The Last.

Idag så tog jag och Johanna vår sista ridtur! Då Nina ska säljas, eller rättare sagt, hon har blivit såld och hämtas redan imorgon.

Så idag tog vi en lite roligare uteritt, full galopp hela tiden i princip! ;) Johannas mål var ju att galoppera. Hehe, då Nina är en travare, och egentligen inte riden så mycket, eller galopperad på. Men det gick bra! Gasar iväg gör hon i alla fall.

Sunshine var dock inte lika säker! Hela den vägen red hon förra veckan, gick först hela tiden med Calique bakom sig, däremot är han lite säkrare häst. Så Sunshine fick oftast gå efter Nina idag. Förut på hemvägen! Men lite tvärnitar och hoppandes åt olika håll då hon helt plötsligt såg Jätteläskiga stenar och fallna träd, haha!

Så imorgon ska hon få vila, då jag ska börja måla hennes box. Och träna för Sandra på söndag! Det var ett tag sen nu! Fråga mig inte om det är dressyr, markarbete eller hoppa vi ska göra! Hade varit roligt att hoppa! Men behöver nog lite dressyr/markarbetsträning! Vi får se vad Sandra hittat på för oss!



/em.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0