1a.

Dagens ridpass - Sunshine

Idag blev det första turen efter betet för Sunshine. Så det var bara skritt på långa tyglar, två varv på slingan ! Hon var duktig faktiskt.

Först ville hon däremot inte gå in på slingan, men det är massa läskiga saker där, men jag var på henne med en gång och hon gick på!
Försökte även vända andra varvet på slingan i uppförsbacken! Jag släppte lite på skänkeln och hon tyckte det var lite jobbigt att gå i backen, så försökte vända. Men var på henne med en gång och då löste vi det!

Sedan, blev hon väldigt pigg på väg hem, eller i nerförsbacken! Trodde att det var något kryp som störde henne så hoppade av. Men icke! Hon försökte springa och halvt bocka, eller ja hon är ju inte så duktig på det! När vi började närma oss stallet reste hon sig en gång också, och verkligen försökte busa. Sedan gnäggade ju självklart en häst ifrån hagen och Sunshine blev jätteglad! Vi skulle till höger in på stallplanen, dock var hagarna med hästarna till vänster. Hon försökte gå och sitt håll, reste sig lite. Men lät henne hålla på lite men försökte hålla henne åt rätt håll hela tiden. Och var lugn, så vann jag såklart! Så vi gick halvt lugnt tillbaka till stallet..

/em.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0