Äntligen!

Nu är äntligen Sunshine hemma igen! Himla roligt!

Hon hade lagt på sig alldeles lagom, hade ju rasat ganska mycket sista tiden innan betet (dåligt bete och mycket mask), så nu är hon fin! Tänkte försöka ta kort på henne imorgon för att se hur hon blir efter någon månad! Men hon var lite glad att se oss i alla fall. Dock tyckte inte hennes kompis att det var roligt att hon åkte därifrån! Galopperade som en galning och gnäggade efter henne när hon stod i transporten.

Sunshine tyckte det var lite konstigt att komma till något nytt ställe! Men ändå lugn som vanligt! Verkade inte alls har problem med sin nya boxgranne Madicken. Dom gjorde inte ens ifrån sig något ljud när dom hälsade mellan gallret. Så det är skönt, då blir det nog ganska lugnt vid fodringar osv.

Däremot när vi släppte ut henne i hagen blev det en annan häst. Hon bara sprang hela tiden. Ser de andra hästarna lite ifrån den hagen, och det tog ett tag innan hon såg dom. Då satte hon av i världens race! Men förhoppningsvis lugnade hon ner sig sen!

Så imorgon blir det bad för Sunshine! Hon är riktigt äcklig nu, jättefet i pälsen och manen. Inte blivit borstad på en månad! Och hon ska friseras ganska ordentligt också! Så jag ska testa mitt nya Galopp-schampo som jag köpte i London inne på Harrods.



/em.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0