iväg ifrån de andra i djup snö som är jobbigt. Hon har börjat ställa sig! Hon har förstått att det inte hjälper att frysa och absolut inte röra sig, vilket hon gjorde i augusti. Så nu har hon tagit efter Cosma! Om Cosma tycker något är läskigt när vi är ute och rider så ställer hon sig och vänder efter. Det har Sunshine och börjat prova. Förut har hon i princip inte förstått att man ska lyfta hovarna ifrån marken nästan. Men idag börjar hon komma upp sig lite... inte alls bra! Så nu blir det en ordentlig åtgärd!
Eftersom Sandra sa att hennes mamma också gjorde det när hon började rida hårdare pass på henne, och hon försökte komma undan det! Så martingal på, men inte fastspända i tyglarna, utan i nosgrimman så att den verkligen hindrar henne! Såna dumheter ska hon inte få börja med inte!
Annars är hon väldigt rolig att rida! Hon är väldigt känslig när det gäller allt i ridningen. Kan rida henne bara med sitsen och bena, underbart!! Dock behöver hon få lite mer hoppningen in i ridningen. Men det kommer! Började ordentligt i fredags. Ska alltid ha med mycket bommar så hon fattar att man ska lyfta på bena. Vilket kan vara bra att kunna om man ska hoppa! ;)
Här är Sunshines pappa på yngre dagar, Rex Gotthard.
Något lite äldre bild. Bilden är nog tagen för ungefär 3-4 år sen, när han var 19 år gammal. Lite gråare och lite gamlare. Sunshine är faktiskt väldigt lik honom i kroppen, sen har ju hon väldigt mkt kvar att växa också. Ska se om jag kan få in bilderna som Sandra har på sin data, som hon tagit själv.
/em.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0